Our latest betting proposal :-)

Thursday 18.september 2019  9:00 PM
Fodbold / Europa League

AS Roma vs Istanbul Basaksehir

yellow_and_red

Our tip:  More than 3,5 cards in the game
Indskud :  300 dkr.  (Bet365 at odds 1,66)
That’s how it went :  2 yellow cards (Roma).
Result: Roma: 4 Basaksehir: 0

This bet +/- :  – 300 dkr.
2019- balance :  – 1.855 dkr.

 


 

Søndag d. 1.september 2019 kl. 17.30
Fodbold / England / Premier League

Arsenal vs Tottenham

Tottenham Hotspur v Arsenal - Premier League

En klassiker af rang !!
Et London-derby af kæmpe dimensioner. Ganske enkelt. Det bliver ikke større i England når talen falder på lokalopgør end mødet mellem disse to ARVEfjender. Meget mere end point står på spil. Hver sæson er ræset mellem de to klubber en vigtig del af Premier League. Hvem slutter højest i tabellen ?

De seneste år har Spurs formået at presse Arsenal under sig i den bedste engelske række, og det har i dén grad gjort ondt på The Gunners. Ikke mindst på fansene som ser Tottenhams fans som dem de helst ser går stortudende fra Emirates !

Egentlig burde vi vel gå efter et bud på hvem der vinder kampen, men vi vælger at tage fat i Danske Spils gave, nemlig at de tilbyder spil på over 3,5 kort i kampen. Det er næsten lige så sikkert som amen i kirken at dommer Martin Atkinson skal til lommerne (med kortene) minimum 4 gange !

At Tottenham så ser ud til at må gå ind til kampoen som de undertippede er en anden sag. Kan Spurs hente blot 1 point i den sene eftermiddagskamp, ja så bliver vi på plussiden både overrasket og glade. Overrasket fordi Tottenham har flere vitale spillere ude med skader (bl.a. Dele Alli, Eric Dier, Kyle Walker-Peters, Tanguy NDombèlé, Juan Foyth og nyindkøbte Ryan Sessegnon !), mens Arsenal kun må undvære Hector Bellerin, Kieran Tierney og Konstantinos Mavropanos. Og glade fordi vi her på plussiden har TOTTENHAM som den klub i verden vi holder allermest af ! 🙂

Hertil kommer naturligvis den kæmpe store fordel der ligger i at være på hjemmebane. Det gælder jo også i klassiske opgør som Manchester City vs Manchester United, Liverpool vs Everton og Liverpool vs Manchester United…

Læs bare hvad den engelske forfatter William Frost bl.a. skriver om Arsenal/Tottenham-opgørene i sin artikel “De 10 største fodboldderbys i Europa” :

“Kampen mellem Arsenal FC og Tottenham Hotspur betragtes af mange som det største lokalderby i London. Derbyet kaldes North London Derby på grund af de to klubbers placeringer i den nordlige del af den engelske hovedstad. Rivaliseringen er uden tvivl blevet yderligere intensiveret af at begge hold ofte er med i toppen af den engelske Premier League.

Selvom Arsenal for få år siden har skiftet hjemmebane fra det gamle Highbury til det nye og moderne Emirates Stadium, tror jeg stadig, at North London Derby er et af de lokalopgør i England, der byder på den mest intense stemning og et tydeligt spændingsfyldt forhold mellem de to London-klubbers fangrupper. Et forhold som blev kraftigt forværret i 2001, da den daværende forsvarspiller Sol Campbell skiftede direkte fra Tottenham til Arsenal, et skifte som sendte chok gennem Tottenhams fans. Sol Campbell havde indtil da spillet hele sin karriere i Tottenham, hvor han fik debut i 1992. Ved det efterfølgende derby, fik Sol Campbell en “varme” velkomst af Tottenhams fans, der blandet andet modtog ham med plakater på stadion, hvor på der var trykt “Judas”.

 

 

Vort bud lyder:  Over 3,5 kort i kampen
Indskud :  500 kr. (fiktive midler) hos Danske Spil til odds 1,33
Sådan gik det :  8 gule kort (kampen endte for øvrigt 2-2)

Dette spils +/- :  + 165 kr.
2019- saldo :  – 1.555 kr.

 


 

Tirsdag d. 9.juli 2019 kl. 17.55
Fodbold / Europa League- kvalifikation

St. Joseph’s FC vs Rangers 👍

Europa League-kvalifikationen er i fuld gang, og vi smutter en tur til Gibraltar for et hente et “stensikkert” væddemål. Bet365 er i gavehjørnet 🙂

Rangers skal tage en sikker sejr på Gibraltar når St. Joseph’s FC tager imod tirsdag aften.
3 mål til det skotske hold BØR altså ikke være en større opgave. Det er da muligt at hjemmeholdet også kommer på måltavlen, men det er ganske uden betydning for vores væddemåls succes eller ej.

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 mål til Rangers
Indskud :  300 kr. (fiktive midler) Hos Bet365 til odds 1,44
Sådan gik det :  Rangers vandt flotte 4-0 !

Dette spils +/- :  + 132 kr. 👍
2019- saldo :  – 1.720 kr.

 


 

Tirsdag d. 9.juli 2019 kl. 19.45
Fodbold / Champions League- kvalifikation

FK Sarajevo vs Celtic 👎

Celtic skal vise klassen mod Sarajevo fra Bosnien- Hercegovina

Champions League- kvalifikationen kører derudaf og 1.opgør mellem Sarajevo og Celtic finder altså sted tirsdag aften kl.19.45. Returopgør om en uge i Skotland.
Vi forventer omkring 35-65 % i boldbesiddelse med Celtic her, der og alle vegne.

Et sikkert forspring skal hjem for Celtic. Alt andet vil ganske givet være en skuffelse. Odds på udesejren er lav. 1,44 hos Bet365. I og med vi tror på stort boldovertag og en pæn sjat chancer foran det Bosniske mål, så er det endda meget sandsynligt at skotterne kan fremtvinge en del hjørnespark kampen igennem. Vi skal bruge mindst 6 af slagsen til Celtic.
For os er det ret overraskende at det er muligt at hente hele 1,83 hos Bet365 på dét antal hjørnespark til Celtic. Tak til Bet365 ! 🙂

 

Vort bud lyder:  Over 5,5 hjørnespark til Celtic
Indskud :  300 kr. (fiktive midler) Hos Bet365 til odds 1,83
Sådan gik det :  Celtic vandt 3-1 men fik blot 2 hjørnespark i kampen…

Dette spils +/- :  – 300 kr.
2019- saldo :  – 1.852 kr.

 


 

Søndag d. 5.maj 2019 kl. 12.00
Fodbold / Danmark / Superligaen

AaB vs AGF… 👎

Ik’ så meget pjat : Over 2,5 mål hos Bet365 til odds 1,90 for 300 kr.

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 mål
Indskud :  300 kr. (fiktive midler) Hos Bet365 til odds 1,90
Sådan gik det :  1-1…

Dette spils +/- :  – 300 kr.
2019- saldo :  – 1.552 kr.

 


 

Tirsdag d. 30.april 2019 kl. 21.00
Fodbold / Champions League / Semifinale på Tottenham Hotspur Stadium /
1.kamp af 2. (returkamp i Amsterdam onsdag d. 8.maj)

Tottenham vs Ajax 👎

Tottenham SKAL have et godt udgangspunkt forud for returmødet om en uges tid i Amsterdam. Og med godt menes naturligvis mål signeret hjemmeholdet – og gerne clean sheet. Spurs skal nu nok komme på måltavlen på én eller anden måde (Lucas Moura ?). Derimod kan det blive et stort problemat holde nullet i den anden ende af banen. Meget afhænger af Lloris’ niveau på dagen…

Bet365 tilbyder odds 2,87 på at Lucas Moura scorer “når som helst i kampen”. Men se lige hvad Danske Spil har gang i : “Scorer Lucas Moura ?” – og til svaret “ja” giver de fantastiske 3,60 !!!! Vi skynder os her tirsdag morgen at sætte lidt “lapper” på dét gaveodds !!
Vi må forvente at Danske Spil nedjusterer odds på Moura når de har fået hældt et par kander kaffe ned….

Et andet bud på kampen kunne være at “begge hold scorer”. For vi tror – udover Lucas’ mål 🙂 at Ajax (desværre) kommer på måltavlen. Det kunne være med dansk islæt, fx. Dolberg eller Lars Schöne, eller én af de  andre yderst skarpe Ajax-spillere. Holdet har virkelig imponeret i turneringen, og Tottenham får i dén grad modstand. Og når så hjemmeholdet samtidig døjer med mange skader, ja så kan det blive særdeles svært at komme bare nogenlunde helskindet fra matchen. Englænderne skal ikke forvente at det “bare” kan vendes i Holland om en uge…
Tottenham skal spille der livs kamp i deres livs – til dato – største kamp.

 

Vort bud lyder:  Lucas Moura scorer i kampen 👎
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) hos Danske Spil til odds 3,60
Sådan gik det :  Tottenham tabte 0-1…

Dette spils +/- :  – 200 kr.
2019- saldo :  – 1.252 kr.

 


 

Lørdag d. 27.april 2019 kl. 13.30
Fodbold / England / Premier League

Tottenham vs West Ham 👎

Ikke noget venskabsmøde på Tottenham Hotspur Stadion !
Et lokalopgør som får kæberne til at rasle…
Blandt “eksperter” kaldet “et hadeopgør”.

