Dagens tipsforslag :-)

Søndag d. 15.juli 2018 kl. 17.00
VM i fodbold / Rusland

Frankrig vs Kroatien


Vi springer lige ud i det :
Dommer Nestor Pitana (Argentina) stanger da mindst 4 kort ud i kampen!

Det bliver spændende at se hvordan det går med Modric, Mbappe og Griezmann. De store lysende stjerner i kampen 🙂

Måske vi skal helt ud i 2 x 15 minutter og straffesparkskonkurrence?

Vores favorit er Frankrig, men vi har efterhånden lært at vi ikke skal undervudere “lilleputnationen” Kroatien!

Bemærk i øvrigt at 2 gule kort til samme spiller (som jo selvfølgelig udløser rødt på banen) tæller for 3 kort i alt i Bet365’s “regnskab”!
Direkte rødt til en spiller tæller for 2 kort.

 

Vort bud lyder: Over 3,5 kort / Odds 1,66 / Bet365 / Indskud: 300 kr.
Sådan gik det:  ?

Dette spils +/- :  ?
2018- saldo :  ?

 


 

Søndag d. 15.juli 2018 kl. 12.00
Fodbold / Danmark / Superligaen / Right To Dream Park i Farum

FC Nordsjælland vs Esbjerg 👍

På en dag hvor verdensmesterskabet i fodbold skal finde sin vinder indleder vi ganske blidt med et lille bud på den bedste danske fodboldrække. Alka Superligaen.

Vi forventer der kommer mere end 8 hjørnespark i kampen i Farum!
Esbjerg er tilbage i den bedste danske fodboldrække og mon ikke de vil gøre alt for at levere et godt indtryk? – Lige som den anden oprykker, Vejle, der i fredags åbnede sæsonens Superliga med en flot 3-1 sejr over Hobro. Vi tror det.

FC Nordsjælland kender vi jo ganske godt og de burde være garant for mindst de 5 af hjørnesparkene. Så kan Esbjerg supplere med de sidste 4 🙂

Danske Spil kan kun oppe sig til odds 1,40. Bet365 tilbyder flotte 1,50. TAK.

 

Vort bud lyder: Over 8 hjørnespark / Odds 1,50 / Bet365 / Indskud: 300 kr.
Sådan gik det:  14 hjørnespark (!) / 11-3 / Kampen endte for øvrigt 1-1 👍

Dette spils +/- :   + 150 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.248 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 14.juli 2018 kl. 16.00
Fodbold / VM i Rusland / Sankt Petersborg Stadium / Bronzekamp

Belgien vs England 👎

Kom så England!!

Dermed har vi jo let og elegant løftet sløret for plussidens tilhørsforhold til dagens bronzekamp i Rusland. Naturligvis skal England have bronzemedaljerne med hjem. De har overrasket os alle med deres fine fremadrettede spil og selv de engelske fans har taget spillerne til deres hjerter. Kravene har været voldsomme og det engelske landshold har i dén grad levet op til forventningerne.

“Its Coming Home” lyder overalt, og det vil da blive en superafslutning på VM 2018 for englænderne hvis de kan hive 3.pladsen i land.

Som vi andet sted på plussiden.dk har tippet så er det Raheem Sterlings tur til at komme på tavlen! Egentlig utroligt at Gareth Southgate har holdt hånden over spilleren så længe som det er tilfældet. Sterling har ikke scoret på landsholdet siden oktober 2015. Det drejer sig om hele 43 kampe hvor angriberen altså har “misset” at score for England. Nu kommer der hul på bylden!

Interessant er det at se at bookmakerne bestemt ikke er enige om Sterlings muligheder for at score i bronzekampen mod Belgien!

Danske Spil tilbyder odds 4,50 på Sterling-scoring (- i ordinær + tillægstid). Det er vildt flot, for se bare hvad fx. Bet365 kan “klare” på at “Raheem Sterling scorer når som helst”: Odds 3,40. Det er da en forskel der er til at tage og føle på…

Belgien glider vi let henover. Nuvel, bronzemedaljerne kan meget vel ende hos dem, men vi har altså 100%’s fokus på at det er englænderne der skal i hus med 3.pladsen !!

 

Vort bud lyder: Raheem Sterling scorer i ordinær spilletid (+ tillægstid) / Odds 4,50 / Danske Spil / Indskud: 100 kr.
Sådan gik det:  Sterling blev pillet ud efter 46 minutter. Uden scoring.
Kampen endte for øvrigt 2-0 til Belgien 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.398 kr. 👎

 


 

Fredag d. 13.juli 2018 kl. 18.00, Fodbold / Danmark / Superligaen

Vejle – Hobro 👎

Så er det atter tid til dansk fodbold af øverste skuffe.
Forhåbentlig falder det ikke helt til jorden her i disse VM-tider. Men Superligaen er nu engang det bedste vi har at byde på herhjemme. At det så er oprykkerne fra Vejle vi skal se mod Hobro i sæsonpremieren kan jo let fremkalde angstanfald (hvis man forventer det ypperste vel at mærke).

Vi skal ikke nyde noget af at forsøge at pege på en vinder i dette – på papiret – meget lige opgør. Vi tager derimod Bet365’s tilbud omkring hjørnespark. Nærmere betegnet er det væddemålet formet efter spørgsmålet: “kommer der mere end 8 hjørnespark i kampen ?” vi har sænket luppen over. Og vi siger et rungende JA til det spørgsmål. Der kommer over 8 hjørnespark når vi lægger de to halvleges antal hjørnespark sammen.

“Det var da et tyndt odds at gå efter” vil kommentarerne sikkert lyde fra forskellig hold, men til det er jo kun at sige: “Så forhøj dit indskud!”.

I sidste ende styrer du jo selv dit udbytte. Og tror du nok på at dit valgte væddemål nok skal gå hjem (- og vi endda med “smør på halen”), ja så er det jo bare om at hoste op med tilstrækkelige midler 🙂

 

Vort bud lyder: Over 8 hjørnespark / Odds 1,50 / Bet365 / Indskud: 300 kr.
Sådan gik det:  5 hjørnespark blev det til 👎 Vejle vandt forøvrigt 3-1…

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.298 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 11.juli 2018 kl. 20.00, Fodbold / VM i Rusland / 2. Semifinale

Kroatien vs England 👎

Så er det tid til 2. Semifinale i Rusland.
Kroatien har jo imponeret ikke så lidt endda, og blandt de faldne hold undervejs var jo blandt andet det danske landshold. Det gjorde ondt på de rød/hvide at glide ud efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Men det var netop i 1/8-finalen at de første svaghedstegn viste sig hos kroaterne efter en ellers suveræn gruppespils-fase hvor alt blev tromlet ned.

England er nået længere i turneringen end selv den mest fanatiske fan turde drømme om. Og specielt én spiller har strålet som en sol i Rusland. Rigtig gættet:: Harry Kane. Turneringens mest scorende er klar igen til at rykke yderligere i front af den prestigefyldte topscorerliste.

Vi tør ikke spå om hvem af de to hold der går videre til finalen søndag hvor Frankrig jo venter. Det kan meget vel gå hen og blive en meeeeget lang aften på Luzjniki Stadion i Moskva.

Ét er dog – i vores øjne – ret så sikkert, og det er at der nok skal komme mål i opgøret i den ordinære spilletid. Og meget sandsynligt endda af begge hold. Der er så mange offensive kræfter repræsenteret på holdene at mål bestemt er i sigte indenfor de 2 x 45  minutter + evt. tillægstid.

Danske Spil spørger: “Scorer Harry Kane? Ja/Nej”. Hertil svarer plussiden: JA!
Og for det belønnes vi med godkendte odds 2,30 (Bet365 ligger lige under med 2,25).
– det skal jo så lige tilføjes at målet/målene skal falde i ordinær spilletid + evt. tillægstid. Det kræver endvidere at Kane starter på banen. I modsat fald annulleres væddemålet og indskud tilbagebetales…

 

Vort bud lyder: Harry Kane (England) scorer / Odds 2,30 / Danske Spil / Indskud: 100 kr.
Sådan gik det:  Harry Kane scorede ikke. Dert gjorde derimod Trippier. England tabte 1-2

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 998 kr. 👎

 


 

Mandag d. 9.juli 2018 kl. 19.00, Fodbold / Norge / Eliteserien

Strømsgodset vs Kristiansund 👍

Her skulle der være basis for en “hav” af scoringer !

I aftes blev der spillet 6 kampe i samme række og det samlede antal mål kom op på imponerende 28 ! ( – i snit 4,67), og der var ikke under 3 mål i nogen af opgørene.

Bet365 tilbyder odds 1,65 på mindst 3 scoringer, mens Danske Spil halter lidt efter på 1,62.
Men ét er ganske givet. Nemlig at odds på dette væddemål vil falde frem mod start. Vort gæt er at det nok ender omkring 1,55. Måske lavere endnu.

 

Vort bud lyder: Over 2,5 mål / Bet365 / Odds 1,65 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Kampen endte 3-2 til Kristiansund 👍

Dette spils +/- :  + 130 kr. 👍
2018- saldo :  – 898 kr. 👎


 

Lørdag d. 7.juli 2018 kl. 16.00, VM-kamp / 1/4-finale
Samara Arena (ca. 600 km. øst for Moskva) / ca. 26°

Sverige vs England 👎

Sverige i kvartfinalen. Godt gået siger vi bare! De har altså noget at være stolte af “deroppe”.

Og om det så bliver endestationen for de blå/gule, ja det kan jo kun tiden vise.

Vi ved det senest omkring ved 19-tiden (- hvis kampen løber ud i 2×15 minutters ekstra spilletid + straffesparkskonkurrence). Favoritter er naturligvis englænderne. Med en Kane i et gevaldigt spilhumør bliver det vanskeligt for svenskerne at modstå presset. Nuvel, vores naboer har da vist en særdeles fin defensiv, og at de kan score mål når det er nødvendigt fortælles jo via kvalifikationen til kvartfinalen…

Vores forestilling om hvordan den spændende kamp vil forløbe inkluderer en 1.halvleg som bliver på det jævne – rent handlingsmæssigt. De to hold skal lige lure hinanden af. Måske 0-0 (?). Antallet af angreb den ene og den anden vej vil nok også være på det jævne. Forventeligt meget spil omkring midten.

Derfor er det næppe sandsynligt med mere end 3-4 hjørnespark i 1.halvleg.

Derimod ser vi for os en 2.halvleg hvor England lægger fra land med 110 km/t. Der skal mål på tavlen. Det sidder ganske givet i baghovedet at det sikkert ikke vil lykkedes at gå videre efter endnu en straffesparkskonkurrence. Svenskerne virker iskolde, og er vores favoritter i en eventuel straffesparkskonkurrence!

Angrebenes antal – med tilhørende hjørnespark – bliver intensiveret efterhånden som 2.halvleg skrider frem.

Både fra engelsk og svensk side. Det samlede antal efter 90 min. + tillægstid havner sandsynligvis onkring de 10-11 hjørnespark. Vort bud lyder “over 9,5 hjørnespark” hos Danske Spil (odds 1,85). Hos Bet365 gives kun 1,80 på samme væddemål…

 

 

Vort bud lyder: Over 9,5 hjørnespark i kampen / Danske Spil / Odds 1,85 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  7 hjørnespark i alt. Sverige var ikke meget værd… 2-0 til England endte det for øvrigt (hjørnesparks”duellen” sluttede 1-6…) 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.028 kr. 👎

 


 

Fredag d. 6.juli 2018 kl. 16.00, VM-kamp / 1/4-finale
Nisjnij Novgorod Stadion / ca. 24°

Uruguay vs Frankrig 👎

Så er vi nået til kvartfinalerne. Det kunne da ha’ været sjovt med dansk deltagelse, men lad os nu være realistiske. Blot det at gå videre fra gruppespillet var godkendt. Alt det efterfølgende med dramaet mod Kroatien i 1/8-finalen – og den vanvittige straffesparkskonkurrence var jo bare en ekstra gave som vi bestemt ikke havde regnet med!

Nu strammer det til. Plussidens favorit til at vinde verdensmesterskabet – efter tidlig exit af Spanien – er Frankrig. Griezmann og hans venner skal lige forbi Uruguay fredag eftermiddag, og vil så blot være to sejre fra at kunne hæve den gyldne – og for øvrigt ikke særlig pæne – VM-pokal.

vm_pokalen_2

Det er svært at forestille sig at den argentinske dommer, Nestor Pitana, ikke stanger en pæn række kort ud i denne kvartfinale! Uruguay har flere gange været heldige at kunne bevare samtlige 11 mand på banen. Ganske enkelt fordi de involverede dommere simpelthen ikke har været deres opgave voksen. Og dette har intet med det ellers fint fungerende VAR-system at gøre. Forseelserne er sket i “ikke kampafgørende sistuationer”, så det har udelukkende været “hoveddommerens” umiddelbare reaktion der har skulle tælle. Og her er det efter plussidens opfattelse gået galt flere gange.

Og Uruguay har altså været blandt dem som “Gud” har holdt hånden over…

Dén tror vi så ikke Nestor hopper på! Han virker til at have modet til at slå ned med det samme, og han ser ikke ud til at være nervøs for om nødvendigt at smide en spiller eller to af banen. Vort bedste bud er at det er en spiller fra Uruguay der først ødelægger det for sine holdkammerater! Suarez er vel ikke noget helt kikset gæt?

Hos Bet365 har vi fundet et interessant tilbud vedr. forudsigelserne i forbindelse med “kort-givningen”. “Uruguay over 2,5 kort”. Ret simpelt betyder det at over 2 gule kort til Uruguay udløser gevinst.
Røde kort har vi ikke nævnt, men de lever deres helt eget liv her. Direkte rødt tæller for 2 kort, mens 2 gule kort til samme spiller (som altså betyder rødt) samlet tæller for 3 kort til én spiller.

Vi håber for øvrigt Frankrig avancerer til semifinalerne.
I aften kl. 20.00 mødes Brasilien og Belgien i et brag af en match. Planen er naturligvis at vi også skal have et tip med til den kamp her på plussiden (- hvis tiden tillader det. Så har vi ikke lovet for meget…).
God fornøjelse med dine tip og med fodboldkampene ! 🙂

 

Vort bud lyder: Uruguay over 2,5 kort / Bet365 / Odds 1,83 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Uruguay fik præsenteret 2 gule kort 👎 Frankrig vandt for øvrigt 2-0…

Dette spils +/- :  – 200 kr.
2018- saldo :  – 828 kr.

 


 

Tirsdag d. 3.juli 2018, VM-kamp / 1/8-finale
Sankt Petersborg Stadion / ca. 18 °

Sverige vs Schweiz / kl. 16.00 👍

Herligt at vort broderland, Sverige, er nået så langt som til ottendedels-finalen ved verdensmesterskaberne i fodbold! Det var der vist ikke mange der havde forventet. Lige så lidt som man troede på vort eget landshold i rødt og hvidt…

At Danmark i dén grad så ydermere kunne byde Kroatien op til dans som det var tilfældet, var vel for de fleste et scenarie som man lige skulle gnide sig en ekstra gang i øjnene for at kunne fatte…

I sidste ende desværre med dansk exit som facit, men alligevel. Kroaterne kan vist ikke sige sig fri for at føle en kæmpe lettelse efter sidste spark i straffesparks-konkurrencen!

Nu er det så svenskernes tur til at vise hvad de duer til. Modstanderen er Schweiz og de har i store træk levet op til forentningerne.

Videre fra deres gruppe via solide indsatser hvor de ind imellem har vist glimt af storhed. Her i 1/8-finalen er intet givet på forhånd, men alt andet lige kan Schweiz ikke frasige sig favoritrollen. Det bliver nok ikke noget decideret målorgie vi bliver vidne til. Dertil virker de to forsvar for “bastante” og uigennemtrængelige. Men det behøver jo nødvendigvis ikke betyde at det bliver en “dødssejler” vi skal overvære denne tirsdag eftermiddag.

Vi synes tilbudet fra Bet365 “Over 20,5 i Multihjørnespark” lyder fristende.
Det lyder måske som rent kodesprog, men betyder såmænd bare at antallet af 1.halvlegs hjørnespark skal ganges med antallet af 2.halvlegs antal hjørnespark, og så skal det – for at vores tip går hjem – blive mere end 20 samlet (fx. 3 stk. i 1.halvleg ganget med 7 stk. i 2.halvleg = 21)

God fornøjelse med VM-fodbolden 🙂

 

Vort bud lyder:  Over 20,5 i Multihjørnespark / Bet365 / Odds 1,83 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Tallet kom op på 24 (- 2 i første halvleg og 12 i anden halvleg). Sverige vandt for øvrigt 1-0 (!)

Dette spils +/- :  + 166 kr. 👍
2018- saldo :  – 628 kr. 👎

 


 

Mandag d. 2.juli 2018, VM-kamp / 1/8-finale

Belgien vs Japan / kl. 20.00

Vi forventer at der kommer en del hjørnespark i aftenes opgør. Og de fleste signeret Belgien. Bet365 tilbyder odds 2,10 på at belgierne først runder 7 hjørnespark.

Man må formode at det er Belgien der kommer til at “sidde på legen” store dele af kampen.

For vores væddemåls skyld betyder det intet om det i sidste ende er Japan der trækker det længste strå. Så længe Hazard og co. først kommer op på 7 hjørnespark. Her vil det naturligvis være et drømmescenarie såfremt Japan formår at bringe sig i spidsen. For så vil kampen forme sig ét stort pres ned mod japanerne. Bl.a. med en del hjørnespark til følge.

 

Vort bud lyder:  Belgien først til 7 hjørnespark / Bet365 / Odds 2,10 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Belgien nåede først til 7 hjørnespark (10-6 i alt) 👍 Belgien vandt for øvrigt 3-2.

Dette spils +/- :  + 220 kr. 👍
2018- saldo :  – 794 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 28.juni 2018

VM-kampe

Senegal – Colombia / kl. 16.00 👎
England – Belgien / kl. 20.00 👍
Panama – Tunesien / kl. 20.00 
👎

 

VM i fodbold. Herligt!!
Torsdag byder på 4 kampe og vi har plukket de 3 af dem ud og kopmbineret dem til en triple.

Senegal møder Colombia og vi forventer at der kommer mindst 8 hjørnespark i kampen.

England og Belgien mødes i aften i en kamp om førstepladsen i gruppen. Det bliver sikket ganske begivenhedsrigt, og som i den førnævnte kamp skal vi have produceret mindst 8 hjørnespark. Piece of cake 🙂

Sidst, men ikke mindst, skal vi have kampen mellem Panama og Tunesien med. Ét har skinnet tydeligt igennem når Panama har entret banen ved VM: de går til stålet. Så meget at dommerne har følt sig nødsaget til at stange en række kort ud til spillerne fra Panama. Flere end modstanderne har fået.

Panama har indkasseret 8 gule kort mens dagens modstander fra Tunesien kun har fået 1 gult kort stanget ud! Så Panama er “favorit” til igen at indtage rollen som VMs værste bisser!
(“Panama får flest kort i kampen”)

God fornøjelse med dagens kampe! 🙂

 

Vort bud lyder:  Se ovenstående…. / samlet odds på triplen: 2,74 / Danske Spil / 100 kr.
Sådan gik det:  England vs Belgien: 9 hjørnespark 👍 / Senegal vs Colombia:  4 hjørnespark 👎 / Panama vs Tunesien : Flest kort til Panama: 3-3 i gule kort 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 1.014 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 28.juni 2018

VM-kampe

Senegal – Colombia / kl. 16.00 👎
England – Belgien / kl. 20.00 👍
Panama – Tunesien / kl. 20.00 
👎

 

VM i fodbold. Herligt!!
Torsdag byder på 4 kampe og vi har plukket de 3 af dem ud og kopmbineret dem til en triple.

Senegal møder Colombia og vi forventer at der kommer mindst 8 hjørnespark i kampen.

England og Belgien mødes i aften i en kamp om førstepladsen i gruppen. Det bliver sikket ganske begivenhedsrigt, og som i den førnævnte kamp skal vi have produceret mindst 8 hjørnespark. Piece of cake 🙂

Sidst, men ikke mindst, skal vi have kampen mellem Panama og Tunesien med. Ét har skinnet tydeligt igennem når Panama har entret banen ved VM: de går til stålet. Så meget at dommerne har følt sig nødsaget til at stange en række kort ud til spillerne fra Panama. Flere end modstanderne har fået.

Panama har indkasseret 8 gule kort mens dagens modstander fra Tunesien kun har fået 1 gult kort stanget ud! Så Panama er “favorit” til igen at indtage rollen som VMs værste bisser!
(“Panama får flest kort i kampen”)

God fornøjelse med dagens kampe! 🙂

 

Vort bud lyder:  Se ovenstående…. / samlet odds på triplen: 2,74 / Danske Spil / 100 kr.
Sådan gik det:  England vs Belgien: 9 hjørnespark 👍 / Senegal vs Colombia:  4 hjørnespark 👎 / Panama vs Tunesien : Flest kort til Panama: 3-3 i gule kort 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 1.014 kr. 👎

 


 

Søndag d. 24.juni 2018 kl. 14.00 på Nizhny Novgorod Stadium

VM-kamp mellem

England vs Panama 👎

En kamp hvor England fra start i dén grad skal markere at det her er en kamp som de VIL vinde. Så 180 kilometer i timen over grønsværen tak !

2-1 over Tunesien i den første VM kamp for englænderne viste at det bestemt ikke “bare” er rene walkovers med modstandere som umiddelbart virker som nemme byttedyr. Panama hører til denne kategori, men mon ikke de engelske spillere har forstået alvoren. England har Harry Kane at takke for sejren. 2 kasser fra hans side afgjorde matchen. Det sidste mål scoret i tillægstiden. Altså var det hele “på vippen”.

Dagens modstander fra Panama fik en øretæve i deres første optræden i Rusland. 0-3 mod Belgien. Fra første dommerfløjt var Belgien her, dér og alle vegne. Naturligvis var Belgien storfavorit til at komme fint fra start, men at de viste SÅ stor overlegenhed i de fleste af spillets faser overraskede i hvert fald plussidens redacteur….

England skal selvfølgelig hente yderligere tre point. Spændende bliver det at se om Panama kan fremvise en bare nogenlunde hæderlig modstand. Men mon ikke det som mod Belgien i det mindste kan kaste en 3-4 hjørnespark af sig? Vi tror det. England har nærmest tradition for at lave 7-8 af slagsen hvorfor vi mener det meget let kan ende med over 9 hjørnespark i alt. Bet365 tilbyder odds 1,72 på dette, mens Danske Spil ligger lige under med 1,70 (søndag formiddag).

Den afsluttende kamp mod Belgien er i sagens natur langt mere vanskelig, hvorfor England ikke kan tage let på søndagens opgør mod Panama. Kravene til englænderne er høje, og spillerne ved det er alvor det her!

 

Vort bud lyder:  Over 9 hjørnespark / Odds 1,72 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det:  Kun 5 hjørnespark i kampen (3-2). Enland vandt for øvrigt 6-1! 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 914 kr. 👎

 


 

Søndag d. 17.juni 2018 kl. 14.00 på Samara Arena

VM-kamp mellem

Costa Rica og Serbien

Vi tror der kommer over 3,5 offsides i kampen.
Danske Spil bedømmer dette til at være 1,95 værd i odds.
På forhånd ligner det naturligvis at Serbien trækker det længste strå, men Costa Ricas muligheder kan eventuelt ligge i lange bolde frem (og de skal leve højt på contrachancer).

Vort bud lyder:  Over 3,5 offsides / Odds 1,95 / Danske Spil / 200 kr.
Sådan gik det:  Der kom 4 offsides i kampen ( – som for øvrigt blev vundet 1-0 af Serbien) 👍

Dette spils +/- :  + 190 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 714 kr. 👎

 


 

Fredag d. 15.juni kl. 20.00. Fodbold / VM i Rusland / Sochi

Portugal vs Spanien

Vort bud lyder:  Over 1,5 kort til Portugal / Odds 1,66 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det:  1 gult kort til Portugal (Bruno Fernandes) 👎
Kampen endte for øvrigt 3-3 (!)

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 904 kr. 👎

 


 

Lørdag d.. 9.juni kl. 20.00. Fodbold / venskabskamp / Brøndby

Danmark vs Mexico


Sidste afpudsning inden afrejsen til Rusland!
Eriksen er kommet med i trænings lejren efter en lille ny Eriksen er kommet til verden, og det skal naturligvis være ensbetydende med at dansk fodbolds mest lysende stjerne får en pæn sjat minutter i aftenens opgør i Brøndby.

Både Danmark og Mexico er kvalificeret til VM og kampen kommer sandsynligvis til at bære præg af netop dette faktum. Der vil ikke blive gået til stålet for alvor, og det er ganske givet at der vil komme et væld af udskiftninger på begge hold. Vi runder snildt 10 stk. samlet (!). Det giver selvfølgelig triste afbræk i spillets rytme, men vi føler os ret sikre på at Hareide “blot” går efter pointdeling. Men samtidig er vi overbeviste om at første halvdel af kampen nok vil blive den mest underholdende.

Danmark skal have testet dødbold-situationer, og her er jo bl.a. hjørnesparket noget som det danske landshold skal have langt mere ude af end det hidtil har været tilfældet når de rød-hvide har været i kamp. Nu er Lars Schöne (heldigvis) også blevet udtaget, og han er om nogen et super supplement til Eriksens fine sparketeknik.

 

Vi forventer at verdens nr, 15 (Mexico) også vil byde ind med fremadrettet fodbold overfor verdens 12. bedste hold (Danmark). Det er endda MEGET sandsynligt at der bliver fløjtet for mindst 5 hjørnespark i 1.halvleg…

 

Vi har valgt Bet365’s tilbud om “Over 4 hjørnespark/Asian i 1.halvleg”, hvilket betyder at såfremt der kommer mindst 5 hjørnespark vinder vi. Vi har indbygget en lille sikkerhedsventil i form af “Asian”. Det betyder at vi får vores indskud tilbage hvis der kun kommer 4 hjørnespark i kampens første halvdel. Under 4 hjørnespark er lig med penge ud i den blå luft…

 

Vort bud lyder:  Over 4 hjørnespark (Asian) i 1.halvleg / Odds 1,725 / Bet365 / 200 kr.

Sådan gik det:  8 hjørnespark i 1.halvleg. 13 i alt (6-7) i en kamp som Danmark vandt 2-0 (Yussuf Poulsen / 71′  & Christian Eriksen / 74′) 👍

Dette spils +/- :  + 145 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 704 kr. 👎

 


 

Mandag aften d. 28.maj kl. 21.00. Fodbold / venskabskamp

Frankrig vs Irland 👍


Frankrig scorer mindst 2 mål.

 

Vort bud lyder:  Frankrig scorer over 1,5 mål / Odds 1,36 / Bet365 / 300 kr.

Sådan gik det:  Frankrig vandt 2-0

Dette spils +/- :  + 108 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 849 kr. 👎

 


 

Lørdag aften d. 26.maj kl. 20.45, Champions League finale 2018 på Stadion NSK Olimpiyskiy i Kijev med plads til 70.000 tilskuere…

Real Madrid vs Liverpool 👍


Så gælder det! 
Det vi så længe har set frem til. Champions League-finalen i fodbold.
Spillere som Christiano Ronaldo, Gareth Bale, Mohamed Salah, Karim Benzema, Isco, Mané, Sergio Ramos, Luka Modric, Toni Kroos, Marcelo, Varane, Carvajal og Roberto Firmino fortæller jo med al tydelighed at vi simpelthen MÅ have en fantastisk fodboldkamp i vente!

Nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere er med i finalen, og det er jo lige nøjagtig det man håber på efterhånden som denne – efter europæisk målestok – allerstørste fodboldturnering – skrider frem. Real Madrid kan som det første hold nogensinde vinde det tredje Champions League-trofæ på stribe. Og der skal ikke herske nogen som helst form for tvivl omkring plussidens valg af favorit til titlen : Real Madrid kommer til at løfte den enorme pokal efter ordinær spilletids ophør !!
Real Madrid vinder kampen (efter ordinær spilletid). Danske Spil og Bet365 er rørende enige om hvem der vil gøre det bedst. Odds 2,15 på spansk sejr…

Vi har valgt at dele vort tip op i 2 forslag. Først og fremmest altså “guldet” til Ronaldo og co., men der er ingen tvivl om at Liverpool i perioder i dén grad har vist imponerende takter, og det endda i en sådan grad at man til tider har tænkt for sig selv: “- er det her egentlig ikke verdens allerbedste gang fodbold man er vidne til? Med et angreb bestående af Salah/Mane/Firmino som ikke engang kan overgåes af eksempelvis Ronaldo/Benzema/Bale eller for den sags skyld Kane/Alli/Eriksen”.

Men så har det engelske hold ugen efter tabt på besynderlig vis til ét af den hjemlige ligas ringeste mandskaber, fx til West Bromwich! Det har naturligvis betydet at forventningerne til Klopps mandskab er rykket en tak  – eller to – ned på “forventningsbarometret”…
Nuvel, et Liverpool-mandskab i noget nær bedste opstilling kan meget vel tvinge Real Madrids “uovervindelige tropper” i knæ. Men så kræver det også at det swinger helt i top på banen for de feterede spillere! – Og det er her vi har vores tvivl til Liverpool. Man ved aldrig hvor man har dem…

Men når alt kommer til alt så skal Liverpool nu nok gøre deres til at det bliver en seværdig Champions League-finale. Ikke mindst den spiller som efter plussidens mening bør stå som den pt. bedste fodboldspiller i verden: Mohamed Salah
Han lyser naturligvis op over alle sine holdkammerater og er den spiller på verdensplan som har vist det højeste niveau af fremgang i den forløbne sæson 2017-18. En nærmest eksplosiv udvikling rent fodboldmæssigt. Og det synes ikke at skulle stoppe her. Derfor synes det ganske oplagt at Salah får leveret en række afslutninger i løbet af de 2×45 minutter + tillæg, og som vi ved, så skal han altså ikke levnes ret meget plads. Real Madrid kommer til at indkassere en række kort – hvis ellers dommer Milorad Mažić er sin opgave voksen – i forsøget på at stoppe den uhyre effektive angriber. En angriber helt oppe på øverste hylde. Á lá Messi og Ronaldo som ene og alene synes at kunne afgøre kampe.

Derfor tøver vi ikke med at kaste følgende forslag på bordet :
Mohamed Salah scorer i ordinær spilletid (inkl. tillægstid) til odds 2,00 (Danske Spil. Bet365 fx har odds 1,83 !).

 

Vort bud lyder / forslag 1:  Real Madrid vinder kampen efter ordinær spilletid / Odds 2,15 / Danske Spil / 200 kr.
Vort bud lyder / forslag 2: Mohamed Salah scorer i ordinær spilletid (+ tillægstid) / Odds 2,00 / Danske Spil / 200 kr.
Samlet indskud (på 2 separate tip): 400 kr.

 

…Ikke mindst den spiller som efter plussidens mening bør stå som den pt. bedste fodboldspiller i verden: Mohamad Salah…

 

Sådan gik det:  Real Madrid vandt kampen (netto gevinst: 430 kr.)
Mohamed Salah var med fra start med blev udskiftet inden han nåede at score (skade). Det gav altså et minus på 200 kr.

Disse spils +/- :  + 30 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 957 kr. 👎

 


 

Torsdag aften d. 24.maj kl. 18.00 & kl. 19:00
Trippel hentet i Kijev, Eskildstuna og Göteborg…

Wolfsburg (k) vs Lyon (k) 👎
Eskildstuna vs Gefle 👎
IFK Göteborg vs Djurgården 👍


Så er kvinderne nået til Champions League-finalen 2018
. Kampen mellem Pernille Harders Wolfsburg og franske Olympique Lyon spilles på neutral bane i Kiev på Valeriy Lobanovskyi Dynamo Stadium og har en klar favorit. Lyon står – i følge bookmakerne – nærmest med hænderne på pokalen og venter blot på at kunne hæve den i vejret….
Nuvel, de har ganske givet ret, men det betyder jo nødvendigvis ikke at Wolfsburg ikke byder ind i kampen. Efter vores mening endda så meget at vi forventer scoring signeret det tyske hold. Det kunne jo være herligt hvis vores danske stjerne, Pernille Harder, kommer på måltavlen! Kampen vises for øvrigt på 3+.

I den næstbedste svenske fodboldrække hos herrerne tager Eskildstuna imod Gefle og vi har meget svært ved at lukke øjnene for minimum 2 mål til hjemmeholdet. Danske Spil tilbyder odds 1,55 på dette væddemål, og der er ikke så meget andet at sige end TAK!

Tredje ben i vores trippel er ligeledes hentet i det svenske. Her drejer det sig imidlertid om Allsvenskan, altså et trin op i forhold til den ovenstående kamp. Danske Spil vover pelsen og tilbyder os spillere muligheden for at vurdere om det gæstende hold fra Djurgården kommer på måltavlen eller ej. Som værende favorit ligger det jo lige til hørebenet lige at snuppe denne kamp med på vores egentlige valg af en double. For selvfølge kommer Djurgården på måltavlen i opgøret mod Göteborg!

 

Vort bud lyder:
– Wolfsburg scorer / Odds 1,60 / Danske Spil
– Eskildstuna scorer over 1,5 mål / Odds 1,55 / Danske Spil
– Djurgården scorer / Odds 1,27 / Danske Spil
Samlet odds på triplen : 3,15 / indskud : 100 kr.

Sådan gik det:
– Wolfsburg scorede ikke i ordinær tid…
– Eskildstuna scorede blot 1 mål (1-1)…
– Djurgården scorde 3 mål (1-3)…

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 987 kr. 👎

 


 

Onsdag aften d. 23.maj kl. 19:00
Sverige, Allsvenskan

Ostersunds FK vs Sirius

Vort bud lyder:  Over 1,5 mål af Ostersunds / Odds 1,50 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: Ostersund vandt 5-2 👍

Dette spils +/- :  + 100 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 887 kr. 👎

 


 

Onsdag aften d. 16.maj kl. 20.45
Europa League Finale

Marseille vs Atletico Madrid 👎

Vort bud lyder:  Over 9 hjørnespark / Odds 1,83 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: Der kom kun 7 hjørnespark. Ingen i første halvleg!! (1-6 i anden). Kampen endte 3-0 til Atletico. Marseille var en gedigen “fejl” i finalen. De havde kun 2 spillere der lyste lidt op (Payet som desværre måtte skiftes ud efter 32 min. / skadet og forsvarsspilleren Bouna Sarr), men alt i alt var Atletico (Griezmann i særdeleshed med 2 kasser) bare klasser over Marseille!

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 987 kr. 👎

 


 

Tirsdag aften d. 15.maj kl. 20.45
England Championship Play-off

Aston Villa vs Middlesbrough 👍

 

Vort bud lyder:  Over 9 hjørnespark (Live) / Odds 1,50 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det: Kampen endte 0-0, men vigtigere (for os) : 11 hjørnespark i alt (7-4) 👍

Dette spils +/- :  + 150 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 787 kr. 👎

 


 

Søndag d. 13.maj 2018 kl. 16.00
Fodbold / England / Premier League

Tottenham vs Leicester 👍

Sæsonen sluttes af denne weekend og et hold der skal runde af med manér er Tottenham. Efter sikring af Champions League gruppespils-deltagelse sidste weekend mod Newcastle (via Kane-scoring), ja så skulle man måske tro at Mauricio Pochettino ville lade sine spillere hvile på “laurbærrene” og betragte opgøret som lidt hyggespil på feriestranden. Men det bliver ikke tilfældet! Indsatsen mod Newcastle lod nemlig meget tilbage at ønske, og Tottenham spillede slet ikke op til den 3.plads de avancerede til, og skal det lykkes at holde Liverpool nede på 4.pladsen, ja så skal der altså andre boller på suppen i denne sæsonens sidste kamp.

Derfor tror vi heller ikke det kan undgås at Spurs render ind i minimum ét gult kort. Bet365 har vist været en lille smule for naive da de lod væddemålet blive tilgængeligt… Over 0,5 kort til Tottenham giver flotte 1,50 i odds. Tak for dét!

Nuvel, Leicester han intet andet end æren at spille for, men der er vist ikke mange professionelle spillere i den bedste engelske liga der taber med vilje (med mindre der er klingende mønt at hente…). Så Leicester skal nok byde ind. De slutter på 9.pladsen, og kan se frem til en sæson hvor endnu en top-10 placering venter. Måske målet endda er 7.pladsen som giver Europa League-kvalifikation. Så en fin afslutning af 2017-2018 sæsonen vil naturligvis forstærke det håb!
Redaktionen her krydser fingre for 3 point til hjemmeholdet (og et lille kryds for et enkelt gult kort til Tottenham for fx at sparke bolden væk…).


Vort bud lyder:
Over 0,5 kort til Tottenham / Odds 1,50 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det: Tottenham fik 1 gult kort (55. min. / Victor Wanyama) og vandt en vanvittig 5-4 sejr (efter bagud 1-3) !! Dermed blev det til en flot 3.plads til London-klubben.