Vi tror på et heftigt opgør hvor et straffespark bestemt er inden for rækkevidde.
Danske Spil tilbyder godkendte 3,30 på dette væddemål.
Meget står på spil for Tottenham. Både med hensyn til at Tottenham som med en sejr kan trække yderligere fra specielt Arsenal på 5.pladsen. Og dermed vil en Champions League-plads være særdeles tær på. Hvis de derimod sætter point til vil det være “katastrofalt” da det jo så er lige før holdet ikke selv kan afgøre om 4.plads kan sikres…
Og i næste uge skal Tottenham spille sin største kamp NOGENSINDE. Semifinaleopgør hjemme på det lækre nye stadion i denne sæsons Champions League. Ajax – inklusiv flere danskere på holdet må vi formode – gæster London.
West Ham kan spille frit da de ligger lunt midt i tabellen og har sikret sig forbliven i den bedste engelske række.
Det store spørgsmål er hvordan Spurs kommer til kampen. Hvor mange spillere bliver sparet ? I forvejen er holdet i dén grad plaget af skader… Er der “plads” til et B-mandskab lørdag eftermiddag ? Næppe. Selvom Tottenham SKAL frem over stepperne og på måltavlen, så tror vi de får svært ved det !
Det er altså et lokalopgør og West Ham vil da for enhver pris elske at knække Tottenham på deres nye hjemmebane, og West Ham ER altså bare en uforudsigelig størrelse. Alt kan ske. Herunder “kludder” i starffesparksfelterne som kan resultere i det vi tror på : Straffesparket. Forhåbentlig til Tottenham (:-))

 

Vort bud lyder:  Et straffespark i kampen
Indskud :  100 kr. (fiktive midler) hos Danske Spil`til odds 3,30
Sådan gik det :  Ingen straffespark i kampen… (West Ham vandt for øvrigt 1-0 :-()

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2019- saldo :  – 1.052 kr.

 


 

2.Påskedag, mandag d. 22.april 2019 kl. 21.00
Fodbold / England / Premier League

Chelsea vs Burnley 👎

 

Ikke så meget snak. Vi går direkte til vores forslag :
Chelsea er naturligvis tårnhøje favoritter til at vinde dette opgør på Stamford Bridge. MEN det er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med at gæstende Burnley ikke kommer frem til en række muligheder i matchen…
Vi tror på mindst 3 hjørnespark til Burnley !

Bet365 er bookmakeren som tilbyder dette væddemål.
Odds 1,53 her mandag formiddag.

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 hjørnespark til Burnley
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) hos Bet365
Sådan gik det :  Kun 1 hjørnespark til Burnley… 👎
Kampen endte 2-2

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2019- saldo :  – 952 kr.

 


 

Påskedag, søndag d. 21.april 2019 kl. 13.45
Fodbold / Danmark / 1.division (NordicBet Ligaen)

Viborg vs Næstved 👍


Påskedagens helt store fodbold-samtale emne blandt “spil-eksperterne” er 1.divisions opgøret mellem topholdet Viborg og holdet som ligeledes ligger til kamp om oprykning, Næstved.
Med 8 kampe tilbage (og dermed 24 point at spille om) før det afgøres hvem der rykker direkte op og hvem der skal ud i play-off kampe er intet tilsyneladende afgjort.
Lyngby, FC Fredericia, Fremad Amager, Nykøbing F og HB Køge ligger lige i haserne på de tre øverste og meget kan “vende rundt”.

Meget tyder på en helt lige kamp som kan vippe hvad vej det skal være.
Næstved har haft en rigtig fin sidste periode hvor de har hentet en pæn stak point til tabellen. Sejre ude over Thisted, Nykøbing F og senest imponerende 3-1 ude over den direkte modstander på 2.pladsen, Silkeborg, fortæller historien om en klub som for alvor har sat skruen i vandet i håbet om avancement. Ubesejret i de seneste 6 kampe. Flot gået når man tænker på at Næstved jo ved sæsonstart netop var rykket op i NordicBet-ligaen !

kl. 11.30 : “Uafgjort eller Næstved” eller X2 som det også kaldes belønnes med fine 2,00 hos Bet365 mens Danske Spil siger 1,97. Unibet overraskende fedtede med 1,84. Hos NordicBet (som jo er sponsor for ligaen) tilbyder 1,97 på samme vædemål. Endelig har vi set hos Bethard som har 1,90.
Vi vælger naturligvis Bet365 med 2,00
PS. : tidligere på ugen havde Bet365 odds 2,30 på X2….

Det kan meget vel blive en ret så taktisk affære hvor ingen af holdene ikke tør satse for meget. 1 point er bedre end ingenting når man ligger til oprykning. Det er i de kommende kampe pointene skal hentes. Specielt Viborg ser ud til at have et “spiseligt” program tilbage hvor 1.pladsen burde kunne sikres. Og dermed den direkte oprykning til Superligaen.

 

Vort bud lyder:  X2 (Uafgjort eller Næstved) til odds 2,00
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) hos Bet365
Sådan gik det :  Kampen endte 1-1 (0-1 / 6.min., 1-1 / 90.min.) 👍

Dette spils +/- :  + 200 kr. 👍
2019- saldo :  – 752 kr.

 


 

Søndag d. 14.april 2019 kl. 12.00
Superligaen

Hobro vs Randers
FCN vs  Esbjerg
Brøndby vs FCK
FCM vs OB


Lidt for sjov. Vi nupper en 4-ling vel vidende at det naturligvis er singlespil vi skal gå efter 🙂 Men på denne Palmesøndag tillader vi os gamble en smule. Ikke at vores fire foretrukne er dømt til at mislykkes, mere det faktum at det trods alt er lettere at ramme plet med én kamp – i forhold til at vælge hele 4 kampe…
Men den som intet vover…

Vi starter kl. 12 hvor Randers gæster Hobro Idrætscenter. Ja, det lyder ikke specielt eksotisk når Hobros hjemmebane nævnes 🙂
Her er ikke tale om Ethad Stadium eller Stamford Bridge. “Bare” Hobro Idrætscenter. Måske de kære Hobro-ansvarlige kunne få tilladelse til et bare liiiiidt mere interessant navn (?).

Nå, i sidste ende er det jo ikke det som vort væddemål omhandler. Det er derimod et spørgsmål om mål, hjørnespark OG kort.
Ja, en ordentlig mundfuld vil mange sige. Og de har vel egentlig ret.
Vi skal runde 9 hørnespark, have mindst 2 kasser og det hele skal toppes med mindst 2 gule kort ( – som næppe bliver et problem). Altså en trippel midt i vores firling !
Der skal nok blive dramatik på drengen i denne nedrykningskamp i gruppe 2.
Odds 2,20. Hvis (eller rettere : NÅR) væddemålet går igennem så burde det være en smal sag med resten af vores væddemål.
Kampen endte 2-1 til Randers, dommeren uddelte 5 gule kort men 3 hjørnespark var jo til grin 👎

Når Hobro kampen er vel overstået er de to næste Superliga hold klar til at hjælpe os videre mod en samlet odds på 4,68 x pengene.

FC Nordsjælland tager imod Esbjerg FB kl. 14.00 i Mesterskabsslutspillet.
Farum Park bliver altså rammen om vigtige point denne søndag som er startsignalet til Påsken.
Vi har valgt over 1,5 mål i alt i kampen og det KAN da ikke kikse. Vel (?).
Om det bliver fordelt imellem de to mandskaber er for os totalt hamrende ligegyldigt. Vi under da gerne Norsjællænderne at pointene bliver på Sjælland. Det skulle da være det eneste vi håber på. Altså udover de 2 mål. Eller flere…
Odds 1,16 ( – ja, virkelig kun noget der kan bruge i et kombinationsspil !).
Kampen endte 2-1 til Esbjerg 👍

Brøndby IF vs FC København FC  lyder jo som noget der burde lyse af kvalitet. Ha-ha. Det er vist meget lang tid siden vi har set decideret kvalitet når disse to mandskaber støder sammen. Denne gang ingen undtagelse er vi bange for. Det som har haft mest fokus i ugen op til mødet er mere al snakken om “homofobiske” slagsange og tilråb blandt “fansene”. Det siger en hel del om hvilke mangler vi har med kvaliteten af fodbolden i Danmark. Nuvel, det hører ingen steder hjemme med disse tilråb og sange. Det skal stoppes på den ene eller anden måde. Og lad os så håbe at kampens dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt mener det alvorligt med kampstop (!) såfremt han eller meddommere undevejs i kampen hører disse tilråb/sange.

Skulle der ske det fantastiske – og overraskende – at fansene opfører sig høvisk og undlader at udstille sig selv på denne den mest pinlige måde man nærmest kan forestille sig, jamen så håber vi trods alt på en underholdende kamp med masser af livlig aktivitet. Vi har faktisk brug for mindst 9 hjørnespark, så alt for mange taktiske overvejelser er vi helst fri for !
Odds 1,36.
Kampen endte 2-1 til FCK. Der kom sølle 5 hjørnespark i kampen 👎

FC Midtjylland er værter for mødet med OB, og de to hold står ansigt til ansigt kl. 18.00 på MCH Arena.
Kort og godt : vi runder vores 4-ling af med et ganske behersket forlangende :
over 7,5 hjørnespark. Odds 1,35
Kampen endte 2-0 til FCM. 14 hjørnespark 👍

 

Vort bud lyder:  4-ling til et samlet odds på 4,68
Indskud :  50 kr. (fiktive midler) hos Danske Spil
Sådan gik det :  Bare 2 rigtige ud af de 4 valgte var elendigt ! 👎

Dette spils +/- :  – 50 kr.
2019- saldo :  – 952 kr.

 


 

Torsdag d. 11.april 2019 kl. 21.00
Kvartfinale i Europa League

Villarreal vs Valencia 👎


Vi tror på et ganske underholdende spansk møde her torsdag aften.
Det drejer sig om mødet mellem Villarreal – som på den hjemlige front kæmper for overlevelse i La Liga – og Valencia. Gæsterne er derimod godt kørende i Spanien hvor de har haft en imponerende periode med masser af point til kontoen.