Dette spils +/- :  + 150 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 937 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 12.maj 2018 kl. 20.45
Fodbold / Spanien / La Liga

Real Madrid vs Celta Vigo 👎

Vi forventer at begge hold kommer på måltavlen på Bernabeu denne lørdag aften!


Vort bud lyder:
Begge hold scorer / Odds 1,50 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: Real Madrid vandt fuldstændig suverænt. 6-0 !! Celta var allerede gået på sommerferie. Var fornærmende ringe… 👎

 

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  –  1.087 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 12.maj 2018 kl. 04.30
Fodbold / USA – Major League Soccer

Vancouver Whitecaps vs Houston Dynamo 👎

Bet365 tilbyder odds 1,40 for væddemålet “over 8 hjørnespark”. Oddsét størrelse lyder jo ikke af meget, men det er da udemærket at indlede en herlig fodbold/ishockey-weekend med lidt håndører på kontoen 🙂 Og indskuddet kan jo altid sættes efter “behov”.


Vort bud lyder:
Over 8 hjørnespark / Odds 1,40 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: 6 hjørnespark blev det til (5-1). Kampen endte for øvrigt 2-2 👎

 

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 887 kr. 👎

 


 

Fredag d. 11.maj 2018 kl. 20.15
Ishockey / A-VM i Danmark

USA vs Sydkorea 👍

Vi forventer at se USA køre Sydkorea over på midten. At tabe 0-10 eller mere til Canada er der masser af andre nationer end Sydkorea der har prøvet igennem tiderne (Danmark har f.eks. tabt 0-47 for MANGE år tilbage!). Men at sydkoreanerne fx tabte 1-6 til et – hvad vi vil kalde middelmådigt hold, ja det må give dem bange anelser her forud for mødet med USA… Vi tror amerikanerne vinder med MINDST 7 mål. Altså 6-måls føring til Sydkorea fra start.


Vort bud lyder:
Handicap (0-6,5) (Eks. OT) USA / Odds 1,42 / Danske Spil / 200 kr.
Sådan gik det: USA vandt med de nærmest uhyggelige cifre : 13-1 !
Sydkorea kom chokerende nok i spidsen tidligt i kampen i deres første powerplay, men det tændte i dén grad de amerikanske drenge og fanden tog ved dem. 4-4-5 lød periode-scoringerne på 👍

 

Dette spils +/- :  + 84 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 687 kr. 👎

 


 

Mandag d. 7.maj 2018 kl. 21.00
Fra den spanske La Liga.

Leganes vs Levante 👍


Vort bud lyder:
Over 8 hjørnespark / Odds 1,57 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det: Kampen endte 0-3 og hjørnesparksstatistikken sagde 6-5 👍

 

Dette spils +/- :  + 171 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 771 kr. 👎

 


 

Søndag d. 6.maj.
Vi snupper en interessant trippel indeholdende kampe fra Superligaen i Danmark (fodbold), La Liga i Spanien (fodbold) og VM i ishockey (spilles i Danmark)

Lyngby vs Silkeborg 👍
Barcelona vs Real Madrid 👍
Letland vs Finland 👍


Vort bud lyder
:

1 / Over 7 hjørnespark mellem Lyngby og Silkeborg / odds 1,28 (kl. 20.00)

2 / Begge hold scorer / Barcelona og Real Madrid / odds 1,36 (kl. 20.45)

3 / Finland scorer først 3 mål (mod Letland) / odds 1,26 (kl. 20.15)

Samlet odds (hos Bet365) : 2,22 / Indskud : 200 kr.

Sådan gik det: 9 hjørnespark mellem Lyngby og Silkeborg, 2-2 mellem Barca vs Real Madrid og Finland vandt 8-1 (og kom på 3-0 efter 17 minutter…) 👍

 

Dette spils +/- :  + 244 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 942 kr. 👎

 


 

Fredag d. 4.maj kl. 21.00. La Liga

Sevilla vs Real Sociedad 👍


Vort bud lyder
: Over 4,5 kort /  Odds 1,66 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det: Dommer Latre uddelte 6 gule kort i alt. Kampen endte for øvrigt 1-0 til Sevilla.

Dette spils +/- :  + 198 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 1.186 kr. 👎


Europa League-double 👍

Torsdag d. 3.maj kl. 21.05. Europa League / Semifinaler / Returopgør

Atletico Madrid vs Arsenal
FC Salzburg vs Marseille

Vi er “faldet over” Danske Spils hjørnesparks-tilbud som går på under/over 7 hjørnespark. Det er svært at forestille sig at der i hver af de to kampe vil komme UNDER 7 hjørnespark, så vort bud går på mindst 8 hjørnespark i begge kampe.

Der kommer fart over kampene, og præcis som i de to foregående dages Champions League kampe, så er det naturligvis nødvendigt for de to hold der “ligger i baghjul” efter første opgør, at vise alt hvad de har. Det er NU det gælder. Derfor skal der satses og spillet skal være fremadrettet. Arsenal måtte på Emirates i London lide den tort at se Atletico score det uhyre vitale mål der ledte til resultatet 1-1. Et mål der i sidste ende kan vise sig afgørende da udebanemål jo som bekendt tæller dobbelt i tilfælde af “lighed”.

Nu SKAL det engelske hold frem og dominere, og det kan blive mere end vanskeligt på Wanda Metropolitano i den spanske hovedstad. Men noget må forsøges, og det skal naturligvis ligge i et pres fremad banen. Så mon ikke Arsenal “vinder” hjørneduellen? I hvert fald tror vi de to hold runder de 7 hjørnespark inden de første 90 minutter (+ tillægsminutter) er afviklet.

Det samme kan vel siges om Salzburg vs Marseille-kampen. Salzburg kom slet ikke til fadet i Frankrig og tabte kampen 0-2, men hjemme i Østrig skal de frem og markere fra start. Utroligt nok blev det kun til 4 hjørnespark i det første opgør (3 til Salzburg og 1 til hjemmeholdet), men det scenarie kommer IKKE til at gentage sig her i returmødet. Det føler vi os i hvert tilfælde ret så overbeviste om. Det tal bliver efter al sandsynlighed rundet i først halvleg. Salzburg kan ikke bare spille defensivt og afvente til langt hen i kampen. De MÅ forsøge at spille sig frem til nogle chancer tidligt i kampen. Flere af disse angreb vil sikkert munde ud i hjørnespark…

Hos Danske Spil er odds på over 7 hjørnespark i kampen mellem Atletico Madrid og Arsenal på 1,33 (Bet365 siger 1,30) , mens odds på over 7 hjørnespark i Salzburg vs Marseille hos Danske Spil er 1,28 (Bet365 fx har overraskende nok slet ikke spilmuligheden som hedder “over 7” – kun startende på “over 8” hvor de tilbyder odds 1,36…).
Det samlede odds hos Danske Spil er hermed 1,70.


Vort bud lyder
: Over 7 hjørnespark i hver af de to ovennævnte kampe / Double / Odds 1,70 / Danske Spil / 200 kr.
Sådan gik det:  I kampen mellem Atletico Madrid (1-0) kom der 10 hjørnespark, mens der i kampen mellem Salzburg og Marseille (2-0/2-1) kom 11 hjørnespark i ordinær tid.

Dette spils +/- :  + 140 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 1384 kr. 👎


Real Madrid vs Bayern München👍

Tirsdag d. 1.maj kl. 20.45. Champions League / Semifinale / Returopgør


Vort bud lyder
: Over 3.0 mål / Asian / Odds 1,50 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det: Kampen endte 2-2 👍

Dette spils +/- :  + 150 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 1.524 kr. 👎

 


Tottenham vs Watford👎

Mandag d. 30.april kl. 21.00. England / Premier League


Vort bud lyder
: Tottenham først til 7 hjørnespark / Odds 1,40 / Bet365 / 400 kr.
Sådan gik det: 4-0 i hjørnespark… (Tottenham vandt for øvrigt 2-0) 👎

Dette spils +/- :  – 400 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 1.674 kr. 👎

 


Deportivo La Coruna vs FC Barcelona 👎

Søndag d. 29.april kl. 20.45. Spanien / La Liga


Vort bud lyder
: Over 3,5 kort / Asian / Odds 2,00 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: Der blev givet 2 gule kort (Barca vandt for øvrigt 4-2) 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 1.274 kr. 👎


Villarreal vs Celta Vigo 👎

Lørdag d. 28.april kl. 20.45. Spanien / La Liga


Vort bud lyder
: Over 5,5 hjørnespark til Villarreal / Odds 1,72 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: 5 hjørnespark til Villarreal… 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 1.074 kr. 👎


Levante vs Sevilla 👎

St. Bededag, fredag d. 27.april kl. 21.00. Spanien / La Liga

Levante og 27.500 tilskuere tager imod Sevilla på Estadio Ciudad de Valencia, og der er – trods kun 4 kampe tilbage i sæsonens La Liga – masser at spille for. Levante er ikke sikker på overlevelse i den bedste spanske liga, og de vil gøre alt hvad der står i deres magt for ikke at måtte returnere til Segunda Division efter bare én sæson i “himmerige”!

Godt nok har de inden kampen et forspring på 9 point til Deportivo La Coruna som ligger lige under stregen, men med 12 point at spille om er det selvsagt ikke 100% sikkert endnu. Hives 3 point i land i aften, ja så er den hjemme!!
Skulle der ske det at Levante og Deportivo La Coruna slutter med samme pointtal når sæsonen rinder ud, ja så gælder “den spanske regel” om indbyrdes kampe. Men sjovt nok er begge kampe mellem de to mandskaber i løbet af sæsonen endt 2-2 (!), så her kommer så det mere almindelige beregningsfrundlag i brug. Altså den med målforskellen. Og her har Levante et klart forspring til La Coruna.

Det BEHØVER dog ikke blive point i aften for Levante, det kan jo hentes i de resterende kampe. Men hvorfor vente? Ude mod Leganes er ingen nem opgave, og Barca venter i næstesidste runde mens Celta Vigo ude er hvad der står på menuen i den sidste kamp d.20.maj. Ærlig talt virker aftenens opgør mod Sevilla som dén kamp der med størst sandsynlighed kan bringe dem i sikkerhed. Det svinger ikke for gæsterne. En ordentlig øretæve i Copa del Rey finalen mod FC Barcelona (0-5 !) har ganske givet sat sine spor. De kan dog stadig redde lidt af stumperne ovenpå en skuffende sæson. Lige nu blot 3 point efter 6.pladsens Villarreal. 6.pladsen som giver adgang til Europa League kvalifikations kampe. Så det må da alt andet lige være en gigantisk gulerod for Sevillas spillere! Men om de så formår at levere noget seværdigt på Estadio Ciudad de Valencia kan man godt stille spørgsmålstegn ved.

Meget tyder på en kamp hvor der bliver gået til stålet. Levante kæmper for overlevelse mens Sevilla kæmper for ikke at tabe ansigt… Det kan godt blive “ondt”. Hårdt spil hvor dommer Jose Luis Gonzalez får nok at se til. Tidligere år har der virkelig værtet gang i “kortspillet” i det spanske. Det har ændret sig. Heldigvis i nedadgående retning! 🙂
Men i opgøret her står som sagt en hel del på spil og der er ikke mange kampe tilbage til at man kan tillade sig at tage let på opgaverne.


Vort bud lyder
: Over 5,5 kort / Asian / Odds 2,00 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: Blot  gule kort… (Levante vandt for øvrigt 2-1 og er således sikret forbliven i La Liga i den kommende sæson) 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 874 kr. 👎


Brøndby vs FC Midtjylland 👎

Torsdag d. 26.april kl. 18.30. DBU-pokalen / Semifinale


Vort bud lyder
: Hany Mukhtar scorer i kampen / Odds 3,60 / Bet365 / 50 kr.
Sådan gik det: Mukhtar scorede ikke… 👎 (Brøndby vandt for øvrigt 3-1)

Dette spils +/- :  – 50 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 674 kr. 👎

 


Bayern München vs Real Madrid 👎

Onsdag d. 25.april kl. 20.45. Champions League / Semifinale / 1. opgør


Vort bud lyder
: Over 4,5 kort / Odds 1,66 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det: 3 gule kort. 2 til Bayern, 1 til Madrid… (Real Madrid vandt for øvrigt 2-1) 👎

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 624 kr. 👎

 


 

FC Helsingør vs Silkeborg 👎

Søndag d. 22.april kl. 12.00. Danmark / Superligaen

De to Superliga-hold gav hinanden en gevaldig dyst da de mødtes senest (31/3). Kampen blev spillet på Jysk Park i Silkeborg og hjemmeholdet fik en tilsyneladende komfortabel føring på 2-0 i første halvleg. Men det gæstende hold kom fremragende igen. Reduceringen kom fire minutter før pausefløjtet, og det var nok dét der for alvor satte gang i Helsingørs tropper.

Tontini udlignede 9 minutter ind i 2.halvleg, og så fik oprykkerne blod på tanden! Nu lignede det en realistisk mulighed at der kunne komme tre vitale point på kontoen. Det kom der! For med bare 6 minutter tilbage sørgede Adnan Mohammad for 3-2 føringen. Et par taktiske ændringer helt til slut gjorde det sidste. Et gevaldigt boost for Helsingør efter dét comeback. Og modsat for Silkeborg naturligvis. Interessant er det at studere hjørnesparks statistikken efter opgøret. 18-4 i Silkeborgs favør! Så man må sige at Helsingør i dén grad reddede stormen af…

Nu mødes de to hold så her søndag middag, og vi har selvfølgelig kig på Danske Spil udbud af hjørnesparks-væddemål 🙂
Du kan være med helt “nede fra” u/o 7,5 op til u/o 11,5 hjørnespark i kampen. Vi hopper ind ved “over 9,5 hjørnespark” (odds 1,75 hos Danske Spil eller odds 1,72 for det samme hos Bet365). Det ligner endnu et herligt og handlingsmættet bundopgør!

 

Vort bud lyder: Over 9,5 hjørnespark / Odds 1,75 / Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det: 3-5 i hjørnespark (kampen endte 0-0) 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 324 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 19.april kl. 20.45. England / Premier League

Burnley vs Chelsea 👎

Det snerper til i Premier League og aftenens to kombatanter har i dén grad noget at spille for. Burnley har sensationelt nok muligheden for at slutte på en Europa League-kvalifikations plads! Hvem havde regnet med det? Lige nu på en 7.plads, men Arsenal blot 2 point “højere” oppe i tabellen…

Det er bestemt ikke urealistisk for Burnley at komme ud i Europa og spille. Men så SKAL der også point på tavlen i aften. Ganske enkelt. Vi tror der vil blive brugt alle midler for at sikre sig mindst det ene point. Det kan blive dyrt, for alt for hårdt spil straffes som bekendt, og hvem har sagt at dommer Robert Madley kun vil gøre brug af de gule kort? I hvert fald tror vi ikke på en pointhøst kan trækkes i land uden brug af de lidt mere beskidte kneb.

Godt har Burnley imponeret (bl.a. er de seneste 5 kampe alle vundet, og det med en så fin score som 11-4) men det bliver ikke nemt mod Chelsea som i den seneste kamp (ude mod Southampton) vendte 0-2 til 3-2 på en særdeles besnærende måde. Samme takter på Turf Moor i aften vil bringe Burnley på hælene, og så er der ikke langt til man tager de ufine metoder i brug…

Chelsea må formodes at komme i stærkest mulige opstilling (til trods for FA-Cup semifinale på søndag) da den nuværende 5.plads KAN veksles til en 4.plads (og dermed direkte adgang til gruppespillet i Champions League), såfremt Tottenham skrider for meget i svinget samtidig med at Contes tropper holder skruen sikkert i vandet.

En meget interessant kamp er i vente!

 

Vort bud lyder: Burnley over 1,5 kort / Odds 1,66 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: Burnley fik 1 gult kort… (Chelsea vandt for øvrigt 2-1) 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 224 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 18.april kl. 21.30. Spanien / La Liga

Real Madrid vs Athletic Bilbao 👍

Den sene onsdagkamp fra den bedste spanske række, La Liga.

Naturligvis har Real Madrid mest fokus på Champions League hvor det jo snart gælder semifinalerne mod Bayern München, men at snuppe 2.pladsen i La Liga er jo ikke af vejen. Bilbao skal ikke regne med at få noget med hjem fra Bernabeu. Madrid-holdet vil ganske givet mase på i deres nærmest bedste opstilling med Ronaldo og Benzema helt i front.

Vi tror Real Madrid bliver holdet der som en mis bliver det første hold som runder 7 hjørnespark i kampen.

 

Vort bud lyder: Real Madrid først til 7 hjørnespark / Odds 1,53 / Bet365/ 200 kr.
Sådan gik det: Real Madrid vandt hjørnesparksduellen men måtte nøjes med 1-1. Hjørne: 16-2 (!!), så man kan da sige at væddemålet strøg lige igennem uden problemer… 👍

Dette spils +/- :  + 106 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 24 kr. 👎

 


 

Mandag d. 16.april kl. 00.00 (dansk tid). USA / MLS

Atlanta United vs New York City 👍

Kl. 18.00 amerikansk tid kommer der “pænt” med mål på Mercedes Benz stadium i Atlanta når New York kommer på besøg. Det føler vi os ganske overbeviste om. Og så er spørgsmålet så hvad vi mener med dén formulering… 🙂
Med “pænt med mål” mener vi over 3 kasser. Der scores en hel mål del i MLS, og denne kamp bliver ingen undtagelse!

For at dække os en smule ind, så vælges Bet365s “Asian”-tilbud hvor vi får vores indskud tilbage såfremt der “bare” bliver lavet præcis 3 mål. 1,65 lyder odds’et på. Over 2,5 står til 1,44 (Danske Spil overgår med 1,47).

 

Vort bud lyder: Antal mål – Asian – over 3.0 / Odds 1,65 / 200 kr.
Sådan gik det: 2-2 endte kampen (1-1)

Dette spils +/- :  + 130 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 130 kr. 👎

 


 

 

Lørdag d. 14.april kl. 18.30. Tyskland / Bundesligaen

Bayern München vs B.M. Gladbach 👍

I det tyske er Bayern München for Gud ved hvilken gang forlængst blevet mestre. Nu resterer “bare” kampe som skal overståes tænker man, men sådan tror plussiden nu ikke det forholder sig. For selv så suveræne mestre har spillere som sidder på spring til eventuelt at skulle aflaste A-kæden.

For om 10 dage står menuen på Champions League hjemme mod Real Madrid, så det kan meget vel tænkes at der fra træner Jupp Heynkes side spekuleres lidt i at spare nogle af de største stjerner…

Som sagt masser af krudt på bænken. Derfor tror vi stadig Bayern München vil være klart bedst mod Borussia Mönchengladbach på Allianz Arena. Mest boldbesiddelse og flest angreb. Angreb som næppe alle munder ud i mål til hjemmeholdet, men som derimod let kan resultere i hjørnespark. Således forventer vi et “solidt hjørneovertag” til Bayern. Så solidt at vi sagtens kan forære gæsterne et overskud på 5 hjørnespark!