Villarreal kan jo alligevel få en hæderlig sæson såfremt de gør det godt her i Europa League. Det er vel også tænkeligt at de klarer frisag i La Liga, så det er her på hjemmebanen der skal slås til i Europa League. Ikke sikkert det bliver nogen rar oplevelse på udebane i Valencia…

Vi forventer spil mod begge mål, og det skulle ikke blive så svært at passere det af Bet365 forlangte antal hjørnespark til at væddemålet kan gå i opfyldelse. Antallet af hjørnespark i første halvleg ganget med antallet af hjørnespark i anden halvleg skal smutte over 20 stk.

 

 

Vort bud lyder:  Multihjørnespark på over 20,5 (1.halvlegs antal hjørnespark multipliceret med 2.halvlegs antal hjørnespark)
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,83 hos Bet365
Sådan gik det :  3-1 i hjørnespark (alle faldt i 1.halvleg… Altså 0 hjørnespark i HELE 2.halvleg. Meget usædvanligt ! Så resultat : 4 x 0). Valencia vandt for øvrigt 3-1 i de to holds første opgør af 2.

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2019- saldo :  – 902 kr.

 


 

Søndag d. 7.april 2019 med dommerfløjt fra kl. 12.00-18.00
Superligaen i Danmark

Hobro vs AaB 👍
Vejle vs SønderjyskE 👍
Esbjerg vs FC Midtjylland 👍
OB vs FC København 👎


Vi kaster os ud i ovenstående “sjove” firling fra den danske Superliga.

Kl. 12.00 tager Hobro imod AaB i Superligaens Pulje 2, og som de to hold seneste møder klart indikerer så kan vi meget vel forvente en del hjørnespark. De fleste signeret AaB.

Da de to hold mødtes i september sidste år i grundspillet – på Hobros bane – vandt AaB en knusende overlegen sejr på 5-0. Hjørne statistikken ligeledes suveræn i AaB-favør : 9-2.
Det seneste møde mellem de to hold var d. 1.marts og da blev det 1-1 på Aalborg Portland Park. Men se lige hjørnesparks-statistikken : 14-2 !! Manglende effektivitet blandt AaB’s forreste betød at “skud på mål” (7 mod 3) kun resulterede i det ene mål for AaB. 16-2 lød “forbi mål”- tallene…

Det kan naturligvis ventes at tallene her “vipper” lidt, idet Hobro altså SKAL fremover stepperne hvis de da ellers ønsker at erobre de 3 point… “Over 7 hjørnespark” skal nok komme i hus ! (Odds 1,33).

Vi har valgt Bet365 til et samlet odds på 2,77 da Danske Spil er lidt efter med odds 2,72 her søndag formiddag knap 1/2 time før åbningskampen på “Hobro Idrætscenter”…

Næste kamp fra firlingen får startsignal kl. 14.00 på Vejle Stadion, og vi har jo allerede et spilforslag mere med på Plussiden på mellem Vejle og SønderjyskE (kan ses herunder).
Her til de 4 kampe i kombination går vi med livrem og seler. Hvor vi i det førnævnte  tip tror på mindst 3 scoringer tager vi her den langt mere forsigtige “over 1,5 mål” til odds 1,25. Ikke meget, det ved vi godt, men husk nu at det er i kombination med tre andre opgør…

Den tredje kamp har kl. 16.00 som starttidspunkt og står mellem Esbjerg og FC Midtjylland. Her er det igen antallet af hjørnespark vi sigter på. Vi skal blot bruge 8 af slagsen. Det er meget svært at “undgå”. Selvfølgelig afhænger meget af kampens udvikling, men vi mener  at FC Midtjylland ganske givet vil stå for minimum 5 stk. Så er det  op til hjemmeholdet at køre de sidste 3 i hus foran hjemmepublikummet på Blue Water Arena. Piece of cake ! (odds 1,25).

Sidste match i vores firling spilles i aften kl. 18-20. FC København gæster OBs og deres fine stadion Nature Energy Park.
Her er det samme opskrift vi går efter. Nemlig over 7 hjørnespark. I fællesskab af de to hold i Superligaens Mesterskabsspil. Der bliver kanld på og det er bestemt ikke givet på forhånd at FCK “bare” kommer og tager de tre point med hjem til Hovedstaden !
Holdene spiller som sagt den sene kamp af de fire, og det betyder at den varme vi i dag kommer til at mærke – specielt ved middagstid (sol og 18-19 grader ?) – den er lidt “feset” af ved aftentid. Det betyder sandsynligvis flere kræfter til spillerne. Med deraf færre “kunstige” pauser undervejs. 8 hørnespark må være en smal sag for de to hold ! (odds 1,33).

 

Vort bud lyder:  Firling
Indskud :  100 kr. (fiktive midler) til odds 2,77 hos Bet365
Sådan gik det :  Den eneste kamp der smuttede var OB vs FCK.
Latterlige 5 stk ialt ! (4-1) 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2019- saldo :  – 702 kr. 

 


 

Søndag d. 7.april 2019 kl. 14.00
Superligaen i Danmark
Vejle Stadion

Vejle vs SønderjyskE 👍


Det ligger ligesom i luften
. Denne Superligakamp slutter ikke med under 3 scoringer !
Vejle SKAL fremover stepperne og have mål,- og ikke mindst point på kontoen.
Over 2,5 mål ser ud til at være i frit fald hos en række bookmakere så du skal nok ikke vente for længe med at byde ind. Vi har lagt dette forslag på Plussiden torsdag eftermiddag…

Kom jævnligt tilbage på Plussiden.dk ! – løbende opdaterer vi med nye forslag. Du kunne jo være heldig at gøre brug af én – eller flere – af vores “guldkorn”. Det er jo ganske frit at anvende vores tips. Så længe vi ikke bliver gjort ansvarlige for at det måske ikke udløser gevinst…
Så lad det være slået fast med et syvtommersøm : De forslag du gør brug af efter besøg på Plussiden står for egen regning og Plussiden kan ikke drages til ansvar for eventuelle forkerte tips !

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 mål
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,87 hos Danske Spil
Sådan gik det :  ?

Dette spils +/- :  + 174 kr. 👍
2019- saldo :  – 602 kr.

 


 

Søndag d. 7.april 2019 kl. 17.00
England / FA-Cup / Semifinale på Wembley Stadium

Watford vs Wolverhampton


Vi skal da lige have et bud med på søndagens FA-Cup semifinale på Wembley Stadium i London. Watford og sæsonens helt store overraskelse, Wolverhampton, brager sammen kl. 17, og vi forventer – som mange “eksperter” også gør – et roligt udlæg på kampen.
Man kan hente hele 2,62 på 0 scoringer i 1.halvleg. Ikke noget usandsynligt scenarie, men vi vælger nu det vi virkelig føler noget for ( – dog ikke med hjertet men med den øverste etage i menneskekroppen 🙂 ), nemlig hvem der i sidste ende går videre til finalen. Og hvem der altså får “fornøjelsen” af at møde tilsyneladende uovervindelige Manchester City !

Vi tror på Wolverhampton. Holdet som har imponeret vidt og bredt. Efter en tilværelse i den næstbedste række sidste sæson blev det til Premier League-oprykning. Og hold da op hvor har sæsonen bare været en super én af slagsen for den midtengelske klub !
En øjeblikkelig 8.plads i den bedste liga og 1 point højere placeret end dagens modstander. Mildt sagt : succes !

Watford er naturligvis ikke noget dårligt hold og mange har dem som favoritter til at tage sig videre til FA.Cup finalen lørdag d. 18.maj. Så ikke noget oplagt over vores bud. Men vi synes nu at optakten til semifinalen har været imponerende. Senest mødet med Manchester United som blev sendt hjem med et 1-2 nederlag. Watford derimod tabte 1-2  da de kom til Old Trafford. Men lidt unfair måske at sammenligne når det ene hold havde hjemmebanefordelen. Men alt andet lige så viste kampene at Wolves VILLE noget mere. Og det gav bonus.

Den engelske fodboldkender (hader udtrykket “ekspert”!) Mark Lawrenson som bl.a. arbejder for BBC har også Wolves som holdet der trækker det lægste strå. Efter 1-1 i ordinær spilletid og forlænget spilletid samt straffesparkskonkurrence… Han tippede forøvrigt sejr på 2-0 til Manchester Citys kamp lørdag (endte som bekendt 1-0 til City).

Bet365, Danske Spil, Unibet, NordicBet og 888 har alle odds 1,70 på Wolverhampton som samlet vinder af FA-Cup semifinalen. Hos Betfair fandt vi dog 1,72 så dem snupper vi 🙂

 

Vort bud lyder:  Wolverhampton går videre til finalen (samlet vinder)
Indskud :  300 kr. (fiktive midler) til odds 1,72 hos Betfair
Sådan gik det :  Watford var foran 2-0 efter 62 min. men endte med at tabe 2-3 efter forlænget spilletid…

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2019- saldo :  – 776 kr.

 


 

 

Lørdag d. 6.april 2019 kl. 16.00
Premier League i England
Dean Court

Bournemouth vs Burnley 👍

bvsb
Bournemouth tager lørdag imod Burnley i et brag af en Premier League – match !


De seneste 5 Premier League-opgør mellem disse to mandskaber er hver gang endt med over 2,5 scoringer : 4-0, 1-2, 1-2, 2-1 og 3-2.
Vi forventer et lignende scenarie lørdag eftermiddag. Burnley har nok mest at spille for, idet de ligger betænkelig tæt på nedrykningsstregen. Bare 5 point ned til Cardiff som ligger lige under stregen. Så minimum 1 point er jo af vital betydning.