Væddemålet hos Bet365 hedder “Asian handicap – Hjørnespark / Bayern München – (minus) 4”. Kort fortalt betyder det at såfremt Bayern slutter kampen af med mindst 5 hjørnespark mere end Borussia, ja så er der gevinst. Får Bayern 4 hjørne mere end gæsterne får vi indskuddet retur (Asian). Får Bayern mindre end 4 hjørnespark mere end Borussia ja så er væddemålet tabt…

 

Vort bud lyder: “Asian handicap – Hjørnespark / Bayern München -4 / Odds 1,90 / 100 kr.

Sådan gik det: Bayern vandt 6-0 i “hjørnespillet” (dvs. 6-4 i forbindelse med vort spil, idet Borussia havde 4 hjørne fra start). Bayern München vandt for øvrigt 5-1… 👍

 

Dette spils +/- :  + 90 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 260 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 11.april kl. 20.45. Champions League. Kvartfinale 2.opgør

Bayern München vs Sevilla 👎

 

Masser af scoringer i kampen? Ja, det lugter langt væk af det, men det vi vælger nu den mulighed der siger “begge hold scorer”. Svært at forestille sig at det ikke kommer til at ske. Og faktisk er Danske Spil helt fremme i skoene med et af markedets bedste odds, nemlig 1,65. Bet365 fx er nede i 1,61. Og meget tyder på en yderligere reduktion af odds’ets størrelse frem mod kampstart. Så det er nu her kl. 18.30 vi springer til 🙂

 

Vort bud lyder: Begge hold scorer / Danske Spil / Odds 1,65 / 200 kr.
Sådan gik det:  0-0 (!) 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 350 kr. 👎

 


 

Tirsdag d. 10.april kl. 20.45. Champions League. Kvartfinale 2.opgør

Manchester City vs Liverpool 👍

 

Der bliver knald på liggehønen, ingen tvivl om det!
Liverpool har et forspring på 3 mål fra første opgør for en uge siden, og Aguero og co. skal i dén grad frem på banen hvis de vil noget videre i turnerimgen. Det betyder naturligvis en satsning allerede tidligt fra start hvilket selvfølgelig indebærer en vis risiko. Begge hold vil gå til stålet, og det vil ganske givet betyde at den spanske dommer Mateu Lahoz må til lommerne en del gange.

Vi skal bruge mindst 6 kort for at kunne hente gevinst hos Bet365.
Asian over 5,5 kort til odds 1,775.
Direkte rødt tæller for 2 kort mens 2 x gult til samme spiller betyder 3 kort i alt.

 

Vort bud lyder: Over 5,5 kort /Asian/ Bet365 / Odds 1,775 / 200 kr.
Sådan gik det:  Lahoz præsenterede 6 spillere for gule kort 👍
(Liverpool vandt for øvrigt 2-1 og sendte dermed City ud i mørket…)

Dette spils +/- :  + 155 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 150 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 7.april kl. 16.15. La Liga i Spanien.

Celta Vigo vs Sevilla 👎

 

Bet365 tilbyder fine odds 1,66 på at Celta Vigo runder de 5 hjørnespark i kampen mod Sevilla. Det kan vi simpelthen ikke stå for. Aspas, Sisto og Wass skal nok få de forlangte “cornerkicks”. For Sevilla har i dén grad brug for point hvis de skal holde liv i Europa League muligheden.

Jo da, de er stadig med i Champions League denne sæson, men hvor mange tror på videre deltagelse her? Fokus må ligge på næste sæsons muligheder…
Og med Sevilla i rollen som det hold der SKAL “mase” på, så tror vi Celta får gode contrachancer der nogle gange vil munde ud i hjørnespark.

 

Vort bud lyder: Over 4,5 hjørnespark til Celta Vigo / Bet365 / Odds 1,66 / 200 kr.
Sådan gik det:  Celta fik kun 3 hjørnespark (men vandt 4-0) 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 305 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 5.april kl. 21.05. Europa League på Wanda Metropolitano i Madrid
Kvartfinale. 1. opgør af 2

Atletico Madrid vs Sporting Lissabon 👍

Ganske kort bliver det herfra plussiden denne torsdag.
Vi forventer en smal sejr til Atletico Madrid, og mon ikke det igen vil lykkes for franskmanden Antoine Griezmann at komme på måltavlen?

griezmann_01

Bet365 er store i “slavet” når de tilbyder fine 2,10 på “scoring når som helst”. Danske Spil er mere påholdende med deres beskende 1,90.

 

Vort bud lyder: Griezmann (Atletico Madrid) scorer “når som helst” / Bet365 / Odds 2,10 / 100 kr.
Sådan gik det:  “Selvfølgelig” scorede Griezmann (efter 40 minutter til slutresultatet 2-0)

Dette spils +/- :  + 110 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 105 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 4.april kl. 20.45. Champions League på Camp Nou.
Kvartfinale. 1. opgør af 2.

Liverpool vs Manchester City (👍)

Efter den særdeles underholdende kamp i aftes mellem Juventus og Real Madrid, hvor det gæstende hold med spil i verdensklasse fuldstændig udspillede “stakkels” Juventus, så kan man vel næsten ikke være “bekendt” at forvente en lignende fodboldkamp her onsdag aften mellem Liverpool og Manchester City ?

Juventus som med 99%’s sikkerhed er “dead and gone” i den prestigefyldte turnering. For når returopgøret løber af stabelen i næste uge så må man da håbe for italienerne at Kongeklubben viser bare en smule nåde… 0-3 på hjemmebanen i Torino var bare så pokkers pinligt for Higuain, Dybala og co. Så pinligt at hjemmebanens fans tydeligvis måtte overgive sig. De rejste sig spontant og klappede af Ronaldo efter hans utrolige saksesparksmål !

Ét er helt sikkert, nemlig at der kommer kog i gryden på Anfield Road ! Kampen styres af tyskeren Felix Brych. En gennemrutineret dommer som ganske sikkert vil trække en klar linje tidligt i kampen. De to engelske hold tror vi kommer til at gå endda meget hårdt til hinanden, og da det netop IKKE er en engelsk dommer (- som man er vant til i den hjemlige Premier League) så vil Brych sandsynligvis stange nogle “uventede” kort ud til de to mandskaber. Og som det ser ud her små 3 timer før kampstart, så burde de af Bet365 forlangte 6 kort blive en smal sag. Når det så samtidig tages med at et eventuelt andet gult kort til en spiller vil betyde 3 kort (hos Bet365) i det samlede regnskab, ja så ser det jo egentlig simpelt ud. For øvrigt tæller direkte rødt for 2 kort…

For en sikkerheds skyld – det KAN jo være Felix Brych ikke er sin opgave voksen – ja så garderer vi os med “Asian”-muligheden hvor vi ved præcis 5 kort får vort indskud retur…

I den anden kvartfinale mellem FC Barcelona og Roma forventer vi “naturligvis” hjemmesejr til spanierne. Men vi vakler lidt mht. til sejrens størrelse. Messi kommer vel på måltavlen igen (specielt efter Ronaldos formidable kamp i aftes !), og forspringet skal sikres før returkampen i heksekedlen i Rom i næste uge…

 

Vort bud lyder: Over 5 kort / Asian / Bet365 / Odds 1,825 / 100 kr.
Sådan gik det:  Præcis 5 kort blev der stanget ud af Felix Brych (1-4)👍
For øvrigt vandt Liverpool med imponerende 3-0 !

Dette spils +/- :  0 kr. (indskud retur) 👍
2018- saldo 
:  – 215 kr. 👎

 


 

2. Påskedag, mandag d. 2.april kl. 21.00 – Dagens 2.forslag…

Getafe vs Real Betis 👎

Vi skal da have et oplagt bud mere med på plussiden her inden Påsken “lukker ned”.
I den bedste spanske fodboldrække resterer ikke mange kampe inden mesteren kan kåres og op og nedrykning bliver afgjort. Både Getafe og Betis er sikret mod at rykke ned, så aftenens spørgsmål er naturligvis hvor meget de to hold kommer til at smide deres sjælde ind i dette opgør. Umiddelbart må man sige at det er gæsterne fra Betis som har mest på spil. Med en sejr i aften avancerer de fra 8.plads til 6.plads, 6.pladsen som inden dette opgør “indehaves” af Sevilla.

Getafe ligger på 11.pladsen og med sejr kan de rykke op på 9.plads og dermed “blot” være 4 point fra den forjættende 6.plads (som jo giver kvalifikationskampe til Europa League).

Vi synes de bedste kort ligger hos det gæstende hold. Bl.a. fordi de i denne sæson har gjort det væsentligt bedre ude end hjemme. Og som sagt fordi det ser ud til at det er mest realistisk for dem at gå efter 5.-6.plads.

Under alle omstændigheder tror vi på en ganske livlig kamp, hvorfor vi synes Bet365’s tilbud om over 8 hjørnespark virker interessant.

 

Vort bud lyder: Over 8 hjørnespark / Bet365 / Odds 1,50 / 200 kr.
Sådan gik det:  ?

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 215 kr. 👎

 


 

2.Påskedag, mandag d. 2.april kl. 20.00

Odd vs Rosenborg 👍

Det er slået klik for Danske Spil!
Det er ikke så tit det sker at der kan hentes et odds hos Danske Spil hvor man tænker at “nu er den da helt galt derude i Brøndby!”. Forstået på den måde at odds-sætterne i dén grad har fået sig en blunder. Og en dyr én af slagsen må det så tilføjes!

I det norske er Tippeligaen kommet i gang. Den sene kamp i den bedste række står mellem Odd og Rosenborg. Sidstnævnte naturligvis med Bendtner i opstillingen. Men dansk islæt eller ej, som spilleselskab (hvor man forstås skal leve af det man laver…), ja så kan det i dén grad undre at der ikke er mere styr på “systemet”. Se bare her:

Danske Spil tilbyder odds 2,25 på under 19,5 hjørnespark !!!!! Det er da en gave der vil noget! Tusind tak til det danske “spillemonopol”. En kikser som vi kan klappe af hele vejen ned til banken 🙂

Det skal tilføjes at vores indskud er gjort som “kuponspil” hos forhandler, og det vides således ikke om væddemålet har været tilgængeligt på nettet… Vores indskud gjort kl. 18.22.

 

Vort bud lyder: Under 19,5 hjørnespark / Danske Spil / Odds 2,25 (!) / 200 kr.
Sådan gik det:  Der kom kun 5 hjørnespark i kampen (alle til Rosenborg). Fot øvrigt endte kampen 1-1… 👍

Dette spils +/- :  + 250 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 15 kr. 👎

 


 

Påskedag, søndag d. 1.april kl. 17.00 på Stamford Bridge

Chelsea vs Tottenham 👍

Dagens 3. singlebud på PLUSSIDEN.

I sandhed et vaskeægte London derby!
Alt står på spil. Nogle udtaler at Andreas Christensen og Chelsea har mest at spille for, men dét er vi bestemt ikke enige i ! Tottenham har pt. en fjerdeplads, men hvorfor skulle de ikke være interesseret i at løbe forbi Liverpool på 3.plads? Der er “kun” 5 point op og Spurs har som bekendt to kampe i hånden – i forhold til netop Liverpool. Så selvfølgelig er Eriksen og Co. klar til at give den en regulær skalle. Og skal Chelsea holdes i lidt mere end bare en armslængdes afstand, ja så skal der altså point på kontoen. Og det gerne 3 point!

Nuvel, sandt er det at HVIS Chelsea skal gøre sig forhåbninger om Champions League næste sæson, ja så skal der point ind på kontoen NU ! Og det skal være 3 af slagsen. Men at der SKAL point på tavlen er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med at det bliver sådan. Men måske deler de i porten?
Vi tror på scoring til begge hold 🙂

 

Vort bud lyder: Begge hold scorer / Bet365 / Odds 1,61 / 200 kr.
Sådan gik det: Tottenham vandt en imponerende sejr på 3-1 (bl.a. scorede Eriksen et fremragende langskudsmål og udlignede til 1-1) 👍

Dette spils +/- :  + 122 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 265 kr. 👎

 


 

Påskedag, søndag d. 1.april kl. 16.15 på Estadio Municipal de Butarque

Leganes vs Valencia 👎

Dagens 2. singlebud på PLUSSIDEN.
Som det første tip (Espanyol mod Alaves, som for øvrigt gik igennem som med smør på halen!) er skuepladsen Spanien. I deres bedste fodboldrække, La Liga.

Valencia er godt på vej til at sikre sig den endelige deltagelse i næste sæsons Champions League. Det kan blive via enten den nuværende 4.plads eller via avancement til 3. eller 2. plads. Det er bestemt muligt at krybe opad i tabellen. Med dagens kamp er der stadig 15 point at spille om for Valencia, og med hele 12 point ned til Villarreal på 5.plads synes “fremtiden” sikret, men det hele kan blive slået fast med syvtommersøm i eftermiddag med 3 ekstra point på kontoen. Og da hjemmeholdet ser ud til at have sikret sig forbliven i den bedste række en sæson mere, så er det spørgsmålet hvor står en energi der vil “stråle” ud fra Leganes spillere.

På dén baggrund ser vi det gæstende hold som værende i en ret så stor favoritrolle. Når der så tillægges at Valencia virkelig har ramt topformen, ja så kan det være svært at tro på point til Leganes… Dog skal det med at Leganes faktisk har ydet nogle ganske imponerende kampe senest på hjemmebanen hvor de bl.a. har slået Sevilla. Så helt væk er de bestemt ikke. Så egentlig er der lagt i ovnen til en match der nok skal blive seværdig.

 

Vort bud lyder: Begge hold scorer / Bet365 / Odds 2,15 / 50 kr.
Sådan gik det:  Valencia vandt 1-0 👎

Dette spils +/- :  – 50 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 387 kr. 👎

 


 

Påskedag, søndag d. 1.april kl. 12.00 på Estadi Cornellà-El Prat

Espanyol vs Alaves 👍

mødes til frokostfodbold og vi forventer en kamp hvor der løber en del bolde ud over det vi i gamle dage kaldte “baglinjen”, med nytidens betegnelse : “mållinjen”. Måske ikke så meget mållinjen mellem stolperne, mere ved siden af målene (mellem stolperne og hjørneflagene. Så er det vist skåret ud i pap!!! 🙂

Vort bud lyder: Over 18,5 hjørnespark (“Multi” hvor antallet af hjørnespark i første halvleg multipliceres med antallet af hjørnespark i anden halvleg) / Bet365 / Odds 1,83 / 200 kr.

Sådan gik det:  Kampen endte 0-0, men endnu vigtigere var det dog at der i første halvleg kom 5 hjørnepark kombineret med anden halvlegs 6 af samme slags. 5×6 giver som bekendt 30. Vi havde blot brug for “over 18”, så vores forslag strøg jo let og ubesværet igennem 👍

 

Dette spils +/- :  + 166 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 337 kr. 👎

 


 

Skærtorsdag d. 29.marts kl. 13.45 på Hjørring Stadion. NordicBet Ligaen.

Vendsyssel FF vs Esbjerg 👍

Der er fuldt program i den næstebedste fodboldrække på herresiden denne helligdag i marts, og vi har kig på den absolutte topkamp mellem Vendsyssel og Esbjerg. Ligaens nr. 2 og 3 pt. Der er mål i de to mandskaber, og selvom det kunne ligne en fornuftig “aftale” at spille til “pointdeling i porten”, ja så tror vi nu ikke på det kommer til at ske. Vi forventer begge hold går efter de 3 point. I hvertfald har vi svært ved at se holdene gå fra banen efter 90 minutter + tillæg, uden begge hold har fået bolden i netmaskerne!

Danske Spil siger odds 1,67 på dét væddemål, mens der er lidt mere at hente hos Bet365 som siger 1,72 så vi vælger naturligvis det sidste…

 

Vort bud lyder: Begge hold scorer / Bet365 / Odds 1,72 / 100 kr.
Sådan gik det:  Kampen endte 3-2 til Vendsyssel 👍

Dette spils +/- :  + 72 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 503 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 22.marts 2018 kl. 20.00

Danmark vs Panama 👍

Venskabskamp i fodbold / Kampen spilles på Brøndby Stadion med plads til 28.000 tilskuere.

Indrømmet. Vi har brokket os vidt og bredt over disse venskabskampe som “maser” sig ind i de store europæiske ligaer (- og dermed giver et skidt afbræk inden afslutningerne på samme). Til trods for at Hareide og dermed Danmark sikkert rider med på bølgen med “eksperimenter” i venskabsopgøret mod upåagtede Panama, ja så SKAL det danske landshold da kunne slå fast med syvtommersøm at det ikke er en reel modstander vi er oppe imod i aften. Til trods for et væld af udskiftninger undervejs (- med mere eller mindte held indbygget). Vi tror på sejr til Eriksen og co. med mindst 2 mål!
HVIS vi kun vinder med 1 mål, ja så får vi vores indsats refunderet hos Bet365 (Asian).
Uafgjort eller nederlag til os rød/hvide vil betyde tab af hele vores indskud…

Danmark starter således mod Panama:
Kasper Schmeichel, Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Jens Stryger Larsen, William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen og Pione Sisto.

 

Vort bud lyder: Asian Handicap/ Danmark -1,0 / Bet365 / 1,50 / 200 kr.
Sådan gik det:  Danmark vandt kampen 1-0 (- så indskud tilbagebetales) 👍

Dette spils +/- :  +/- 0 kr.
2018- saldo 
:  – 575 kr. 

 


 

Søndag d. 18.marts 2018 kl. 20.45

Real Madrid vs Girona 👎

Spanien / La Liga / Kampen spilles på Santiago Bernabéu med plads til 81.044 tilskuere / Græs / 105 x 68 meter

Efter Sevillas kollaps tidligere i dag, hvor det blev til nederlag ude mod Leganes, så har Girona “lige pludselig” fået spillet en meget fin mulighed i hænderne. Sejrer Girona i aftenens kamp på Bernabéu, ja så vil de tre point betyde at de faktisk selv kan sikre sig kvalifikationspladsen til næste sæsons Europa League. Fantastisk af oprykkerholdet. Bedste placering nogensinde (på dette tidspunkt af sæsonen) af at oprykkerhold til den bedste spanske række!! Sådan.