Bournemouth har 5 point mere end dagens modstander, og selvfølgelig vil det lune med 3 point til tabellen, men det vil til gengæld heller ikke være en katastrofe hvis Bournemouth må nøjes med et enkelt point…

Vi ser frem til en handlingsmættet Premier League-kamp på Dean Court som ligger i den sydlige del af England, ca. 120 km. sydøst for London.

De to bookmakere, Danske Spil og Bet365 er rørende enige om odds-sætningen på “over 2,5 mål”. 1,80 lyder tilbuddet på. Når disse to udbydere “står lige” vil vi til enhver tid (som situationen er lige nu) vælge de langt mere professionelle Bet365. De er hurtigere på udbetalingsdelen og det danske spilleselskab virker som oftest lidt “pjevsede” mht. at tilbyde kunderne spilmuligheder. Fx. tør de ikke tilbyde muligheden hvor man “gætter” på antallet af gule kort.
Jo, jo, i enkelte tilfælde kan man være så “heldig” at kunne spille kort-spillet på nettet, men går du til forhandleren (for naturligvis at støtte kiosken i deres kamp for overlevelse), ja så får du bare denne besked på skærmen : “Et eller flere væddemål er ikke tilgængelig til at spille i butik” !! – øhhh, hvad er problemet ? Sådan en besked virker ikke særlig professionelt !
Efter at have stået og valgt fx 5-6 kampe i kombination (og brugt tid på det i tipskiosken), så risikerer du altså ovennævnte besked…
Besynderligt,- og så vidt vides ikke forklaret nogen steder nærmere af Danske Spil. Det er åbenbart “farligt” at tage imod dette spil for DS ?
Bl.a. derfor vælger vi – når odds er ens – Bet365 fremfor Danske Spil.

Kom jævnligt tilbage på Plussiden.dk ! – løbende opdaterer vi med nye forslag. Du kunne jo være heldig at gøre brug af én – eller flere – af vores “guldkorn”. Det er jo ganske frit at anvende vores tips. Så længe vi ikke bliver gjort ansvarlige for at det måske ikke udløser gevinst…
Så lad det være slået fast med et syvtommersøm : De forslag du gør brug af efter besøg på Plussiden står for egen regning og Plussiden kan ikke drages til ansvar for eventuelle forkerte tips !

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 mål
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,80 hos Bet365
Sådan gik det :  Burnley vandt en flot udesejr (3-1) 👍

Dette spils +/- :  + 160 kr. 👍
2019- saldo :  – 476 kr. 

 


 

 

Fredag d. 5.april 2019 kl. 21.00
Premier League i England
St. Mary’s Stadium

Southampton vs Liverpool 👍


Mohamed Salah scorer. Ganske enkelt.

Det er tilsyneladende sat en lille prop i Salah’s mål-formkurve. Man tillader sig nærmest at være overrasket når den lille egypter går fra en kamp uden scoring(er). 

Det er barske krav, men Salah er faktisk stadig placeret i den absolutte top blandt målscorerne i den bedste engelske række. 17 PL mål på siden af Aubameyang fra Arsenal, Tottenhams Kane og Mané (også Liverpool), kun overgået af City’s Aguero med 19 mål.
Men man bliver jo hurtigt forvænt med en sådan klasseangriber…

For begge hold gælder det at de faktisk ikke kan tillade sig at sætte point til i dette opgør. I hver sin ende af tabellen så at sige.
For Pierre-Emil Højbjerg og Southamptons vedkommende drejer det sig om overlevelse i Premier League. 1 point her vil lune og ideelt selvfølgelig med alle 3 point (så der er lidt at tære af).

Salah og Liverpool kæmper for mesterskabet. I skarp, skarp duel med Manchester City. Som det ligger lige nu er det op til City selv at afgøre om de skal hæve pokalen i maj. Men der resterer stadig 6 kampe (inkl. aftenens kamp). Champions League-kampe for begge hold skal også indregnes i planlægningen, og Manchester City har faktisk også en semifinale i FA-Cuppen at tage hensyn til.

Mohamed Salah
Mohamed Salah kommer sikkert på måltavlen i aften på St. Mary’s Stadium !

Vi tror at det atter er mål-tid for angriberen fra Liverpool.
Bet365 har odds 1,80 på at Salah “scorer når som helst”, mens Danske Spil flotter sig med fine 2,05.

 

Vort bud lyder:  Mohamed Salah scorer “når som helst i kampen”
Indskud :  100 kr. (fiktive midler) til odds 2,05 hos Danske Spil
Sådan gik det :  Salah scorede til 2-1 ! 👍

Dette spils +/- :  + 105 kr. 👍
2019- saldo :  – 636 kr.

 


 

 


 

Torsdag d. 4.april 2019 kl. 19.30
Semifinale i Sydbank Pokalen på Brøndby Stadion

Brøndby vs AaB 👍


Semifinale i den danske pokalturnering
som vel – indtil 2021 – rettelig bør kaldes “Sydbank Pokalen”…

I aftes vandt FC Midtjylland en knusende overlegen sejr OB (4-0 !) i den anden semifinale. Dermed står FCM klar til finalen i Parken d. 17.maj kl. 17.00. Nu afventer vi bare hvem modstanderen bliver. De regerende pokalmestre fra Vestegnen eller skal vi se et rent jysk opgør ?

Brøndby har kvalificeret sig til pokalfinalen de seneste 2 år, og som sagt nuværende indehavere af pokalen. Sejren i 2018 kom i hus efter en sikker 3-1 sjer over Silkeborg. Året forinden bød “drømmefinalen” på samme sejrscifre da FC København vandt en medrivende kamp foran 32.140 tilskuere i Nationalarenaen.

Forventede startopstillinger:
Brøndby : Schwäbe, Gammelby, Hermannsson, Arajuuri, Jung, Radosevic, Kaiser, Halimi, Mukhtar, Hedlund og Wilczek
AaB : Rinne, P.Kristensen, Okore, K.Pedersen, Ahlmann, Kusk, Abildgaard, M.Christensen, Børsting, Lukas Andersen og van Weert

Brøndbys Kasper Fisker er langtidsskadet mens AaBs Lukas Andersen og Kasper Kusk var ude med skader i ligakamp-nederlaget hjemme mod Randers FC. Begge var dog med ved træningen onsdag, så begge er sandsynligvis klar til pokalfight.

Der synes lagt op til et tempofyldt og spændende opgør hvor der ser ud til at komme mål fra begge side. Senest de to hold mødtes (10.marts) sluttede det 3-3. Om vi får en gentagelse af målfesten er vel for meget at forlange, men mindre kan jo gøre det og samtidig stadig være en seværdig omgang bold.
3-3 -kampen bød på 18 skud på mål fordelt med 10 til Brøndby og 8 til AaB. Ret vildt. Hertil 11 hjørnespark (7-4) hvoraf de 5 kom i første halvleg. Det kunne let være blevet til mere. Kampen torsdag aften bliver med “sikkerhed” underholdende. Med chancer til begge hold hvilket sikkert også vil inkludere en del hjørnespark.
Bet365 tilbyder odds 1,775 på over 4,5 hjørnespark i 1.halvleg. Svært at forestille sig at det ikke vil blive indfriet. Vi springer til inden odds’et sænkes 🙂

Vort bud på en endelig vinder af kampen, og dermed en deltager i Sydbank Pokalens finale d. 17.maj er Brøndby. Bet365 tilbyder odds 1,61 mens Danske Spil er helt ude i hampen med sølle 1,48. Om spillerne placerer deres penge hos DS ? Næppe. Men som vi så tit siger : Den der ler sidst ler bedst… (AaB 2,20 hos Bet365 og 2,45 hos Danske Spil).

 

Vort bud lyder:  Over 4,5 hjørnespark i 1.halvleg
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,775 hos Bet365
Sådan gik det :  Der kom over 4 hjørnespark

Dette spils +/- :  + 155 kr. 👍
2019- saldo :  – 741 kr.

 


 

 

 

Onsdag d. 3.april 2019 kl. 20.45
Premier League i England
The (new) Tottenham Hotspur Stadium / New White Hart Lane

Tottenham vs Crystal Palace 👎


Første Premier League-kamp på Tottenhams nye stadion !!

Naturligvis bør der indledes med en sejr til hjemmeholdet på den længe ventede færdiggørelse af stadion’et i London 🙂

Alt andet vil være en skuffelse for spillerne, manager, ledelse og fans. Ganske enkelt. Og mange vil så sige at Crystal Palace netop er ét af de hold som burde være en smal sag at “baske”. Vi er dog af en lidt anden opfattelse. Odds 1,45 er i hvert fald langt under “det rimelige” på Spurs’ sejr…
Crystal Palace vil efter vores opfattelse også få deres muligheder i kampen. Og vi forlanger ikke mål (eller rettere : håber ikke de scorer !), mere at de brænder deres oplagte chancer så de må nøjes et nogle hjørnespark. Palace skal runde 4 stk. så er vi glade. Det burde være en smal sag. Men meget afhænger naturligvis bl.a. af hvor stor en procentdel af spillet Tottenham kommer til at sidde på…

Bet365 tilbyder odds 1,66 på mindst 4 hjørnespark til Crystal Palace her en halv time før kampstart. Vi springer til med et indskud på 200 kroner…

Den gamle Tottenham-fighter Townsend er desværre ikke med for Crystal Palace. Måske manageren er bange for at det vil blive en kende fór følelsesladet for Townsend (?)

Holdopstillinger :

Tottenham : Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Sissoko, Alli, Son, Eriksen og Rose

Crystal Palace : Guaita, Wan-Bissaka, Tomkins, Kelly, Van Aanholt, Kouyate, Milivojovic, McArthur, Zaha, Batshuayi og Schlupp.

 

Vort bud lyder:  Over 3,5 hjørnespark til Crystal Palace
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,66 hos Bet365
Sådan gik det :  Crystal Palace fik kun 2 hjørnespark…
Tottenham vandt for øvrigt 2-0 efter scoringer af Son OG Eriksen ! 🙂

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2019- saldo :  – 896 kr.

 


 

Søndag d. 31.marts 2019 kl. 12.00
Spanien. La Liga / 29.spillerunde
Kampen spilles på Estadio Ciudad de Valencia

Levante vs Eibar 👍


10 kampe resterer i den bedste spanske fodboldrække
og nu tæller det for alvor mht pointene. Specielt når man som dagens to kombattanter ligger og roder rundt i nærheden af den truende nedrykningsstreg…

Gæstende Eibar på en 12.plads – 7 point over “stregen” og hjemmeholdet på 15.pladsen bare 3 point bedre end Celta Vigo ( – som altså lige nu er på den degraderende 18.plads).
Vigtigt er det naturligvis her at nævne at begge hold jo har en kamp i hånden eftersom Celta har spillet en kamp mere.

Plussiden tror på en interessant affære hvor målchancerne kommer til at stå i kø !
I 6 af de seneste 7 opgør mellem de to hold er det regnet ind med mål. 4-4, 2-1, 2-2, 2-2, 2-1 og 3-3. Den 7.kamp endte 2-0. Så altså masser af mål når de brager sammen. Og alt andet end en “målfest” vil overraske os på plussiden !

Bemærk at odds’et på over 2,5mål synes i frit fald !
Mens vi lagde tips op på siden registrede vi en ændring – i nedadgående retrning – hos Danske Spil. Nu er de nede i 1,62 så vi valgte Bet365 i stedet til 1,66.

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 mål hos Bet365
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,66 hos Bet365
Sådan gik det :  Kampen endte 2-2 (2-1)

Dette spils +/- :  + 132 kr 👍
2019- saldo :  – 696 kr.

 


 

Lørdag d. 30.marts 2019 kl. 13.30
Fra Premier League i England

Fulham vs Manchester City 👍


Fulham tager imod City lørdag kl. 13.30
og vi forventer “naturligvis” at City trækker det længste strå. Men at de skal fremstå som SÅ store favoritter – som mange bookmakere gør dem til – virker nu lige en anelse overdrevet.

Bet365 giver eksempelvis odds 1,84 på at City vinder med mindst 3 mål ! – Øhhh, vi snakker altså udebane for Aguero og co. Craven Cottage er ingen “nem bane”. Mange hold kommer til kort dér og at City “bare” skulle komme og vinde ganske overlegent tror vi ikke på. For Fulham skal nok komme med i kampen. De vil give alt for at tilfredsstille deres fans. Og de kommer også på måltavlen.

Gæsterne har et hårdt program foran sig, og de er simpelthen nødt til at spare lidt mandskabsmæssigt hist og her. Forestående Champions League-kamp, semifinale i FA-Cuppen og en udsat PL-kamp oven i hatten. Barskt. Selv for et hold af Manchester Citys kaliber !

 

Vi tror som sagt på nederlag til Fulham. Men bare “et lille et af slagsen”. City skal jo i virkeligheden “bare” have 3 point med hjem til Manchester. Til PL-regnskabet. Sejrens størrelse er umiddelbart uden betydning, så når Bet365 tilbyder odds 2,02 på at Fulham max. taber med to mål (asian + 2,5 / Fulham), ja så springer vi selvfølgelig til 🙂

 

Vort bud lyder:  Fulham Asian + 2,5 mål
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 2,02 hos Bet365
Sådan gik det :  Manchester City vandt 2-0 👍

Dette spils +/- :  + 204 kr. 👍
2019- saldo :  – 828 kr.

 


 

Søndag d. 17.marts 2019 kl. 15.00
England, FA-Cup

Millwall vs Brighton 👍

Indrømmet, alt kan ske i en cup-kamp…
MEN her står vi med en kvartfinale i den “store pokalturnering” i England. Den mest hæderkronede i hele verden (vil nogen sige), og uanset hvad så mener vi altså at Brighton som Premier League-klub er storfavoritter til at gå videre til semifinalerne !!

theden
The Den i det Sydøstlige London

Millwall kæmper en indædt kamp for at bevare deres status som Championship-hold og kampen på The Den kommer egentlig meget ubelejligt for Millwall – som vi ser det.
Rotherham og Reading kan meget vel smutte forbi i tabellen. 9 kampe resterer og størstedelen af disse ser ganske vanskelige ud for London-klubben, så fokus på tabellen må i et eller andet omfang ligge i klubbens forberedelser. Og da det jo ikke ligefrem er en finale i pokalturneringen vi snakker om (der er stadig en kamp mere inden Wembley kan indtages), så er der stadig meget at tænke på. Fx. mulige skader som kan indvirke på det hårde arbejde som resterer i Championship.

En plads i FA-cuppens kvartfinale er stadig flot når man tager i betragtning at der pt er 25 pladser mellem de to kombattanter. Så et exit i dag for Millwall vil IKKE blive latterliggjort !

Brighton kommer til London med to fine Premier League-sejre i bagagen.
Først blev det 1-0 hjemme over Huddersfield (vel nærmest en pligtsejr, men alligevel) og senest 2-1 ude over Crystal Palace. På den måde har de efterhånden fået placeret sig således i tabellen at de selv kan afgøre om det skal blive til overlevelse i den bedste engelske fodboldrække eller ej. Og ærlig talt ser det resterende kampprogram tilforladeligt ud for Brighton. Der burde ligge en pæn sjat point og vente på holdet. Bl.a. hjemmekampene mod Southampton og Bournemouth. Ligeledes må den nu udsatte hjemmekamp mod Cardiff kunne smide 3 point af sig.

Så jo, Brighton skal nok redde skindet i Premier League.
Dermed synes der også at være plads til fokus på FA-Cuppen.
Så alt andet lige bør Brighton være holdet som smyger videre til semifinalerne.
Vi går med livrem og seler og siger : “Brighton kvalificerer sig”.
Det kan vi faktisk i skrivende stund få hele 1,60 for i odds hos Unibet (Bet365 og Danske Spil er rørende enige om at halse lidt efter til odds 1,57).

 

Vort bud lyder:  Brighton kvalificerer sig
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,60 hos Bet365
Sådan gik det :  Brighton kvalificerede sig efter 5-4 efter straffesparkskonkurrence

Dette spils +/- :  + 120 kr. 👍
2019- saldo :  – 1.032 kr.

 


 

Søndag d. 17.marts 2019 kl. 15.15
England, Premier League

Fulham vs Liverpool

Fulham er nul og niks i Premier League-sammenhæng. De er hele 13 point (godt nok med en kamp i hånden i forhold til Burnley) fra redning, og det er nok for meget forlangt at de skal kunne hente så meget ind til slut i sæsonen. Og det vel at mærke uden at de nærmeste konkurrenter, bl.a. Cardiff, Burnley og Southampton tager alt for mange point til tabellen. Der resterer altså kun 8 kampe…

Skal vi være lidt grove så kan man vel kalde dagens kamp for “en sidste krampetrækning” for London-klubben ! Så hvis Fulham smider ALT hvad de har tilbage ind i kampen og viser hjemmepublikummet at de trods alt ikke er helt til rotterne (selv om de naturligvis rykker ned…), så bør de da kunne holde det ene point i mindst 23 minutter (?).

Vort idelle scenarie til denne kamp vil være at  Liverpool overtager styringen fra slut 1.halvleg og scorer vel et par mål i anden halvdel af kampen. Alt andet vil være en overraskelse. Der er massiv klasseforskel på de to hold.

Vort bud lyder : ingen mål inden det 23.minut til odds 1,83 hos Bet365

 

Vort bud lyder:  Ingen mål inden det 23.minut
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,83 hos Bet365
Sådan gik det :  Liverpool vandt 2-1, men scoringen til 1-0 kom først efter 26 minutter 🙂

Dette spils +/- :  + 166 kr. 👍
2019- saldo :  – 1.152 kr.

 


 

Søndag d. 17.marts 2019 kl. 17.00
Superligaen i Danmark, slutspil

AaB vs AGF (odds 1,28) 👍
Horsens vs Brøndby (odds 1,22) 👍
FC Midtjylland vs SønderjyskE (odds 1,25) 👍
OB vs Randers FC (odds 1,33) 👎

Vi har udvalgt 4 kampe fra den bedste danske fodboldrække hvor der i hver af kampene skal produceres mindst 8 hjørnespark.

Isoleret set så giver hver kamp for sig ikke det helt store (nærmest latterligt lidt), men i kombination bliver det straks mere interessant. Synes vi altså…
Og husk så inden du falder om på gulvet af grin over de lave odds: “Den der ler sidst ler bedst” ! 🙂

 

Vort bud lyder:  Over  7 hjørnespark i hver af de 4 kampe….
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til et samlet odds på 2,59 hos Bet365
Sådan gik det :  3 ud af 4 rigtige… (OB og Randers svigtede os)

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2019- saldo :  – 1.318 kr.

 


 

Søndag d. 17.marts 2019 kl. 20.45
Italien, Serie A

Milan vs Inter 👍

Meget står på spil søndag aften når nr. 3 tager imod nr. 4 i den bedste italienske liga.
De 4 bedst placerede ved sæsonafslut får direkte adgang til Champions Leagues gruppespil og det lille “slip” der er fra Inter ned til Roma på 5.pladsen skulle jo meget gerne udbygges.
Roma tabte meget overraskende lørdagens kamp til SPAL 2013 og satte dermed meget vigtige point over styr. Dét er altså netop til Inters – og for den sags skyld også Milans – fordel. Men det gør næppe aftenens møde mindre dramatisk da der kun er 1 point imellem de to. Det er tale om et klassisk derby og der er ALTID knald på når de to hold mødes.