46 point er lige nok til at glide et point fri af netop Sevilla. Så der er virkelig noget på spil for det gæstende hold. Real Madrid ligger på en 4.plads blot et par point efter Valencia, og mon ikke Ronaldo og co. vil gå endda meget langt i kampen her for at redde sig en hæderlig bronzemedalje efter Atletico Madrid og FC Barcelona? Champions League-deltagelsen burde være i hus, for der er hele 10 point ned til nærmeste forfølger med få kampe tilbage (- før denne kamp 5 for Real Madrid og Girona. 4 for de øvrige hold).

Vi tror der kommer fuldt blus på kampen! Dommer Jesus Gil kommer på solidt overarbejde, og der vil (næsten) helt sikkert blive præsenteret mindst 5 kort i kampen. Præsenteres en spiller for et eventuelt andet gult kort, så er det jo som bekendt UD !! I vores “kort-regnskab” vil det betyde 3 kort i alt. Et direkte rødt tæller for 2 kort.
Såfremt der “kun” kommer 4 kort, så får vi vort indskud retur (Asian).

 

Vort bud lyder: Over 4.0 kort / Asian / Bet365 / 1,825 / 200 kr.
Sådan gik det:  Der blev uddelt 3 gule kort… 👎 (6-3 vandt Real Madrid for øvrigt)

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 575 kr. 👎

 


 

Søndag d. 18.marts 2018 kl. 12.00

Leganes vs Sevilla 👎

Spanien / La Liga / Kampen spilles på Estadio Municipal Butarque med plads til 11.454 tilskuere / Græs / 105 x 70 meter

Sevilla skal hænge i for ellers kan et eventuelt europæisk eventyr næste sæson forsvinde som dug for solen på de resterende fem kampe i ligaen. Den øjeblikkelige 5. plads giver som bekendt direkte adgang til Europa League. Det er vist for naivt at tro på at Sevilla kan stjæle 4.pladsen fra Real Madrid med hele 12 point op. Der er blot 15 point at spille om. Så dén mulighed ser vi bort fra. Det er Europa League det drejer sig om. Direkte eller via kval.

Leganes ser ud til at have sikret en sæson mere i La Liga. Ligger pt. på 15.plads, 3 pladser over nedrykningsstregen. Med 12 point ned til Las Palmas som ligger placeret lige under “den kriminelle streg”. Men teoretisk set er de naturligvis ikke sikre på forbliven i den bedste række. En række smuttere og det kan være goodbye! Så det er naturligvis af vital betydning at der kommer lidt flere point på kontoen end de nuværende 33. Realistisk set kan Leganes vel ikke regne med andet end max det ene point i dag mod Sevilla (?). Men der kommer 4 kampe mere hvor det nu nok skal lade sig gøre at hente det forlangte.

Sevilla har i denne sæson været vind eller forsvind på udebanerne. 6 sejre og 8 nederlag i de hidtidige 14 kampe. 0 uafgjorte… Det synes dog ikke utænkeligt at den “udeblevne” uafgjorte kommer netop i dag. Det kan vi godt leve med i forhold til vores tip. Bedst vil det dog være såfremt Sevilla indfrier favoritværdigheden, men ender det med pontdeling, ja så får vi vort indskud retur.

 

Vort bud lyder: Asian Handicap Sevilla 0,0 / Bet365 / 1,50 / 100 kr.
Sådan gik det:  Leganes vandt 2-1 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 375 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 17.marts 2018 kl. 13.15

Swansea vs Tottenham 👍

England / FA-Cup / kvartfinale. Kampen spilles på Liberty Stadium med plads til 20.750 tilskuere.

Det skal ingen hemmelighed være (- og det er vel også sluppet ud for lang tid siden… :-)) at plussiden har nogle favoritter udi fodboldverdenen. Øverst på ranglisten ligger Tottenham helt og aldeles suverænt! Derfor vil nogle sikkert mene at vores tip her på siderne ofte er farvet af dette “tilhørsforhold”. Og det passer. Naturligvis. Ofte plæderer vi for den gamle sang: “Spil med hjernen, ikke med hjertet” fordi det så tit ses at man er tilbøjelig til at give sit favorithold et “urimeligt” plus, som så i sidste ende ofte ender med at betyde at man har været blind overfor væsentlige faktorer (- som andre kunne se med det blot det ene øje). Vi prøver (denne gang) at være nøgterne 🙂

Tid til kvartfinaler i FA-Cup’en, og vi prøver som sagt i dén grad at holde fokus på de nøgne kendsgerninger.
Tottenham fløj ud af Champions League på den værst tænkelige måde. Efter 1-0 føring over Juventus vendte det hele på nogle få minutter, Higuain og Dybala viste klassen mens Tottenham stod og sov!!! Vi havde italienerne nede i sækken, men glemte at snøre til. ØV!!!!
FA-Cuppen kan blive genoprejsningen for Spurs. I første omgang skal kvartfinalen lige fikses. Og så er der selvfølgelig lige Premier League der skal “passes” også. Hvor minimum en 4.plads skal sikres således at deltagelsen i næste sæsons Champions League er sikret. Altså 2 “store” bolde der skal jongleres på den rette måde. Manager Mauricio Pochettino skal virkelig vise at han er en mester i at “dosere” på den rigtige måde. Efter denne weekends kvartfinaler er der pause for klubholdene da landsholdene skal i ilden (NEJ, der er IKKE landskampspause!!!, men derimod klubfodbolds-pause hvis der absolut skal sættes ord på det…). Vi forventer dog at begge holds trænere sætter “toppen af poppen” på banen.

Swansea er virkelig kommet op i omdrejninger efter Carvalhal er kommet til, og det målt op imod Kanes skadesfravær for Tottenham er nok de mest iøjnefaldende faktorer forud for ophøret. Kane betyder bare SÅ meget for London-mandskabet, så meget står og falder på om fx Son vil være i stand til at fylde angriberrollen 100% ud. Kampen vil sikkert blive indledt med et massivt Tottenham-boldovertag hvor bolden spilles meget rundt, sandsynligvis med Eriksen og Dembele som sikre boldstationer. Alt tyder på at de to hold vil komme frem til en del muligheder i de to målfelter således at vort bud på en “lang række” hjørnespark indefor de 90 minutter + tillægstid.

Vi kaster os over Bet365’s tilbud om “Multihjørnespark”, hvilket betyder at antallet af 1.halvlegs antal hjørnespark multipliceres med antallet af 2.halvlegs antal hjørnespark. Et scenarie kunne være at der i hver af halvlegene kom 5 hjørnespark. 5×5 giver som bekendt 25, hvilket betyder UDBETALING fra Bet365…

Naturligvis håber vi (- og regner med) at Tottenham i sidste ende går videre til semifinalerne. Måske efter ekstra 2×15 minutter og eventuelt straffesparkskonkurrence. Ét er sikkert. Nemlig at der skal findes en vinder i dag. Slut med omkampe osv. Det afgøres denne lørdag!

Vort bud lyder: Over 24,5 hjørnespark (Multihjørnespark) / Bet365 / 1,90 / 100 kr.
Sådan gik det: Multihjørnesparks-antallet kom til at lyde på 50 (!) efter 5×10. Tottenham vandt kampen 3-0 bl.a. via to scoringer signeret Christian Eriksen. Han blev naturligvis kåret som kampens spiller 🙂 (- og så vandt Spurs for øvrigt 14-1 i hjørneduellen!) 👍

 

Dette spils +/- :  + 90 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 275 kr. 👎

 


 

Fredag d. 16.marts 2018 kl. 21.00

Levante vs Eibar 👍

Den spanske La Liga. Kampen spilles på Estadi Ciutat de València med plads til 25. 354 tilskuere.

Eibar skal en tur til Valencia hvor Levante står klar til at tage imod.
Hjemmebaneholdet kan i dén grad fornemme at Las Palmas og Deportivo La Coruna ånder dem i nakken. Lige over nedrykningsstregen ligger Levante, så det er på tide der kommer (flere) point på kontoen!

Sidste weekend kom 3 af slagsen ind på kontoen ude mod Getafe via en 1-0-sejr. Dén kamp var godt nok vanvittig. 11 gule kort og 1 direkte rødt bød kampen bl.a. på. 7 af de gule og det røde var til netop Levante. Så man må da sige at de for alvor har fornemmet alvoren…

Eibar er i en noget anden situation i forhold til Levante. De kan nemlig stadig nå op på 6., ja måske endda 5.pladsen (- som giver direkte adgang til Europa League). Herfra er der så slået et hul og der er en del point op til Valencia og Real Madrid på henholdsvis 4. og 3.plads. Eibar har imponeret voldsomt denne sæson og indtager en øjeblikkelig 9.plads. Med 3 point ude her mod Levante vil de bytte plads med Betis. I hvert fald for en stund.

Vi er – som mange andre – godt og grundigt imponeret af Eibar, og det burde være en smal sag for holdet at “arbejde” sig frem til mindst 5 hjørnespark. Om det så vil lykkes dem at hente alle 3 point fredag aften skal blive spændende at følge. Men i første omgang er det altså Eibars antal hjørnespark der er mest interessant for os.
Vort bud lyder: Over 4,5 hjørnespark til Eibar / Bet365 / 1,66 / 200 kr.
Sådan gik det: Eibar skaffede os de 5 forlangte hjørnespark (Levante 4 stk.). For øvrigt vandt Levante 2-1… 👍

 

Dette spils +/- :  + 132 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 365 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 15.marts 2018 kl. 19.00

Zenit St. Petersborg vs RasenBallsport Leipzig 👎

Europa League. Kampen spilles på Saint Petersburg Stadium
Får vi tid i løbet af dagen vil en mere udførlig “forklaring” komme med på plussiden. Men regn roligt med at det bliver en ret så målrig affære i St. Petersborg i aften!

Kort og godt: Over 2,5 mål!!!!
Danske Spil er oppe på 1,82 mens Bet365 siger 1,80 (- torsdag middag)

 

Vort bud lyder: Over 2,5 mål / Danske Spil / 1,82 / 200 kr.
Sådan gik det: Kampen endte 1-1 (og så brændte RBL’s Timo Werner et straffespark 8 minutter før tid….)

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 507 kr. 👎

 


 

Søndag d. 11.marts 2018 kl. 17.00

Bournemouth vs Tottenham 👎

Premier League i England. Kampen spilles på Vitality Stadium.

Tottenham skal ud på en 150 kilometers køretur til Bournemouth og hente 3 point. 3 point som skal bruges til minimum at holde fast i den “livgivende” 4.plads som giver adgang til næste sæsons Champions League. Efter den smertefulde exit i midtugen fra denne sæsons samme turnering SKAL Spurs frem over banen i eftermiddag og vise at de besidder de kvaliteter der skal til for at komme med helt i top i Europa.

Men det er bestemt ingen nem modstander Eriksen, Kane og co. skal op imod. Bournemouth – med den gamle superangriber Defoe i spidsen – har overrasket vidt og bredt. De var spået en hurtig tilbagevenden til Championship, men holdet har villet det anderledes. Intet er naturligvis afgjort endnu. Der er stadig en del point at spille om, men holder Bournemouth stilen uden at falde HELT igennem, ja så burde det kunne lade sig gøre at sikre sig forbliven i den bedste engelske liga. Men at der skulle ligge 3 point her mod Tottenham anser vi som usandsynligt. 1 point kan måske lade sig gøre. Hvis alt vel at mærke flasker sig og det modsatte sker for Spurs.

Tottenham har i dén grad noget at revanchere. Efter føring på 1-0 over Juventus på Wembley skulle Eriksen og holdkammerater naturligvis ha’ lukket dén forestilling med et 2-0 mål. Der var rigeligt med muligheder men i stedet for at banke eftertrykkeligt på plads at det bare svingede for Tottenham lykkedes det Juventus at vende det hele på hovedet i løbet af nogle få minutter, Uhyggelig effektivt må man sige. Higuain efterfulgt af en skarp Dybala gjorde forskellen. Det gjorde ondt på de blå-hvide og lige nu her kort før kampstart søndag er spillerne med garanti SÅ tændte på at vise alle at det var en “smutter” mod Juventus. Son, Kane, Eriksen, Alli og alle de andre særdeles fremadrettede spillere på det engelske hold vil næppe få problemer med at skabe et hav af chancer. En række af de chancer ender sikkert over mållinjen. Enten bag målmanden eller på den ene eller anden side af Bournemouth-målet… Eventuelt resulterende i hjørnespark efter målmandens redning eller Bournemouth-spillernes blokeringer. Vi skal “bare” bruge sølle 6 hjørnespark til Tottenham. Burde være “a Piece of cake”!

Bournemouth må undvære Mings, mens Jordan Ibe og Pugh ser ud til at måtte springe over denne gang.

Tottenham er med sikkerhed uden Alderweireld, mens Dier sandsynligvis ikke kan spille.

 

Vort bud lyder: Over 5,5 hjørnespark til Tottenham / Bet365 / 1,61 / 100 kr.
Sådan gik det: Tottenham fik 5 hjørnespark (- og vandt for øvrigt 4-1) 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 307 kr. 👎

 


 

Søndag d. 11.marts 2018 kl. 12.00

Espanyol vs Real Sociedad 👍

La Liga. 28. spillerunde. Kampen spilles på Estadi Cornellà-El Prat.

Søndagens første bud på et singlespil er hentet i det spanske. Middagsbold fra La Liga. Danske Spil er i gavehjørnet. Intet mindre. Såfremt de to hold – i fællesskab – kan producere mindst 10 hjørnespark, ja så er der et virkelig fint odds at hente hos det danske spilleselskab: 1,75. Måske du umiddelbart synes det ikke lyder særlig attraktivt, men så tag fx et kig på Bet365’s pendant til dette: 1,66. Søndag formiddag. Der er næppe tvivl om at de to spilleselskabers odds vil nærme sig hinanden frem mod kampstart. Og tro os. Det er Danske Spils odds der vil spadsere i nedadgående retning. Vi kan ikke forestille os at de vil blive ved med at forære spillerne kolde kontanter på dén måde!
Nuvel. Spil og tips er lunefuldt. Det KAN jo ende med at det er Danske Spil der tager r…. på os alle! Hvem kender ikke til ordsproget: “Den der ler sidst ler bedst”…

De seneste 3 gange de to hold har mødt hinanden i La liga er det blevet til hhv 12, 11 og 11 hjørnespark. Ofte bliver kampene af den lidt hårde slags mellem de to hold, hvilket naturligvis kan gå en del ud over det ellers naturlige flow i spillet. Men det bør jo så i sagens natur være noget dagens dommer Antonio Miguel Mateu Lahoz skal tage hånd op. Og lige dét er nok vores største bekymring. Mateu er om nogen dén spanske dommer som formår at sætte sig selv i centrum. Et særdeles skidt karaktertræk. I hvertfald i en fodboldkamp hvor man optræder som dommer… Der kan gå rigtig lang tid med “her kommer jeg-attituder” fra Mateus side. Og så kan han bruge uendelig lang tid på snak med spillerne om bagateller.

Når alt kommer til alt så bør der trods Mateus tidsspilde (som let kan frarøve 10 minutters effektiv spilletid i HVER halvleg), så tror vi stadig at de to hold vil frem over stepperne, for det er bestemt ikke umulig for de to hold at nå frem til de forjættende “Europa-pladser” (Europa League eller kvalifikation hertil). Men det kræver naturligvis at de hold der pt ligger over i tabellen snubler SAMTIDIG med at Espanyol og/eller Real Sociedad henter masser af point i de kommende kampe. Der er trods alt – inkl. dagens opgør – hele 33 point at kæmpe for. Og Real Sociedad er altså “blot” 10 point efter Girona – som pt ligger på en 6.plads. Girona har endda spillet en kamp mere end Sociedad, så med sejr i dag på El Prat til udeholdet er der kun 7 point op til Europa League-kvalifikationen!!
Jo, der er bestemt lagt i ovnen til en begivenhedsrig frokost-kamp! Trist den fravælges på TV af selskaberne, I stedet sendes en LATTERLIG Superligakamp (SønderjyskE – Lyngby). Totalt til grin!!! – men heldigvis er der jo andre steder kampen kan følges live 🙂

 

Vort bud lyder: Over 9,5 hjørnespark / Danske Spil / 1,75 / 200 kr.
Sådan gik det: 10 hjørnespark (6-4) 👍 For øvrigt vandt Espanyol 2-1 (efter bagud 0-1). Dommer Mateu Lahoz “holdt sig i skindet” og stangede blot 2 gule kort ud til Real Sociedad (ved 32 frispark).

Dette spils +/- :  + 150 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 207 kr. 👎 (+ et afventende spil fra fredag)

 


 

Fredag d. 9.marts 2018 kl. 19.00 – Mandag d.12.marts kl. 19.00 👍

OB vs AGF (0-1 / i alt 1)
Hobro vs Silkeborg (1-1 / i alt 3)
SønderjyskE vs Lyngby (1-0 / i alt 4)
AaB vs Randers FC (4-0 / i alt 8)
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland (1-1 / i alt 10)
AC Horsens vs Brøndby (1-1 / i alt 12)
FC København vs FC Helsingør (4-3 / i alt 19 !!)

 

Danmark, Superligaen.

Et tip som indledes fredag og strækker sig videre over lørdag, søndag og mandag.
Danske Spil tilbyder følgende:
“Over 18,5 mål i runde 25 i Superligaen”. Det betyder at vi skal bruge mindst 19 mål i de 7 programsatte kampe i den danske Superliga. Odds er 1,60 pt. – altså fredag. Men det kan hurtigt ændre sig (- i nedadgående retning formodentlig), så det er om at reagere hurtigt!

 

Vort bud lyder: “Over 18,5 mål i Superligaens 25.runde” / Odds 1,60 hos Danske Spil / 100 kr.
Sådan gik det: Superligaens hold sørgede for 19 mål i alt. Og det var jo “rigeligt” 🙂

Dette spils +/- :  + 60 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 357 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 8.marts 2018 kl. 21.05

RasenBallsport Leipzig vs Zenit Skt. Petersborg 👍

Europa League. Ottendedelsfinale. 1. runde af 2.

Noget siger os at Leipzig skal have et pænt forspring her forud for returopgøret i Europa League-turneringen om en 14 dages tid.
Det bliver ikke sjovt at komme til iskolde Skt. Petersburg, så det skal grundlægges “hjemmefra”. Og vi ser nu heller ikke de store problemer for tyskerne med at “trække fra”. Der skal mindst bankes to kasser ind bag Lunev i det russiske mål! (- og hvis tyskerne skal have et “sikkert” udgangspunkt forud for returkampen, ja så skal Zenit helst ikke på tavlen i aften).
Vær for øvrigt opmærksom på at odds er faldet betragteligt. Altså bl.a. på hvor mange mål Leipzig scorer. Danske Spil havde ved middagstid odds 1,72. Det er 1 time før kampstart faldet til 1,67 ! – vær vis på at det vil falde yderligere frem mod kampstart. Så det er om at være hurtig fremme og få luftet tegnedrengen!