Derfor synes vi Bet365 tilbud om “over 2,5 kort til Milan” er noget nær en gave fra verdens formodede største spil-udbyder !

 

Vort bud lyder:  Over  2,5 kort til Milan
– Husk at et direkte rødt tæller for to kort. To gule kort til sammen spiller (herefter rødt) tæller for 3 i alt.
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,61 hos Bet365
Sådan gik det :  4 gule kort til Milan (kampen endte 2-3)

Dette spils +/- :  + 200 kr. 👍
2019- saldo :  – 1.118 kr.

 


 

Lørdag d. 16.marts 2019 kl. 18.30
Den hollandske Æresdivison

Heerenveen vs De Graafschap 👎 / 👍

Så er vi tilbage med flre tip her på plussiden 🙂
Efter en længere pause har vi genvundet lysten – og fået lidt tid – til at levere tip til “den ganske verden”. Eller rettere til dem der kan forstå dansk og som gider læse med. Om man så har lyst til gøre brug af vores “fantastiske” forslag (ha-ha) må være op til den enkelte. Vi hygger os i hvert fald med at NOGLE gider bruge tid på at lige at vende inde på plussiden.dk 🙂

Vi kaster os over et forventeligt målorgie fra den bedste hollandske fodboldrække

Kig engang på hjemmeholdet Heereveens ufattelige målscore : 56-56 !!! – det er godt nok nogle vilde tal. Og bemærk at det er efter 25 kampe. Sikke et gennemsnit. Både mht mål der scores af dem selv og af modstanderne…
Lige nu er de på 8.pladsen med hele 14 point op til top-3. Så med 9 kampe tilbage begynder håbet om medaljer vist at blegne en smule. 3 point i dag og med konkurrenternes mulige pointtab i sigte, ja så skal man naturligvis ikke smide alle forventninger over bord. Så derfor er det da bare fremover banen for at score mere end modstanderen. Så mon ikke det går som det plejer ? Masser af mål !

Gæstende De Graafschap laver knap så mange kasser (28) på deres øjeblikkelige 17. plads (næstsidst). Til gengæld vælter det ind med kasser. 55 er suset ind bag keeperen ! Så de to holds forsvar lader meget tilbage at ønske. Mildt sagt!
Med 9 kampe tilbage af Eresvision

 

Vort bud lyder:  Over  3.0 mål (Asian)
– hvilket betyder at såfremt der scores præcis 3 mål så tilbagebetales indskuddet. Under 3 mål er lig med tab. Over 3 er ensbetydende med fuld gevinst.
Indskud :  300 kr. (fiktive midler) til odds 1,60 hos Bet365
Sådan gik det :  De Graffschap vandt – ganske imponerende og overraskende – med hele 3-0. Til slut i kampen tilkendte dommeren Heerenveen et straffespark, men efter VAR blev det korrekt annulleret…

Dette spils +/- :  0,- (pengene retur via “Asian”) 👎 / 👍
2019- saldo :  – 1.240 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 23.februar 2019 kl. 16.15
La Liga fra Spanien

Sevilla vs FC Barcelona 👍

Vi glæder os over TV2’s fine initiativ hvor de én gang om ugen sender en topkamp fra den bedste spanske fodboldrække. Ligeledes bringer de én kamp fra den italienske Serie A.

Og topkamp må vi sige de sender denne lørdag. Sevilla på en øjeblikkelig 4.plads tager imod førende FC Barcelona.

Messi, Coutinho og Suarez står længst fremme på banen, så der bliver noget for Simon Kjær og co. at se til !

Vi vælger at bygge et væddemål op via Bet365
1 / Over 1.0 mål i kampen (kampen endte med en 4-2 Barca-sejr) 👍
2 / Over 3.0 kort i kampen (7 gule kort / 6-1) 👍
3 / FC Barcelona over 3 hjørnespark (8 hjørnespark til Barca / 3-8) 👍
Samlet odds : 1,80

Vort bud lyder:  “Byg væddemål” fra Bet365. Se ovenstående…
Indskud :  200 kr. (fiktive midler) til odds 1,80 hos Bet365
Sådan gik det :  Alle 3 valg gik igennem

Dette spils +/- :  + 160 kr. 👍
2019- saldo :  – 1.240 kr. 👎

 


 

Søndag d. 3.februar 2019 startende kl. 12.00
La Liga fra Spanien

Villarreal vs Espanyol 👎

Til søndagens første “store” kamp i Europa har vi fundet frem til et fint odds på Espanyols topscorer, Borja Iglesias. Han har før dagens opgør ude mod nedrykningstruede Villarreal scoret 9 mål. Vi tror den 10. kommer mellem kl.12 og 14 dansk tid !

 

Vort bud lyder:  Borja Iglesias (Espanyol) scorer “når som helst”
Indskud :  100 kr. (fiktive midler) til odds 2,60 hos Bet365
Sådan gik det :  Iglesias scorede ikke (spillede hele kampen)
– kampen endte 2-2…

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2019- saldo :  – 1.400 kr. 👎

 


 

Søndag d. 27.januar 2019 startende kl. 15.30…
Bundesligaen i Tyskland, FA-Cup i England, La Liga i Spanien og Serie A fra Italien

Vi har gravet en femling op fra Bet365’s skatkammer.
Hvis du føler det er FOR satset at kombinere alle 5 kampe så kan du jo eventuelt håndplukke de enkelte kampe… 🙂

Bayern M vs Stuttgart – Bayern M. over 2,5 mål (Bet365 / 1,44) – kl. 15.30
– kampen sluttede 4-1 👍

Crystal Palace vs Tottenham – Over 8 hjørnespark (Bet365 / 1,40) – kl. 17.00
– 14 hjørnespark (2-12) 👍

Real Sociedad vs Huesca – over 3,5 hjørnespark til Huesca (Bet365 / 1,80) – kl. 18.30
– 2 hjørnespark til Huesca 👎

Chelsea vs Sheffield W – Over 6,5 hjørnespark til Chelsea (Bet365 / 1,66) – kl. 19.00
– 5 hjørnespark til Chelsea 👎

Lazio vs Juventus – over 4,5 kort (Bet365 / 1,66) – kl. 20.30
– og husk : hos Bet365 tæller et andet gult kort til en spiller for 3 kort i alt!
– 7 gule kort (2-5) 👍

 

Vort bud lyder:  Femling (til samlet odds på 9,99 hos Bet365
Indskud :  100 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det :  3 rigtige ud af de 5… 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2019- saldo :  – 1.300 kr. 👎

 


 

Søndag d. 20.januar 2019 kl. 14.30
Premier League i England. The John Smith’s Stadium

Huddersfield vs Manchester City 👎

hudd_city

Søndag eftermiddags første Premier League-opgør har startfløjt kl. 14.30, og plussiden forventer at Aguero og co. tager de 3 point som er supervitale i deres kamp for at beholde mesterskabstrofæet. Liverpool er før dagens opgør på The John Smith’s Stadium helt i top med et forspring på 7 point. Kl. 16.40 er afstanden formindsket til blot 4 point !!

Det store spørgsmål er nok snarere hvor MEGET Manchester City vinder med…
Interessant er det at læse lidt statistik omkring Manchester Citys præstationer i 2019 : Det eneste mål der er blevet scoret på City i år er Liverpools den 3.januar på Etihad hvor Manchester City alligevel tog de 3 point (2-1). Siden har de spillet 296 minutter uden mål imod. Og i samme tidsrum er det blevet til 20 City-scoringer. Sådan !

0-2 kunne det meget vel ende på John Smith’s Stadium søndag eftermiddag.
Men samtidig har vi svært ved at se at der skulle komme mere end 3 kort i kampen.
Kampens dommer, André Marriner, har uddelt 2 x 3 kort og 1 x 4 kort i de hidtidige 3 PL-opgør han har været hoveddommer for i sæsonen. De 4 gule kort kom i kampen mellem Manchester City og Crystal Palace hvor det gæstende hold vandt en “vanvittig” (og yderst overraskende) sejr på 3-2 efter bagud 0-1. På 2 minutter vendte Palace kampen, og for at det ikke skal være løgn så scorede Milivojevic til 3-1 før De Bruyne fem minutter før tid lavede den sidste kasse så City – trods alt – kun tabte med 2-3. For at kunne hjemtage sejren på Etihad kostede det på fairplay-listen for det gæstende hold, for alle 4 kort blev tildelt de heroisk kæmpende Palace-spillere.

Vi tror Marriner får en rolig arbejdsdag hvor det meste kommer til at forløbe som vi “alle” forventer, altså med sejr til mestrene på et par mål (eller mere). Det bliver – som vi ser det – ikke nogen hårdt spillet kamp…

Huddersfield er håbløst sidst i Premier League. Før kampen her 10 point efter Newcastle som ligger liger over den “kriminelle” streg. Godt nok med en kamp i hånden, men som sagt virker de prisgivet her mod City. Så ingen grund til at smide alt ind i kampen. Kan de slippe for en regulær øretæve er det vist målet. I februar kommer mere lige modstandere i form af Bournemouth (hjemme), Newcastle (ude), Brighton (ude), Crystal Palace (ude) og Leicester (hjemme). Her burde ligge en række point og vente til Huddersfield !