Bud på de 2 holdopstillinger… :

RB Leipzig: Gulacsi, Laimer, Orban, Upamecano, Klostermann, Sabitzer, Kampl, Keita, Forsberg, Poulsen og Werner.
Zenit Skt. Petersborg: LunevCriscito, Ivanovic, Mammana, Smolnikov, Kranevitter, Kuzyaev, Erokhin, Poloz, Kokorin og Rigoni.

Zenit har Leandro Paredes ude med karantæne. Leipzig må undvære Halstenberg (skade) mens nyindkøbet Ademola Lookman er spærret i europæiske kampe.

Vort bud lyder: Over 1,5 mål til Leipzig / Odds 1,67 hos Danske Spil / 200 kr.
Sådan gik det: Leipzig vandt 2-1 👍

Dette spils +/- :  + 134 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 417 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 7.marts 2018 kl. 20.45

Tottenham vs Juventus 👍

Wembley ligger græs til når det kommer til at slå gnister mellem engelske Spurs og “Den Gamle Dame” fra Juventus! Det kan da ikke blive andet end en supermatch efter 2-2 i det første møde i støvlelandet. Det er i hvert fald svært at forestille sig at det hele slutter som en ren fuser…
Tottenham viste enorm styrke da de to hold mødtes d.13.februar i den første dyst i Torino. Bagud 0-2 efter 9 minutter (begge mål scoret af Higuain). Kane gav Spurs håb da han reducerede efter 35 minutter og “vores egen” Christian Eriksen bragte balance i regnskabet med sin udligning via et direkte frispark i det 71.minut. Fantastisk kamp!

I aften mødes holdene så på Wembley, og der spilles på hybridgræs. Banen har samme dimensioner som Juventus Stadium i Torino: 105×68 meter. White Hart Lane havde 100×67 meter.

Tottenhams forventede opstilling:
Lloris, Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembélé, Eriksen, Alli, Lamela/Son og Kane.

Juventus’ forventede opstilling:
Buffon, De Sciglio/Lichtsteiner/Barzagli, Benatia, Chiellini, Sandro/Asamoah, Khedira, Pjanic, Matuidi, Dybala/Costa, Costa/Sandro og Higuain/Dybala.

Tottenham kan jo altså nøjes med fx. 0-0 (- i kraft af deres udbane-mål), men hvem tror på en nullert i sådan et opgør? Plussiden gør i hvert fald ikke. Vi forventer at begge hold scorer mål. Et endda MEGET sandsynligt resultat (efter normal spilletid) kunne være 1-1. Eller, hvorfor ikke: samme cifre som i første møde? Vi tror også på at Tottenham i sidste ende trækker det længste strå. Om det er i ordinær tid, via forlænget spilletid (2×15 min.) eller straffesparkskonkurrence…

Vi ser i dén grad frem til et gevaldigt opgør som sikkert ikke kommer til at mangle noget. Hverken i flot spil, mål og dramatik! 🙂

 

Vort bud lyder: Begge hold scorer (- i ordinær spilletid). Odds 1,75 hos Danske Spil / 100 kr.
Sådan gik det: Juventus vandt (desværre) med 2-1… 👍

Dette spils +/- :  + 75 kr. 👍
2018- saldo 
:  – 551 kr. 👎

 


 

Søndag d. 4.marts 2018 kl.16.15 & 18.00 👎

FC Barcelona tager imod Atletico Madrid kl.16.15 i noget der kunne ligne en afgørelse af La Liga. Messi og co. ligger på en “sikker” førsteplads og kan med 3 point måske for alvor lukke for Atleticos tro på at kunne indhente Valverdes tropper. Mon ikke det kommer til at syde på Camp Nou? Vi tror på Barca-sejr med det mindst mulige, men der hvor vores endelig bud til doublen går, er på kort til gæsternes angriber Diego Costa. Han ER altså en bandit,- og desværre fristes man til at sige: en mester i at fremprovokere kaos og ballade. Ballade hvor han ofte selv slipper for videre tiltale. Det er en gåde hvordan han bærer sig ad, men et skidt karaktertræk fra en ellers fremragende målmager! Denne gang tror vi dog ikke det vil lykkedes ham at undslippe for sine narrestreger. Danske Spil tilbyder odds 2,25 👎

Den anden kamp i vores double er hentet fra vores egen lille andedam. Kl.18.00 tager topholdet fra Brøndby imod stærkt i form værende OB. Det tyder på et særdeles interessant opgør hvor vi tvivler på at der er meget der vil skille de to hold ved sidste dommerfløjt.
Sidst Brøndby var i kamp var på udebane mod FC Midtjylland. I en decideret topdyst hvor de blå-gule trak det længste strå (1-0 vandt de på udebanen). Men noget af det mest specielle fra dén kamp var at læse et uddrag af statistikken fra kampen. Hele 17 hjørnespark til Brøndby blev det til !!! – Mod FC Midtjyllands sølle 4 stk. At Danske Spil i dag tilbyder odds 1,40 på over 9,5 hjørnespark (samlet!) ser vi som en utidig julegave. Men tak for det DS! 👎

 

Vort bud lyder: Kombinationen 2,25 x 1,40 giver et samlet odds på 3,15 / 100 kr. / Danske Spil
Sådan gik det: Det gik rigtig skidt. Diego Costa holdt sig i skindet (- det blev i hvert fald ikke til kort) og Brøndby og OB producerede kun 3 hjørnespark tilsammen (2-1!) 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 
2018- saldo
:  – 626 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 3. marts 2018 kl. 16.00

Tottenham vs Huddersfield 👎

England/Premier League. Kampen spilles på Wembley Stadium i London.

 

Tottenham skal have alle 3 point i ligaen her lørdag eftermiddag mod “dansker-klubben” Huddersfield. Mathias Zanka, Jonas Lössl og Philip Billing kommer til Englands nationalstadion uden den store selvtillid i bagagen. I hele sæsonen er det blot blevet til 2 udesejre for gæsterne. Til sammenligning kan Christian Eriksen og holdkammerater “blære” sig med hele 13 hjemmekampe i streg som ubesejret i Premier League! Wouuw!

Det er mere end vanskeligt at forestille sig at Tottenham får en boldbesiddelse på under 65%, og det må alt andet lige også resultere i en laaaaang række muligheder for skud og hovedstød på mål. Heriblandt direkte frispark (signeret Eriksen?). Muligheder som naturligvis ikke alle ender med mål, og derfor måske “preller af” til hjørnespark. Jonas (Lössl) får virkelig kam til sit hår, og han får brug for arme og ben for at holde boldene ude af målet!

I skrivende stund (14.30) kender vi ikke holdopstillingerne, men et forsigtigt bud på Tottenhams kunne være:

Lloris, Aurier, Sanchez, Verthongen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Alli, Son og Kane.

Huddersfield (ligeledes et gæt):

Lössl, Malone, Kongolo, Schindler, Jørgensen, Hadergjonaj, Billing, Hogg, Williams, Pritchard og Mounie.

Under alle omstændigheder er der virkelig lagt i ovnen til en herlig eftermiddag på Wembley. Og som sagt med mulighed for masser af danske indslag 🙂
Det bliver sikkert “one way traffic” for de store favoritter fraTottenham. Efter den besynderlige omkamp i FA-Cuppens 5.runde mod “favoritdræberne” Rochdale – på netop Wembley – hvor “alt” gik galt for dommerne og det “fine” VAR-system, er Tottenham lidt tættere på idealopstillingen. Dog må Spurs stadig se bort fra Alderweireld, men Verthongen er som det ses herover, tilbage 🙂

 

Vort bud lyder: Tottenham først til 9 hjørnespark / Odds 2,10 hos Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det: Tottenham nåede kun op på 8 hjørnespark (Huddersfield 1 stk.) 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo
:  – 526 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 1. marts 2018 kl. 20.45

Arsenal vs Manchester City 👍

England/Premier League. Kampen spilles på Emirates i London.

Arsenal kan ikke rigtig få det til at fungere. Og aftenens opgave mod det absolutte tophold, Manchester City, ser uhyggelig svær ud for London-holdet. Kampen mod de forventelige mestre kommer på det værst tænkelige tidspunkt for The Gunners!
Arsenal fik en forsmag på Citys styrke i Liga-Cup finalen i søndags hvor Aguero og co. tævede de rød/hvide med hele 3-0 (- og sejren var alt for lille!!)

Gæt på en sandsynlig Arsenal-startopstilling:
Cech – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Kolasinac – Wilshere, Ramsey, Xhaka – Mkhitaryan, Aubameyang og Özil

Gæt på en sandsynlig City-startopstilling:
Ederson – Walker, Kompany, Otamendi, Danilo – Silva, Gundogan, De Bruyne – Sterling, Aguero og Sane

Ét er naturligvis Liga Cup noget helt andet er Premier League (hvor hele sæsonens kampprogram skal medregnes), mennår alt kommer til alt er der ret så stor forskel på de to holds nuværende styrker. City ER pt bare et mega step foran torsdagens modstander!

Plussiden forventer en kamp hvor hjemmeholdet vil halte bagefter på mange punkter. Hvilket bl.a. sandsynligvis vil give sig udslag i en stor del hårde frispark fra Arsenals side. Frispark som dommer Andre Marriner ikke bare kan sidde overhørig, og som en række gange meget vel kan resultere i kort (nok mest af den gule slags). Vi vælger Bet365s tilbud “Kort – Asian handicap”, hvor Arsenal står til “0”. Det betyder at såfremt de to hold får lige mange kort tilbagebetales indsatsen. Får Arsenal blot ét kort mere end City udløses straks en gevinst (odds 1,80). Får City flest kort taber vi naturligvis væddemålet…

Som altid ved “kort-spil” hos Bet365 skal du være opmærksom på at det andet gule kort til en spiller tæller for 3 kort i alt (2 gule + 1 rødt). Direkte rødt tæller for 2 kort i “regnskabet”.

 

Vort bud lyder: Arsenal til 0 i “Kort – Asian handicap” / Odds 1,80 hos Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det: Begge hold fik tildelt 1 stk. gult kort. Indskud tilbagebetales. Manchester City vandt for øvrigt 3-0 (endnu engang!)

Dette spils +/- :  0 kr. 👍
2018- saldo
:  – 426 kr. 👎

 


 

Søndag d. 25. februar 2018 kl. 20.45

Sevilla vs Atletico Madrid 👍

La Liga. Kamp spilles på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla

Atletico Madrid kan med en sejr kravle lidt tættere på FC Barcelona, og vil således “blot” være 7 point efter Messi og co. Men det bliver altså ingen nem opgave søndag aften når de gæster Sevilla. Så det skal nok gå hen og blive en seværdig match!

Kan Sevilla byde op til kamp i en sådan grad at alle tre point kan komme i hus, ja så vil de rykke op på en 5.plads – og dermed føle sig lidt bedre tilpas i kampen om de europæiske pladser.

Som sagt så ser det ud til at blive underholdende kamp, og da der i dén grad står supervigtige point på spil – og ingen af holdende kan bruge bare ét point til noget – ja så vil der blive “trådt igennem” og dommer Juan Martinez får masser at se til! Vi forventer bl.a. en masse frispark i opgøret og det bliver svært for føromtalte opmand at holde kortene i lommen. Mindst 6 kort præsenteres.
Her skal det forøvrigt lige med, at såfremt der uddeles 2 gule kort til en spiller (- som jo udløser rødt), ja så tæller det for 3 kort samlet. Direkte rødt tæller for 2 kort.

 

Vort bud lyder: Over 5,5 kort / Odds 1,80 hos Bet365 / 200 kr. 👍
Sådan gik det:  Der blev stanget 6 gule kort ud (det sidste af dem kom i det 90.minut :-))
Kampen endte for øvrigt 5-2 til Atletico Madrid (!)

Dette spils +/- :  + 160 kr. 👍
2018- saldo
:  – 426 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 23. februar 2018 kl. 21.05

Leipzig vs Napoli

Europa League. Kamp spilles på Red Bull Arena Leipzig.

1/16 – finale i Europa League. Returopgør.

Efter en højest overraskende sejr til RasenBallsport Leipzig i Italien på hele 3-1 har Napoli i dén grad kniven på struben i returopgøret. Hvis de da ellers VIL noget i denne turnering (!) så er det altså i aften det gælder.

Det er svært at se for sig at det bliver et kedeligt og målfattigt opgør. Napoli skal jo frem over stepperne, og det kan sagtens komme til at koste. Kommer Leipzig på måltavlen, så synes fortsættelsen til 1/8 – finalerne sikret for tyskerne. Meeeen i bund og grund er Napoli et ret så kompetent mandskab, hvilket deres flotte 1.plads i Serie A jo også indikerer. I hård kamp med Juventus forstås, men med hele 16 point ned til 3.plads! Så hvad betydning har Europa League egentlig for Napoli denne sæson? Det er det store spørgsmål. Naturligvis er der primært fokus på den hjemlige liga, og så kan det meget vel betyde en heftig nedprioritering af EL.

Trods alt vælger vi dog at tro på at holdet nu giver det et sidste skud. Koste hvad det vil. En hurtig føring vender jo billedet totalt og mulighederne for videre deltagelse er pludselig realistisk.
Danske Spil har det godkendte odds 1,62 på over 2,5 mål. Bet365 lige under på 1,61.

Vort bud lyder: Over 2,5 mål. Odds 1,62 hos Danske Spil. 100 kr.
Sådan gik det:  Napoli vandt 2-0. Ikke nok for Napoli og ikke nok for os 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo
:  – 586 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 21. februar 2018 kl. 18.45

Leganes vs Real Madrid

La Liga. Kamp spilles på Estadio Butarque. Dommer: Jose Luis Gonzalez

Lidt sjovt at der spilles La Liga midt i en tid med Champions League… Nå, ja, mens Real Madrid pauser fra samme turnering (skal i kamp i næste ude i turneringen) så kan man jo lige så godt holde formen ved lige med lidt boldtrilleri mod naboen Leganes 🙂

Meget tyder på en livlig kamp hvor Ronaldo måske igen kan komme på måltavlen. Det ser ud til “den gamle” superangriber er ved at vågne op igen. 1,66 lyder odds fra Bet365 på med ham som målscorer i kampen, men vi har nu kig på et andet sted blandt de udbudte væddemål. HJØRNESPARK har vi kig på. Vi har brug for at de to hold passerer 9 af slagsen. Altså tilsammen. Det burde være en smal sag. Danske Spil er blandt de førende. 1,75 contra Bet365’s 1,72.

Vort bud lyder: Over 9,5 hjørnespark i kampen. Odds 1,75 hos Danske Spil. 100 kr.
Sådan gik det:  11 hjørnespark (6-5) 👍 Real Madrid vandt for øvrigt 3-1.
Ronaldo blev sparet her til den udsatte kamp og kom således ikke på banen. Mest af alt kan man vel betegne Reals holdopstilling som værende B-kæden.

Dette spils +/- :  + 75 kr. 👍
2018- saldo
:  – 486 kr. 👎

 


 

Mandag d. 19. februar 2018 kl. 21.00

La Liga. Kamp spilles på Coliseum Alfonso Pérez i Madrid

Getafe vs Celta Vigo

Sidste kamp i 24.spillerunde i den bedste spanske fodboldrække.
De to hold ligger side om side midtvejs i tabellen og alt tyder på en ganske intens og underholdende kamp. Dog er der ikke “tradition” for at de to holds møder udløser mange mål. Således er de 3 seneste kampe mellem Getafe og Celta endt med følgende antal mål: 2, 1 og 0…

Men vi er nu ganske overbeviste om at der nok skal komme knald på i Madrid denne aften og mål kommer der også i kampen. Mindst ét af slagsen, og det tror vi gæsternes Iago Aspas er mand for. Om han sætter bolden i kassen i første eller anden halvleg er for vores væddemåls vedkommende underordnet. Og han kan selv vælge om det skal ske på hovedstød, via et skud eller via en diskret hånd på bolden (!). Så længe det godkendes. Bare han kommer på måltavlen før Pablo Gonzalez fløjter for sidste gang i kampen.

Vort bud lyder: Iago Aspas (Celta Vigo) / Danske Spil / odds 3,00 / 50 kr.
Sådan gik det:  Getafe vandt 3-0 (Iago Aspas var med i hele kampen…) 👎

Dette spils +/- :  – 50 kr.👎
2018- saldo
:  – 561 kr. 👎

 


 

Søndag d. 18. februar 2018 kl. 17.00

FA-Cup. Femte runde. Kamp spilles på Spotland Stadium (Manchester)

Rochdale vs Tottenham

Søndag kl. 17.00 skal Tottenham et smut til Rochdale for at spille FA-Cup fodbold. Hjemmeholdet vil sikkert bide godt fra sig, men i sidste ende SKAL Spurs naturligvis tage sejren i hus og avancere til kvartfinalerne. Vi vælger Bet365’s tilbud om hvilket hold der først rammer de 7 hjørnespark. Odds 1,61 på Tottenham. Godkendt! (- 100 kr. på dét).

Vort bud lyder: Tottenham først til 7 hjørnespark / Bet365 / odds 1,61 / 100 kr.
Sådan gik det:  Det blev til 3-6 (i hjørnespark) og 2-2 efter sidste fløjt 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo
:  – 511 kr.  👎

 


 

Torsdag d. 15. februar 2018 kl. 21.05

Europa League. 1/16-finale i Parken.

FC København vs Atletico Madrid

Vi har virkelig bange anelser forud for denne kamp i Europa League. Bange for at Atletico Madrid kommer og giver FCK en ordentlig fodboldlektion…
Vi tror at der blandt Atleticos målscorere findes en vis Antoine Griezmann.
NordicBet er på banen med noget der kunne ligne “markedets bedste odds” som “målscorer når som helst” i kampen: 2,50 (fx. Danske Spil vover sig op på 2,25, mens Bet365 siger 2,37).

Vort bud lyder: Antoine Griezmann som målscorer / NordicBet / odds 2,50 / 50 kr.
Sådan gik det:  Atletico udspillede stakkels FCK som ellers bragte sig i spidsen. Men glæden varede kort og københavnerne blev siden tromlet ned på eget græs. 1-4 fortæller vist alt. Naturligvis var Griezmann blandt spaniernes målscorere. Efter 71 minutter sørgede han for 3-1 føringen til Madrid-holdet 👍

Dette spils +/- :  + 75 kr. 👍
2018- saldo
:  – 411 kr.  👎

 


 

Onsdag d. 14. februar 2018 kl. 20.45

Champions League. 1/8-finale på Estadio do Dragao i Porto kl. 20.45.