 

Vort bud lyder:  Under 3,5 kort i kampen
Danske Spil til odds 1,62
Indskud :  300 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det :  4 kort blev uddelt (City vandt let med 3-0)

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2019- saldo :  – 1.200 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 19.januar 2019 kl. 13.30
Engelsk Premier League fodbold

 

Wolverhampton vs Leicester 👎

 

Vort bud lyder:  Der scores på straffespark i kampen
Danske Spil til odds 4,00
Indskud :  100 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det :  Der blev IKKE scoret på straffespark (til trods for at opgøret fik 7 mål! – kampen endte 4-3 til Wolverhampton…

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2019- saldo :  – 900 kr. 👎

 


 

Søndag d. 6.januar 2019 med starttidspunkter fra kl. 15.00 til kl. 20.45
Engelsk FA-Cup fra 3.runde og La Liga fra Spanien

Woking vs Watford 👍 (0-2)

Watford må forventes at få rimelig (underligt ord, ik’ ?) let spil mod Woking fra “Non league”-rækkerne. Faktisk ligger de gigantiske 110 pladser længere nede i “hierarkiet” end Watford !! – Dét er dog en forskel…
Aldrig har de to hold mødtes tidligere i en officiel turneringskamp. Det er Watfords første møde med en “non-league” modstander i FA-Cuppen siden 1996. Her fik Ashford Town én over nakken da Watford vandt 5-0. Tidligere har Watford dog vundet 18 af de seneste 19 opgør mod så lavt rangerede modstandere i den store pokalturnering.
At Wokings playmaker Max Kretzschmar meldes ukampdygtig gør ikke opgaven lettere for hjemmeholdet på The Laithwaite Community Stadium.

BBC har interviewet Wokings manager Alan Dowson og han har – mildt sagt – ikke meget tillid til at hans hold kan gøre noget som helst mod Watford…

Bl.a. har han udtalt : “it is “ridiculous” to suggest that we as a non-league side could inflict a giant-killing on Premier League side Watford in this FA Cup third-round tie!” – og supplerer… :
“Once we get whacked by Watford we can look forward to Wednesday and Welling”

– Hvilket i korte træk jo betyder at Alan Dowson mener det er latterligt at nogle medier mener at de “små hold” i pokalturneringer jo “altid har en chance” – slev mod Premier League klubber. Han har mere fokus på onsdagens kamp i Non League-turneringen mod Welling. Woking ligger pt. på andenpladsen i rækken.
Over 1,5 mål til Watford.

Manchester City vs Rotherham 👍 (7-0)

– Manchester City braser jo naturligvis forbi Rotherham, og alt andet end en storsejr vil være en decideret skuffelse (både for klubben selv, fans og os!). Vi forventer mindst 3 kasser af City.

Real Madrid vs Real Sociedad 👎 (1 gult kort til Sociedad)

Odds 1,19 på mindst 2 kort til gæstende Real Socedad lyder jo ikke af meget – rent oddsmæssigt – men kombineret med de 3 øvrige kampe kommer vi dog op på acceptable 2,23. Fint nok for os for naturligvis kan Sociedad ikke slippe fra kampen uden et par ostemadder ! Real Madrid tager vel de tre point, men ærlig talt virker vores “fund” mere oplagt!

Getafe vs FC Barcelona 👍 (4 gule kort til Getafe)

Vi forventer at Getafe i den sene søndagskamp (kl. 20.45) får stanget mindst et par gule kort ud af dommer Cuadra Fernández.
Af Getafes seneste 10 opgør kan man udlede at de typisk får vist mindst 2 gule kort pr. kamp (kun kampen mod Real Betis i oktober “stikker ud” med blot ét gult kort) :

21/12 – ude mod Girona : 2 gule kort til Getafe
15/12 – hjemme mod Real Sociedad 3 gule kort til Getafe
07/12 – ude mod Leganes : 2 gule kort til Getafe
01/12 – hjemme mod Espanyol : 3 gule kort til Getafe
25/11 – ude mod Athletic Bilbao : 4 gule kort til Getafe
10/11 – hjemme mod Valencia : 2 gule kort til Getafe (hvoraf det ene blev vekslet til et rødt)
04/11  – ude mod Huesca : 3 gule kort til Getafe
26/10 – hjemme mod Real Betis : 1 gult kort til Getafe
21/10 – ude mod Rayo Vallecano : 5 gule kort til Getafe
06/10 – hjemme mod Levante : 2 gule og 1 direkte rødt kort

Så Plussiden forventer over 1,5 kort til Getafe i kampen mod gæstende Barca !
Odds 1,22 (Danske Spil)

 

Vort bud lyder:  Firlingen lige på til et samlet odds på 2,23 hos Danske Spil
Indskud :  300 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det :  ?

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2019- saldo :  – 800 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 5.januar 2019 kl. 13.30
FA-Cup i England / 3.runde
Kampen spilles på Old Trafford i Manchester

Manchester United vs Reading 👎

ogs_manu_3

 

Vort bud lyder:  Manchester United over 2,5 mål
Bet365 til odds 1,50 (kl.12.45)
Indskud :  300 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det :  United vandt kampen 2-0

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2019- saldo :  – 500 kr. 👎

 


 

Fredag d. 4.januar 2019 kl. 20.45
FA-Cup i England / 3.runde
Kampen spilles på Prenton Park

Tranmere vs Tottenham 👎

 

Vi lagde flot fra land i det nye år og høstede en fin gevinst på 160 overskuds-kroner 🙂
Liverpool skal have en tak for deres skuffende indsats mod mestrene fra Manchester City. De to mandskaber bragede sammen torsdag aften og vores “krav” var at det ubesejrede tophold høstede mindst 2 kort i kampen. Det skete lige præcis og det er her vores tak falder 🙂

Nu siger vi fredag og FA-Cup-runden indledes med opgøret på Prenton Park mellem Tranmere (fra League 2) mod Premier Leagues 3.plads, Tottenham. Hjemmeholdet kommer efter 2 sejre i turneringen mens Spurs først entrer den store pokalturnering nu.

 

Vort bud lyder:  Tottenham først til 7 hjørnespark
Bet365 til odds 1,66
Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det :  Begge hold landede på 5 hjørnespark…
For øvrigt vandt Tottenham  med hele 7-0 !! – “one way traffic”

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2019- saldo :  – 40 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 3.januar 2019 kl. 21.00
Premier League i England
Kampen spilles på Etihad i Manchester

Manchester City vs Liverpool 👍

klopp_guardiola_taylor

Hvilken kamp !!

De regerende mestre mod de (måske) kommende mestre ?

Sikke et topopgør. Liverpool fører Premier League med 6 point ned til Tottenham – som oven i købet har spillet en kamp mere. Jo, det kører i sandhed i smør for “Klopps tropper”. City ligger lige i haserne på Spurs. Bare ét point efter (og som Liverpool med en kamp mere i hånden. Dén kamp vi skal se i dag…).

Manchester City kom tilbage på sporet i på årets (2018) næstsidste dag da Southampton fik ørerne i maskinen på eget græs. Trods en i-topform-værende Pierre-Emil Højbjerg (- som for øvrigt blev præsenteret for et – korrekt – rødt kort sent i kampen) så kunne City rejse hjem med en 3-1 sejr i bagagen. Aguero bl.a. blandt de scorende.

Der er således lagt i ovnen til en brandvarm kamp mellem de to tophold.
Der står i dén grad på spil. Og i virkeligheden ligner det på papiret vel mest en pointdeling (?), men det er lige præcis ikke noget de to hold kan bruge til ret meget. Liverpool har brug for de 3 point for at holde Tottenham stangen, og Manchester City for deres del de 3 point så Tottenham kan rundes…

Kampens dommer Anthony Taylor får en særdeles travl aften. Noget af en start på 2019 for ham ! – Han må ganske givet til lommerne en del gange. Måske endda med røde kort ?
Vi forventer at Liverpool må indkassere MINDST 2 kort i opgøret. Og det tager de jo bare med om nødvendigt.
Bet365 og mange andre bookmakere er lidt fedtede her. Fordi det kun er muligt at “hoppe ind” ved over 2,5 kort. Danske Spil derimod (så længe det varer) er friske og tilbyder lave over 1,5. Godt gået DS ! – Det er ikke meget vi roser dem her på plussiden. Ofte synes vi de går alt for meget med livrem og seler overfor det spillende publikum. Ofte resulterende i at andre udbydere foretrækkes. Nu er de friske, og det skal de selvfølgelig roses for. De bliver mere og mere professionelle derude i Brøndby ! 🙂

Forventede holdopstillinger (PL-bold.dk / kl.18.30 – så med nogen usikkerhed
naturligvis)…
Manchester City : Ederson – Walker – Kompany – Stones – Laporte – B. Silva – D. Silva – Fernandinho – Sterling – Aguero – Sané
Liverpool : Becker – Van Dijk – Lovren – Robertson – Alexander-Arnold – Wijnaldum – Keita – Henderson – Firmino – Mané – Salah

 

Vort bud lyder:  Liverpool over 1,5 kort
Danske Spil til odds 1,40
Indskud :  400 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det :  Liverpool (som tabte for første gang i denne sæson) fik 2 gule kort (Lovren 20′, Wijnaldum 38′) 👍

Dette spils +/- :  + 160 kr. 👍
2019- saldo :  + 160 kr (2019) 👍

 


 

Søndag d. 30.december 2018 kl. 15.15
Premier League i England
Kampen spilles på St. Marys Stadium med plads til 32.689 tilskuere

Southampton vs Manchester City 👍

south_manc

Manchester City kan i deres sidste kamp i år smutte forbi Tottenham og overtage andenpladsen i den bedste engelske fodboldrække. Og mon ikke det vil lykkedes for City at tage minimum det ene point ? Ét point vil nemlig være nok for de regerende mestre til – midlertidigt (?) – at snuppe pladsen bag Liverpool.