FC Porto vs Liverpool FC

Vi går lige til sagen. Bet365 ser ud til at være i det gavmilde hjørne. De tilbyder odds 1,83 på over 20,5 “Multi-hjørnespark” (1.halvlegs samlede antal hjørnespark multipliceret med 2.halvlegs samlede antal hjørnespark).

Vort bud lyder: Over 20,5 “multi-hjørnespark” / Bet365 / odds 1,83 / 100 kr.
Sådan gik det:  Første halvleg : 5 hjørnespark / 2.halvleg : 2 hjørnespark. I alt 5×2 = 10 stk. 👎
Liverpool vandt for øvrigt kampen 5-0 (!!)

Dette spils +/- :   – 100 kr. 👎
2018- saldo
:  – 486 kr. 👎

 


 

Tirsdag d. 13. februar 2018 kl. 20.45

Champions League. 1/8-finale på Juventus Stadium i Torino kl. 20.45.

Juventus vs Tottenham. Woooooooouuuu !!!
Så kan det altså ikke blive ret meget bedre. I hvert fald på papiret. Og det endda til trods for at masser af “eksperter” udnævner kampen til at skulle blive en kedelig omgang boldflytteri med taktikken i højsædet. Udtalelser som “Juventus må for alt i verden ikke indkassere mål” og “Juventus vil sikkert afvente og se hvordan kampen udvikler sig så ingen pres fra dem i starten af opgøret”. Sådan kan vi blive ved i det uendelige med fikse kommentarer, men alt andet lige så forventer plussiden altså et noget andet scenarie. Det er ikke sikkert det bliver den store målfest. Men mindre kan vel også gøre det… men at det skulle blive lidt af en tørvetriller nægter vi at tro på! Der skal nok komme intensitet i kampen. Det vil være SÅ afgørende for Spurs at kunne lave en kasse i aften (naturligvis mens Juventus så vidt muligt holdes fra at score). At kunne tage et godkendt resultat med hjem til Wembley når returopgøret skal spilles om 3 uger. Og det ligger bare ikke til Pochettino og de angrebslystne spillere at “fedte” noget hjem her.
Den forventede holdopstilling fra Tottenhams side:
Lloris – Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies – Dier, Dembele – Eriksen, Alli, Son – Kane 
Ja, så er der da i det mindste lagt i ovnen til ganske kontant spil fra Tottenhams side i den bagerste del af “leddene”. Vi har kig på Serge Aurier. Han er jo i bund og grund en ganske kapabel forsvarsklippe, men ind imellem siger det altså klik i den øverste etage og modstanderen kan bare være modstander. Han “hakker” simpelthen igennem – uden hensyn til modstanderen – og må ofte indkassere – i bedste fald for sit hold – gult. I værste fald bliver han sendt til omklædning…

Trods plussidens glæde ved London-holdet ( – ja nogen vil til tider nærmest kalde det en fanatisk glæde), så må vi nok forvente at Juventus med hjemmebanestatus vil være holdet med mest boldbesiddelse. Higuain er en fantastisk angriber og mon ikke han kommer til at volde Spurs visse bekymringer? Det kan meget vel tænkes at det kan koste kort fra den tyske dommer Felix Brych’s side. Blandt de “mistænkte” er helt klart Aurier… 🙁

higuainvskane

Den italienske sportsavis “La Gazzetta Dello Sport” skriver i dag om duellen mellem de to topscorere (Higuain godt nok delt topscorer med Dybala) :
“Efter at have scoret sit 50. mål for Juventus i fredags, søger Higuain nu efter “The Perfect Storm” mod “The Hurricane””…. Uha-da-da

Vort bud lyder: Kort til Serge Aurier (Tottenham) / Bet365 / odds 2,62 / 100 kr.
Sådan gik det:  Aurier fik gult kort ( – og Tottenham klarede sig fint med 2-2 efter bagud 0-2 efter blot 9 minutter).

Dette spils +/- :   + 162 kr. 👍
2018- saldo
:  – 386 kr. 👎

 


 

Mandag d. 12. februar 2018 kl. 19.00 & 21.00

1. Hobro vs AGF
2. Chelsea vs West Bromwich
3. Dep. La Coruna vs Betis

Til trods for at det “bare” er mandag ( – som normalt er ganske “lam” mht. spil-fiduser) så er der faktisk en række ret så interessante fodboldkampe på menuen. Dansk, engelsk og spansk klassebold! Herligt.

Og vi skal naturligvis blande os i rækken af kloge hoveder som påstår at de – som en anden spåkone med blikket stift rettet mod krystalkuglen – kan finde de vise sten, udløsende én eller flere gevinster fra diverse bookmakere…

Lidt usædvanligt for plussiden vælger vi her at kaste os ud i lidt af et sats. Os som plejer at gå med livrem og seler og have fokus på blot én match tager her et mægtigt spring udi MULTI-spil. Et eller andet giver os en fornemmelse af at det netop er i dag det kan lade sig gøre at ramme en korrekt trippel. En europæisk trippel endda 🙂
Som du vil erfare af nedenstående så er odds’et for hver af kampene på det beskedne niveau, men brag “together” udløser det nu et ganske hæderligt odds på 2,71…

Kl. 19.00 – Hobro vs AGF

Her forventer vi en ganske livlig kamp. Sidste match i første spillerunde af forårsprogrammet. Begge hold må forventes at gå efter de tre point.
For Hobros vedkommende skal de se at komme længere ind i mesterskabs-playoff zonen. Som det er nu kan de meget let smutte nogle pladser ned i hierarkiet via et par halvdårlige præstationer. Der er tæt på de pladser. Men med en sejr i aften vil de faktisk avancere til en 4.plads. Lige for næsten af “mægtige” FCK!
Det er tidligt at spå om hvordan det slutter i forårssæsonen, men det ligner i høj grad noget af en overlevelseskamp for Århusianerne! Uha.

Vort bud lyder: Som sagt kommer der nok godt gang i bixen. Vi forventer i hvert fald at de to hold i fællesskab vil producere mindst 8 hjørnespark (over 7,5 hj.spark / Danske Spil / odds 1,25)
Sådan gik det:  Det blev kun til 6 hjørnespark (1-5) i en uendelig kedelig kamp der blot klarlagde at dansk “topfodbold” ligger og roder på et endda MEGET lavt niveau. Hobro var en decideret elendighed at se. De havde stort set intet at byde på i de laaaaange 93 minutter kampen varede… Gab! (AGF vandt for øvrigt 1-0 på kampens detalje. Et flot langskud af Tobias Sana) 👎

Kl. 21.00 – Chelsea vs West Bromwich

Hold da op hvor det IKKE kører for Contes tropper! Nederlag hjemme på Stamford Bridge den sidste dag i januar med hele 0-3 til Bournemouth sendte virkelig chokbølger igennem den ganske fodboldverden. Et svidende nederalg. Og så til Bournemouth!! Nærmest sensationelt hvis det da ikke lige var fordi Chelsea længe havde indikeret svagheder i stor stil. Allerede i oktober 2017 begyndte der at vise sig tegn på en lille nedtur. Nederlag på 1-2 ude mod undselige Crystal Palace var det første advarselstegn. Senere kom nederlaget på 0-1 ude mod West Ham. En kamp der bare SKULLE vindes med mindst et par mål. Trods London-faktoren. Men sådan gik det alstå ikke…

Senest fik vi det absolutte Chelsea-nulpunkt (må man formode…) at se. Sidste mandag gjaldt det nemlig en anden London-klub, nemlig Watford. Før opgøret tænkte man: nu måtte det da lykkedes Chelsea at baske et af holdene udenfor top 10. Watford var jo et perfekt bytte! Du kender sikkert udfaldet af kampen som nok delvis blev “ødelagt” af udvisningen af Chelseas Bakayoko i det 30.minut. Men at Chelsea efterfølgende blev udstillet på en særdeles markant måde var der sikkert ikke mange det havde regnet med. 1-4 tabte Contes tropper med. Nu stilles der naturligvis et stort spørgsmål ved om Conte er den rette til at forsøge at banke en stor portion selvtillid ind i hoved og krop på de toplønnede spillere. Det var for øvrigt meget tydeligt at danske Anders Christensen var savnet.

Vi tror der så småt begynder at komme en vending for Chelsea. Spillerne brænder for at vaske de seneste pletter af. Nu er det Stamford Bridge og med 70-80.000 tilskuere på lægterne skal der præsteres mod West Bromwich. Vi tror på mere end 1 mål til Chelsea.

Vort bud lyder: Over 1,5 mål til Chelsea / Danske Spil / odds 1,50
Sådan gik det:  Chelsea kom i gang. 3-0 var ikke ét mål for meget 👍

 

Kl. 21.00 – Deportivo La Coruna vs Betis

Deportivo kæmper en brav kamp for at slippe væk fra nedrykningszonen. Men hold da op hvor holder det hårdt. Senest en ordentlig på hatten af Real Sociedad (0-5) og for at det ikke skal være løgn så fik de virkelig ørerne i maskinen da de d. 21.januar gæstede Santiago Bernabeu. Sendt hjem med et 1-7 nederlag i bagagen!! I mellemtiden blev det til 2-2 ude mod Levante (og det efter Deportivo var bagud med 0-2 og med en mand smidt ud efter 76 minutter). Nu gælder det hjemmebanen Riazor og mon ikke Deportivo formår at bide bare lidt fra sig ? Betis kommer som gæster og de har en frisk 2-1 sejr over Villarreal med i bagagen. Sidst de to hold mødtes på Riazor (marts 2017) sluttede det 1-1. Efter en særdeles dramatisk kamp hvor dommer Alfonso Alvarez måtte stange hele 11 (elleve!) gule kort ud for at holde spillerne bare nogenlunde i ørerne… Kampen bød for øvrigt på 10 hjørnespark. Det samme antal kom i det modsatte opgør i september 2017.

Vort bud lyder: Over 9,5 hjørnespark / Danske Spil / odds 1,45
Samlet odds for de 3 kampe:  2,71 / Indskud hos Danske Spil: 100 kr.
Sådan gik det:  9 hjørnespark (8-1) 👍
– Betis vandt for øvrigt 1-0. Durmisi sad på bænken hele kampen…

Dette spils  – 100 kr. 👎
2018- saldo
:  – 548 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 7. februar 2018 kl. 20.45

Tottenham vs Newport

Wembley. FA-Cup omkamp efter 1-1 i det første opgør…

Newport fik noget på opleveren da det lykkedes dem at holde en uafgjort mod Tottenham i FA-Cuppen. Bare det at trække Tottenham “op af hatten” var stort!
Nu får de så tilmed en ny kamp på den helt store scene: Wembley.

Men så stopper det også med alt det skønne for gæsterne fra Wales. League 2 holdet skal være glade for dét de indtil nu har oplevet i “verdens fineste pokalturnering”!
Tottenham Hotspur viser ingen nåde her i returopgøret. Så’ det sagt.
Naturligvis skal der sættes en tyk streg under London-holdets overlegenhed i forhold til et hold fra den 4.bedste række. Og det må blive ensbetydende med en sejr på mindst 3 mål. Bet365 tilbyder 1,60 på dette (vort bud vil være 4-1 til Eriksen, Kane og Co.).
Men ved nærmere “eftersyn” må vi konstatere at “først til 9 hjørnespark” ligner årets hidtid største gave fra en bookmaker “worldwide”!!!
Odds 1,61 fås ganske givet ikke bedre. Bare et god råd : Skynd dig til tasterne !!

Så vort bud lyder: Tottenham først til 9 hjørnespark ( – i ordinær spilletid) / Odds 1,61 / Bet365 / 200 kr.

 

Sådan gik det:  Tottenham nåede 8 hjørnespark (8-1) 🙁
Tottenham vandt for øvrigt 2-0 og avancerer dermed videre i Cuppen (3-1)

Dette spils + / – :  – 200 kr. 👎
Samlet saldo
:  – 448 kr. 👎

 

 


 

Søndag d. 4.februar 2018 kl. 17.30

Liverpool vs Tottenham

Sikken lækkerbidsken !! Virkelig et opgør fra den bedste engelske som lover fremragende fodbold. Nuvel, ofte bliver man skuffet, men det er ærlig talt vanskeligt at forestille sig at man efter kampen her vil føle at man i dén grad har spildt mere en halvanden time på at sidde at glo ind i TV’et. Det skal nok blive underholdende !
Og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at “le redacteur” har en forkærlighed for netop Tottenham… 🙂

Liverpool er nok et af de allermest uforudsigelige Premier League hold. Det ene øjeblik vinder de over ligaens suveræne førerhold, Manchester City, for derefter at tabe til den absolutte bundprop fra Swansea… Besynderligt. I bund og grund holder Klopps tropper jo rigtig højt niveau, og det samme gælder Tottenham. Vores eneste bekymring går på at Spurs her skal præstere tip-top på Anfield i dag. Det er kan blive problematisk. Sidst de to hold mødtes vandt Tottenham som bekendt 4-1 på Wembley, men Anfield er naturligvis en helt anden kop te. Og Liverpool vil gøre meget for at få dén plet vasket af på hjemmebanen.

Når det først kører for Liverpool (- hvilket vi først får opklaret når bolden ruller), ja så er de svære at “holde nede”. Men alt andet lige så virker det som om vi bliver vidne til lidt af en målfest. Og det er en fest som begge hold vil deltage i.

Vort bud lyder: Begge hold scorer / Odds 1,53 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det: Kampen endte 2-2 efter et fantastisk drama!

Dette spils overskud:  + 106 kr. 👍
Samlet saldo
:  – 142 kr. 👎

 


 

Søndag d. 4.februar 2018 kl. 12.00

Getafe vs Leganes

Middagsfodbold fra det spanske. Den bedste række La Liga byder velkommen med opgøret mellem Getafe og Leganes. Ved første øjekast kan det virke som en decideret dødssejler på grund af de to holds midterplaceringer, men tag ikke fejl!
Vi går direkte til biddet og siger:
Begge hold kommer på måltavlen. Et bud på et eventuelt scenarie kunne være at Getafe bringer sig i spidsen tidligt i kampen via en gigantisk satsning (- indenfor det første kvarter). Trækker sig herefter lidt tilbage hvilket i løbet af specielt 2.halvleg åbner for Leganes’ muligheder for udligning…

Vort bud lyder: Begge hold scorer / Odds 2,20 / Unibet / 100 kr.
Sådan gik det: 0-0  👎

Dette spils overskud:  – 100 kr.  👎
Samlet saldo
:  – 248 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 3.februar 2018 kl. 13.00

Eibar vs Sevilla

Her lørdag eftermiddag kommer et forslag til den bedste spanske fodboldrække, La Liga.
På tapetet er Eibar og “danskerklubben” Sevilla.
Vi tror der er gode chancer for en ganske underholdende kamp. Spillet vil bølge fra den ene ende til den anden og det skulle undre os meget såfremt der ikke bliver produceret minimum 10 hjørnespark i kampen…

Vort bud lyder: Over 9 hjørnespark / Odds 1,83 / Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det: 8 hjørnespark (5-3). Eibar vandt med imponerende 5-1 (!)

Dette spils overskud:  – 100 kr. 👎
Samlet saldo
:  – 148 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 1.februar 2018 kl. 21.30

FC Barcelona vs Valencia

I aften spilles der semifinale i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, og FC Barcelona er storfavoritter på Nou Camp mod Valencia i dette første opgør af to om at avancere til finalen.
Bookmakerne levner ikke det gæstende hold mange chancer. Odds på mellem 1,10 og i bedste fald 1,20 er hvad der er at hente på Barca-sejr. Derimod er der noget mere guf i at gå efter en målrig affære. Og hvorfor ikke ? Det er to yderst fremadrettede hold med fokus på det offensive. Vi tror på mindst 4 kasser i kampen.

Vort bud lyder: Over 3,5 mål (Asian) / Odds 1,70 / Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det: FC Barcelona vandt 1-0

Dette spils overskud: – 100 kr. 👎
Samlet saldo
:  – 48 kr. 👎

 


 

Fredag d. 26.januar 2018 kl. 21.00

Athletic Bilbao vs Eibar

Kamp om bolden i den bedste spanske liga.
Dommeren får en travl aften og må til lommerne minimum 6 gange (det kan klares med færre gange idet direkte rødt kort tæller for 2 kort, og dobbelt gult til samme spiller tæller for i alt 3 kort).

Vort bud lyder: Over 5,5 kort / Odds 1,66 / Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det: Kampen endte 1-1 (og der blev ikke uddelt kort…) 👎

Dette spils overskud: – 100 kr. 👎
Samlet saldo
:  + 52 kr. 👍

 


 

Søndag d. 21.januar 2018 kl. 16.15

Real Madrid vs Deportivo La Coruna

Bernabeu: Real Madrid tager imod stakkels Deportivo La Coruna i den bedste spanske fodboldrække, og det kan da nok være at Ronaldo og co. sætter skruen i vandet. Nu skal de seneste forsmædelige nederlag i La Liga revancheres. Og det kommer til at ske søndag eftermiddag!
Vi regner med at Real Madrid får lavet MINDST 4 kasser på La Corunas målmand Ruben Martinez. Om det så bliver Ronaldo, Bale eller hvem af stjernerne der kunne tænkes at stå i kø foran gæsternes mål er for vores væddemåls vedkommende totalt ligegyldigt. Vi vil bare gerne se en helt igennem overlegen præstation signeret Zidanes tropper. Tak.

Vort bud lyder : Over 3,5 mål til Real Madrid/ Odds 1,80 / Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det: Real Madrid trådte i karakter og vandt overlegent med 7-1 ( ! ) 👍

Dette spils overskud: + 80 kr. 👍
Samlet saldo
:  + 152 kr. 👍

 


 

Lørdag d. 20.januar 2018 kl. 13.00

Espanyol vs Sevilla

Espanyol møder godt nok frem til kampen på deres eget stadion som undertippede. Det kan jo ikke undre når man er bundhold og tager imod et hold som kæmper helt i toppen… Men det behøver jo ikke nødvendigvis betyde at de graver sig ned og forsøger at begrænse nederlagets størrelse. De skal – rent statistisk – nok få deres andel af fx hjørnespark i kampen. Og her mener vi Bet365 har taget en lidt for stor chance når de tilbyder os spillere et odds på hele 1,72 på mindst 5 hjørnespark!
Sidst de to hold mødtes på RCDE vandt Espanyol rent faktisk 3-1 !
Vi siger tak for gaven og forventer som de fleste at Krohn-Dehli og holdkammerater rejser retur med alle 3 point. Fint nok, så længe Espanyol har været fremme og vise flaget….

Vort bud lyder : Over 4,5 hjørnespark til Espanyol / Odds 1,72 / Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det:  Allerede efter 36 minutter (ved stillingen 0-2) havde Espanyol rundet de 5 hjørnespark. Slutresultat: 0-3 (og 8-2 i hjørne) 👍

Dette spils overskud: + 72 kr. 👍
Samlet saldo
:  + 100 kr. 👍

 


 

Torsdag d. 11.januar 2018

FC Barcelona vs Celta Vigo

Efter det første Copa del Rey-opgør mellem disse hold så må man jo sige at det ligner spil til ét mål på Camp Nou. Odds 1,14 hos Bet365 på Barca sejr!! Og så gør det altså hverken fra eller til at vi i Celtas hjemmekamp så Sisto score et bragende herligt mål….
FC Barcelona går vel videre, men bliver det en ren walkover som “eksperterne” forsøger at forudsige? Vi tror der kommer god modstand fra Celta. Fart over feltet. Begge veje.

Vort bud lyder : Over 9,5 hjørnespark / Asian / Odds 1,875 / Bet365 / 100 kr.
Sådan gik det:  Antal hjørnespark : 7-1 👎 (FC Barcelona vandt for øvrigt 5-0)

Dette spils overskud: – 100 kr. 👎
Samlet saldo
:  + 28 kr. 👍

 


 

Søndag d. 7.januar 2018

FC Barcelona vs Levante

 

Stakkels Levante!
Der er i dén grad lagt i kakkelovnen for en storsejr til Barcelona. Levante plejer at få én på hatten når de gæster Camp Nou. Og det gælder både i La Liga som her og i pokalturneringen. 4-1, 5-0, 5-1 og 7-0 (godt nok over en årrække da de to hold ikke har været i samme række).

Men alligevel tegner der sig her et tydeligt billede af klasseforskellen. Og naturligvis fristes man til at sige. Levante har jo aldrig været i nærheden af at kunne bruge beløb bare i nærheden af Barcas “forbrug”.

Seneste eksempel er indkøbet af Coutinho fra Liverpool. 1,3 MILLIARDER er jo decideret vanvittigt, men samtidig en klar indikering af hvad de helt store klubber altså må hoste op med hvos de vil sikre sig de allerbedste spillere. Det er der vi er i dag. Om man vil det eller ej. Her nytter det ikke med de fine tanker om at forsøge at begrænse beløbsstørrelser. Udbud og efterspørgsel afgør prisen. Som med en hvilken som helst anden “handelsvare”…

Nuvel. Barcas muligheder for at købe sig til superspillere (og med gode muligheder for at fastholde andre af stjernerne, fx. Messi) gør selvfølgelig at et hold som Levante bare må indstille sig på at få disse øretæver fra tid til anden…

Seneste forlydender siger at FC Barcelona må undvære Sergio Busquets, Paco og Umtiti mens Delofeu, Rafinha og Arda Turan er tvivlsomme.
Situationen med klasseforskellen kunne måske opvejes ved at alle “gode” spillere i Levantes spillertrup var tilgængelige. Men det er de SLET ikke. Se bare listen over nogle af de fraværende Levante-spillere: Alegria, Bardhi, Campana, Lopez, Morales og Roger. Hertil skal forventes at Nano næppe når at blive klar. Det er godt nok noget af et lazaret!!

Så udsigterne til et nogenlunde hæderligt resultat for Levante synes skudt i sænk af den uendelige liste over spillere der af den ene eller anden grund er ukampdygtige. Trist for det gæstende hold må man sige…

Vi tror på minimum 4 måls-sejr til FC Barcelona. Indskud gjort hos Bet365 hvor der er mulighed for at vælge blandt en lang række “Asian handicap” (- som betyder at et hold skal vinde med mindst et vist antal mål for at væddemålet går igennem). Her kaldes det “Asian -3.0”. Altså skal Barcelona vinde med mindst 4 mål før Messi og co. hiver vores væddemål tørskoet i land. “Asian” gør imidlertid at såfremt Barca “kun” vinder med 3 mål så får vi vores indskud retur. Så en lille “sikkerhedsventil” her 🙂

Vores bud på kampen:
FC Barcelona “Asian handicap – 3.0” hos Bet365 til 100 kr.
Sådan gik det: FC Barcelona vandt 3-0 så vort “udlæg” tilbagebetales…

Dette spils overskud: 0 kr.
Samlet saldo
:  + 128 kr. 👍

 


Lørdag d. 6.januar 2018

Valencia vs Girona

En nuværende 3.plads bare 2 point efter Atletico Madrid fortæller en hel del om Valencias hidtidige fine sæson.
Girona er efter en meget fin start på La Liga-tilværelsen nu lidt mere “op og ned”. Således bød december på 2 sejre og 2 nederlag inden julepausen.
Meget tyder på en ganske underholdende kamp hvor begge mandskaber kommer på måltavlen. Ganske givet med Valencia som dem der trækker det længste strå, men intet er afgjort da Girona godt kan bide fra sig.
Valencia må undvære bl.a. Jimenez, Montoya, Murillo og Zaza. Soler er for øvrigt tvilvsom starter.
Gæsterne er uden Alcala og Muniesa mens Suarez er lidt af et spørgsmålstegn.
Kampen starter kl. 16.15.

Vores bud:
Over 2,5 mål i kampen (Asian) / Bet635 / Odds 1,675 / 100 kr.
Sådan gik det:
Valencia vandt 2-1, så altså et nettooverskud på dette spil på + 67 kr. 🙂 👍

Dette spils overskud: 67 kr. 👍
Samlet saldo
:  + 128 kr. 👍

 


 

Onsdag d. 3.januar 2018 kl. 20.45

Arsenal vs Chelsea – Premier League

Drøn på. Det må være hvad vi kan forvente på Emirates i aften!

London-opgør hvor vi må tro på at Arsenal på hjemmebanen vil frem over stepperne for måske at kunne sætte et hurtigt mål ind. Chelsea på den anden side mere afventende og lurende på kontramuligheder.

Det ligger jo umiddelbart lige for med en pointdeling. Men rent ud sagt kan ingen af holdene vel bruge dét til noget….

Efterhånden som opgøret skrider frem forventer vi at der bliver gået til stålet. Husk på: det er jo trods alt et London clash!

Vort forslag: Over 4,5 kort / odds 1,61 / Bet365 / 100 kr.

Lidt info: Andet gule kort til spiller udløser jo som bekendt rødt kort og det tæller så samlet for 3 kort i regnskabet. Direkte rødt tæller for 2 kort….

Sådan gik det:  Dommer Anthony Taylor måtte til lommerne og fiske efter gule kort  – efter vores mening – et passende antal gange. 3 til Arsenal og 2 til Chelsea 👍

Dette spils overskud: 61 kr. 👍
Samlet saldo
:  + 61 kr. 👍

 


 

Mandag d. 1.januar 2018 kl. 21.15:

PDC World Championship 2018

Godt Nytår 🙂

Normalt koncentrerer vi os om tip til fodboldkampe. Og med vægten lagt på Premier League i England, La Liga i Spanien og Serie A i Italien, men her 1.nytårsdag skal vi naturligvis have blikket stift rettet mod en anden herlig sport, nemlig dart!

Der skal findes en ny verdensmester mandag aften i London når den 16-dobbelte VM-champ, Phil Taylor, skal op imod den tidligere elektriker Rob Cross i finalen. Van Gerwen (som er den nuværende mester) røg – særdeles overraskende – ud i semifinalen mod Cross. Taylor har for længest annoceret at dette er hans sidste optræden på turneringsplan. En fantastisk karriere er ved at rinde ud, og afslutningen kan vel næppe blive mere imponerende end ved en sejr her!

Vi har tit sagt det, men gentager det gerne. Ofte kommer man længst med spil ved at bruge den sunde fornuft. Altså ved at bruge hjernen i stedet for kun at lytte til hjertet! Indrømmet: Vi ønsker da også at legenden Phil Taylor fortjener en afslutning som VM-vinder. Som den måske bedste dartspiller nogensinde. Selvfølgelig gør vi det. Men måden Rob Cross stod alt igennem i semifinalen mod Van Gerwen er svært at ignorere, og odds 2,00 hos Bet365 på Cross som ny verdensmester er altså svært at stå for! Godt nok viste Taylor overlegen styrke mod waliseren Jamie Lewis i 5-1 sejren semifinaleopgøret, men Lewis var alt for ukonstant og så kan nok så mange 180’ere ikke gøre den afgørende forskel. Det at kunne holde koncentrationen og få lukket af er naturligvis af vital betydning. Dét har “the coming man” vist han kan, og her som debuterende deltager i den største dartturnering mod den allermest rutinerede tror vi den undertippede trækker det længste strå. Talentet slår rutinen.
Ingen forslag til indskudsstørrelse.

Vinder af PDC World Championship 2018:
Rob Cross til odds 2,00 hos Bet365 (Danske Spil 1,95). Sådan gik det: Rob Cross vandt 7-2 🙂

 


 

Lørdag d. 30.december 2017 kl. 20.45:

Verona vs Juventus

Juventus er som vanen byder med i mesterskabskampen. Napoli fører Serie A med 49 point for 19 kampe mens Juventus ligger lige i hælene med 44 point for én kamp mindre. Så det er naturligvis af stor betydning at året sluttes bedst muligt af, således at Napolis forspring reduceres til blot 2 point.
Verona er under nedrykningsstregen og har i sagens natur også en masse at spille for. Det virker til at Benevento er tabt i bunden med rekord-latterlige 4 point efter hele 19 kampe. Ned med dem! Verona er lige i haserne på Crotone og SPAL 2013 og kan faktisk gå forbi de to i aften hvis de henter alle 3 point mod Juventus!
Det er svært at forestille sig at der ikke kommer knald på liggehønen når Verona byder “velkommen” på Marc’ Antonio Bentegodi. Dommeren får noget at se til!

Over 4,0 kort/Asian. Odds 1,825 hos Bet365 (Asian betyder at såfremt der præsenteres præcis 4 gule kort tilbagebetales indskuddet). To gule kort til samme spiller (rødt) tæller for 3 kort i regnskabet, mens direkte rødt tæller for 2 kort.
Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: Juve vandt 3-1 og der blev kun uddelt 2 gule kort. Begge til Verona.

 


 

Lørdag d. 30.december 2017 kl. 16.00:

Liverpool vs Leicester

Lørdag eftermiddag kl. 16.00 tager Liverpool imod Schmeichel og Co. på Anfield og naturligvis er Klopps tropper storfavoritter til opgøret. Vi tror da (som “alle andre”) på at den røde bølge ruller videre, men samtidig synes vi det ligger lige for at tro på mindst ét mål af gæsterne. Om det så bliver Mahrez, Vardi eller en helt tredje der sætter scoringen ind,- det er for vores spils vedkommende helt og aldeles ligegyldigt….

Begge hold scorer. Odds 1,67 hos Danske Spil (som her slår Bet365 som har 1,66)
OBS! – Odds er faldende. Nu 1 time før kamp er odds hos Bet365 på 1,61…
Ingen forslag til indskudsstørrelse.

Sådan gik det: Liverpool vandt 2-1 efter 0-1 føring til Leicester efter blot 3 minutter (Vardy efter oplæg fra Mahrez).

 


 

Torsdag d. 28.december 2017 kl. 21.00:

Crystal Palace vs Arsenal

Det ligger jo lige for at udråbe Premier Leagues nuværende 6.plads, Arsenal, som sikker vinder over ligaens nr. 16, men helt så lige til er det nu ikke…. for her er jo tale om et vaskeægte London-clash når der kl. 21.00 bydes op til jule-bold. Og et hurtigt kig på formkurve siger at Palace faktisk er ubesejret i de seneste 8 kampe! Og holdet er godt på vej op af nedrykningssumpen.

På Selhurst Park kan Arsenal meget vel tænkes at måtte indkassere mål, og så bliver det op til gæsternes ellers ganske skarpe angribere at holde effektiviteten. Alexandre Lacazette forventer vi lyner i kampen. Kommer han på tavlen torsdag aften, ja så kan vi hente odds 2,10 og det synes vi egentlig er ganske godt betalt for en topscorer i så fin en form.

Forslag: Alexandre Lacazette scorer “når som helst i kampen” til odds 2,10 hos Bet365. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Bemærk i øvrigt at odds på Lacazette er faldet hos Bet365. Sidst på eftermiddagen stod væddemålet til 2,05 og senere (kl.19.30) er det faldet yderligere til 1,95. Altså en skarp angriber som – rent oddsmæssigt – befinder sig i “frit fald”…

Sådan gik det: Arsenal vandt 3-2. Ingen mål af Lacazette…. øv! (Sanchez x 2 og Mustafi).

 


 

Lørdag d. 23.december 2017 kl. 13.00:

Real Madrid vs FC Barcelona

Sikken kamp der er i vente i den bedste spanske liga. Vi vil gøre det kort.
Der er i dén grad lagt i ovnen til en hot omgang fodbold. Ronaldo og co. SKAL jo have alle tre point her for i det mindste at kunne bevare chancen for at hente mesterskabet. Barcelona fører ligaen før Madrid, men “den forkerte” Madrid, nemlig Atletico.
Så at det bliver et opgør hvor Real kommer til at satse alt er der vel næppe tvivl om. Ellers er det altså deres egen skyld! Vi tror på Madrid-sejr (2-1), men vores spil havner i kategorien “hårdt spil”…
Vores bud på kampen:

Over 6,5 kort til odds 1,66 hos Bet365. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: 4 gule kort og 1 direkte rødt (i alt det der svarer til 6 kort….). Barca vandt 3-0 (!!) 👎

 


 

Fredag d. 22.december 2017 kl.21.30:

Espanyol og Atletico Madrid.

Jo, jo, det kan der sagtens komme en ganske interessant fodboldkamp ud af. Hjemme på Olimpic de Montjuic Lluis Companys har Espanyol vist enkelte gode præstationer denne sæson, men som helhed er placeringen som nr. 16 – ud af 20 hold – bestemt under pari. Der skal snart nogle point på kontoen, men vi kan have vores tvivl om det bliver i aften…

Gæsterne fra Madrid ligger på en flot 2.plads og hører sammen med Barcelona til de eneste hold som stadig er ubesejrede efter 16 kampe! Imponerende udebanetal af Madrid. 9 kampe, 6 sejre og 3 ubesejrede og det med en målscore så imponerende som 17-4 (!!). Vi tror det kommer til at gå som det gjorde sidst de to hold mødtes. Da vandt Atletico Madrid med 1-0. På udebane. Og hvem blev matchvinder? Griezmann naturligvis!

Vores bud på kampen i aften er: Under 2,5 mål til odds 1,53 hos Bet365. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: Espanyol vandt kampen 1-0 på et mål scoret helt til sidst i kampen 👍 

Søndag d.17.december 2017 kl.12.00:

I den spanske La Liga brager Girona og Getafe sammen i den tidlige søndagskamp. Overraskende nok – for de fleste må vi nok tilføje – ligger de to hold i midterfeltet med mulighed for at avancere helt op til evt senere deltagelse ude i Europa.

Her står vigtige point på spil og vi tror ikke der bliver lagt fingre imellem!

Over 6 kort tror vi der bliver stanget ud. Som “Asian” hos Bet365, hvilket betyder at såfremt der kommer præcis 6 kort tilbagebetales det indskudte. Over 6 kort fuld gevinst (odds 1,85). Husk at gult kort nummer to til samme spiller tæller for 3 i alt. Direkte rødt 2 kort. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: Gorona vandt 1-0 og det blev – som ventet – en hårdt spillet kamp. 8 gule kort blev spillerne præsenteret for! 👍

 Lørdag d.16.december kl.13.30

Det benhårde jule-program er i fuld gang i den engelske Premier League, og lørdagens tidlige kamp i den bedste række står mellem Kasper Schmeichels Leicester og “Krystal-paladset”, Crystal Palace.

Leicester – anført af netop Schmeichel og i særdeleshed en pt vældig oplagt Mahrez – er inde i en rigtig fin periode, og man begynder igen at kunne fornemme hvordan pokker det kunne lade sig gøre at vinde mesterskabet 2015/16…. De samme takter som dengang ses nu mere og mere på banen når det virkelig gælder, og trods Crystal Palaces ind imellem godkendte resultater, så BØR dagens modstander være en overkommelig én af slagsen….

At der er kommet gang i målscoren hos Leicester er jo også tydeligt for enhver, så det under os i dén grad at bookmakerne “forærer” et fint odds væk på minimum 2 Leicester-scoringer i kampen. Danske Spil har 1,85 på netop det væddemål. Vi siger tak! ☺ Ingen forslag til indskudsstørrelse.

Sådan gik det : Crystal Palace vandt kampen 3-0 (!!!) 👎

 


 

Torsdag d.14.december kl.20.45
Ajax og Excelsior mødes torsdag aften i den bedste hollandske fodboldrække og Dolberg, Schöne og resten af Ajax-holdet er naturligvis kæmpestore favoritter i kampen (1,09 hos Danske Spil og 1,10 hos Bet365 på hjemmesejren!). Men ét er at være favorit, noget andet er at kunne holde det gæstende hold fra at score i kampen. Vi tror nemlig også at Excelsior kommer på måltavlen…
Det blev ikke til mange point for Excelsior i oktober og november, men faktisk har de præsteret at score mål i de seneste 8 kampe i Æresdivisionen!
Begge hold scorer: odds 2,30 hos Danske Spil (som her bl.a. overgår Bet365 med 2,25). Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: Ajax vandt 3-1 (1-0, 1-1, 2-1, 3-1) så vores forslag gik igennem 👍

Søndag kl. 20.45 Villarreal vs FC Barcelona i den bedste spanske fodboldrække.
Begge hold scorer. Bet365 til odds 1,66. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det:
Barca vandt 2-0 (- og Villarreal kvajede sig og fik spiller udvist) 👎

 


 

Lørdag d. 9.december 2017 kl.16.00

Premier League fra England. Tottenham vs Stoke. Wembley. Tottenham vinder kampen med minimum 2 mål (asian handicap – 1,5) odds 1,75 hos Bet365. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: Tottenham vandt en knusende overlegen 5-1 – sejr !! Så væddemålet gik jo let og ubesværet hjem 👍

 


 

Fredag d. 8.december 2017 kl. 20.45

Fra den engelske Championship. Sheffield United vs Bristol City. Over 3,5 hjørnespark til Bristol City. Odds 1,83 hos Bet365. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: Bristol City vandt 2-1 efter scoring i overtid. 4 hjørnespark blev det til for Bristol 👍

 


 

Onsdag d. 6.december-2017 kl.20.45

Champions League-gruppespillet. Vi tror på over 1,5 mål til Spurs i kampen mod APOEL på Wembley. Odds 1,40 hos Bet365. Ingen forslag til indskudsstørrelse.
Sådan gik det: Tottenham vandt ganske let med 3-0 👍