Tre point til gæsterne mod ligaens 17.plads, Southampton, ville for for blot en måneds tid siden virke som ganske oplagt, men eftersom Josep Guardiolas tropper har tabt de to seneste Premier League kampe, ja så er intet givet på forhånd! D. 22/12 vandt Crystal Palace en særdeles overaskende sejr på Etihad Stadium (3-2) og siden blev det Leicesters tur til at tryne overmagten, idet en 2-1 sejr blev hevet i land på King Power Stadium. Det skal dog med at Manchester City i begge kampe havde et solidt overtag. Mod Leicester fx fortæller statistikken bl.a. at boldbesiddelsen sluttede på 66% mod 34% i Manchester-favør… Men hvad nytter boldovertaget når skarpheden helt fremme mangler ?

Southampton har i perioden omkring jul haft en “kvalitets-opblussen” hvor de faktisk har vist at de hører til i den bedste række. 3-2 sejren over Arsenal d.16.december og dernæst 3-1 UDE over Huddersfield to dage før jul signalerer klar fremgang for Pierre-Emil og hans holdkammerater. 3.juledag kom West Ham på besøg og gæsterne hentede alle 3 point med hjem. Men her er altså også tale om et hold – som sammen med Liverpool – fejer al modstand tilside pt. Så det var ingen større overraskelse at Southampton måtte strække våben i dén kamp.

Kampen søndag eftermiddag bliver uhyre interessant at følge. Både fordi Manchester City selvskabt synes placeret i lidt af en krise og fordi det skal blive spændende at se hvordan Ralph Hasenhüttls tropper klarer den store mundfuld som City – trods alt – er ! Men hjemmeholdet vil naturligvis forsøge at ryste de gæstende mangemillionærer og er beredt på at bruge hvad det kræver. Hårdt og kontant spil som kan “forvirre” de kreative kræfter hos “top-3”-holdet. Hvilket sikkert vil indebære nogle kort “hist og her”….

Vort bud lyder:  Southampton over 1,5 kort.
Bet365 til odds 1,57 (direkte rødt kort : tæller for 2 kort / 2 gule til samme spiller tæller for 3 kort samlet)
Indskud :  300 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  2 gule kort til Southampton, og så skal det da lige med at Pierre-Emil Højbjerg fik stanget et direkte rødt kort ud (velfortjent!) efter at han ellers havde spillet en flot kamp. Bl.a. havde han udlignet Citys 1-0 føring,,, City vandt for øvrigt 3-1

Dette spils +/- :  + 171 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.357 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 26.december 2018 kl. 15.00
Premier League i England. Wembley

Tottenham vs Bournemouth

Vi forventer naturligvis hjemmesejr, men vi føler os også ret så overbevist om at ikke uefne Bournemouth nok skal komme til fadet.

Vort bud lyder:  Begge hold scorer
Bet365 til odds 1,80
Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Tottenham var deres modstander totalt overlegen. Gæsterne kom ALDRIG til fadet (som vi ellers havde forventet). Tottenham tæskede Bournemouth med hele 5-0! 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.528 kr. 👎


 

Mandag d. 10.december 2018 kl. 21.00
Premier League i England

Everton vs Watford

gylfi_01_550

Vi kaster os ud i noget af et eksperiment her. Bet365 tilbyder et interessant væddemål gående ud på en specifik spillers antal  skud på mål i aftenens kamp.

Det er da vanskeligt at se hvordan Gylfi skulle kunne undgå at ramme mindst én gang indenfor Watfords kasse! – Islændingen – bl.a. med en fortid som angriber i Tottenham – står jo bl.a. for en lang række af frisparksboldene hos Everton, hvorfor det virker oplagt med skud indenfor “rammen”…. Sigurdsson scorede fx 27 mål for Swansea da han spillede dér fra 2014-17, og det krævede da i hvert fald mindst 27 skud indenfor modstandernes målramme 🙂 Gylfi er ret så træfsikker.
– Hertil må så lægges minimum 3-4 gange så mange skud som dog ikke havnede i netmaskerne men alligevel ville opfylde Bet365’s “krav”.

 

Vort bud lyder:  Gylfi Sigurdsson (Everton) får over 0,5 skud på mål
Bet365 til odds 1,53
Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Gylfi scorede bl.a. på straffespark, så væddemålet gik hjem 👍

Dette spils +/- :  + 106 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.328 kr. 👎

 


 

Søndag d. 9.december 2018 kl. 18.00
Bundesligaen i Tyskland

Borussia MG vs Stuttgart

fodbold_02

Vi forventer mindst to kasser signeret hjemmeholdet.
Borussia M Gladbach har imponeret ikke så lidt denne sæson. Mon ikke det fortsætter her mod Stuttgart ?

Vort bud lyder:  Over 1,5 mål til BMG
Unibet til odds 1,46
Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Borussia M Gladbach vandt stensikkert med 3-0 👍

Dette spils +/- :  + 92 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.434 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 8.december 2018 kl. 20.45
Premier League i England

Leicester vs Tottenham

leicestervsspurs_2

Som store tilhængere af det gæstende mandskab fra Tottenham, så er det godt nok svært at tippe IMOD sit helt store favorithold…. Men man er jo nødt til i denne benhårde spilleverden at lade hjernen råde før hjertet. Ellers kommer man da for alvor galt afsted.

Man kan så til en fans forsvar dog sige at Tottenham igennem de seneste mange sæsoner har gjort det godt. Rigtig godt endda. Og med den nuværende 3.plads in mente så begynder det efterhånden at ligne en situation hvor hjerne og hjerte begge kommer til sin ret 🙂

Vi tror – som de fleste – at Tottenham trækker det længste strå og rejser hjem til deres midlertidige hjemmebane, Wembley, med alle 3 point.

Men intet er naturligvis givet på forhånd. Trods favoritværdighed og en blændende udebanestatistik på ret så imponerende 7-0-2 i 9 kampe, så er Schmeichel og Leicester ikke “nemme” hjemme på King Power Stadium hvor de har 3-2-2 i deres 7 hjemmekampe. Seneste kamp på King Power var mod Watford som blev pligt-besejret med 2-0. En sejr som blev fulgt op af en skuffende indsats på udebane mod jumbo-holdet fra Fulham (1-1). Så det er ikke just et skræmmende mandskab som tager imod Spurs.
Vi undlader at sætte vores fiktive spillekroner på et vinderbud. I stedet har vi kig på Premier Leagues nok farligste angriber, Harry Kane.

Danske Spil tilbyder odds 1,90 på en Harry Kane scoring. Bet365 siger 1,83 på at han “scorer når som helst i kampen”. Endelig har vi kigget hos Unibet som slår dem alle med 2,08 (!). Vi vælger naturligvis sidstnævnte udbyder…

Sidste nyt er ikke godt for os. Forlydende går på at Tottenham må starte uden både Kane og Eriksen. De sidder begge på bænken. Skyldes dog næppe skader men mere sandsynligt er det at det skyldes den altafgørende Champions League kamp i den kommende uge ude mod FC Barcelona. Får Tottenham fuldt hus dér, ja så glider London-holdet videre til knockout fasen sammen med netop Barca…
Kommer Kane ikke på banen fra start tilbagebetales indskuddet.

 

Vort bud lyder:  Harry Kane scorer.
Unibet til odds 2,08.
Indskud :  100 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det: Kane kom ikke på banen fra start. Tottenham vandt for øvrigt 2-0.

Dette spils +/- :  0 kr.
2018- saldo :  – 2.526 kr.

 


 

Lørdag d. 8.december 2018 kl. 15.30
Bundesligaen i Tyskland

Schalke 04 vs Dortmund 👍

sch04_d

Der bliver knald på i det tyske lørdag eftermiddag når Dortmund aflægger Schalke 04 et besøg. Derbyet i Ruhr-distriktet går sjældent stille af sig. “I et derby er den øjeblikkelige placering i tabellen ikke vigtig. Der er ingen underdog, og der er ingen favorit”, siger Domenico Tedesco til klubbens hjemmeside.

Sidste sæson klarede Schalke møderne med Dortmund på en fin måde. Mildt sagt. I første møde bagud 0-4 ved pause som siden blev vendt af Schalke til de imponerende cifre 4-4 ! Andet opgør vandt Schalke med 2-0.

– Tedesco supplerer : “Jeg er ikke enig med folk, der siger, at vi skal kræve noget ekstra i et derby. Vi vil give alt i alle kampe, vi spiller”. Klar tale må man sige. Men samtidig pointerer træneren at fortiden ikke kan bruges til ret meget. Det handler om nutiden. Han glæder sig voldsomt til at opleve atmosfæren på Veltins Arena.

Dortmunds favoritrolle bliver ikke mindsket efter meldinger om at Schalkes offensive trio Franco Di Santo , Breel Embolo og Mark Uth er ude med skader…

Plussiden tror på fuld damp over opgøret, og det er svært at forestille sig en kamp uden en stor mængde frispark over de 90 minutter + tillægstid. Specielt Schalke 04 vil – trods hjemmebanen – være på hælene når man ser på deres fraværende spillere.
Daniel Siebert dømmer sin kamp nr. 82 i Bundesligaen. Den 34-årige lærer fra Berlin skal virkelig være på dupperne, for her er i dén grad tale om en kamp hvor der står mere end “blot” 3 point på spil !

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 kort til Schalke 04
(Bet365 siger: 2 gule kort til samme spiller tæller for 3 kort i alt. Direkte rødt tæller 2 kort)
Odds 1,90 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det: 4 gule kort til Schalke (3 til Dortmund) 👍
Kampen endte for øvrigt 2-1 til Dortmund (Delaney til 1-0 efter 7 minutter)

Dette spils +/- :  + 180 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.526 kr. 👎

 


 

Fredag d. 7.december 2018 kl. 21.00
La Liga i Spanien

Leganes vs Getafe 👎

leganes_getafe_071218

Getafe kaster alt ind i opgøret. Det koster !

– Vi går direkte til biddet.

Getafe gæster hovedstadsklubben Leganes og kommer faktisk til Estadio Municipal de Butarque som svage favoritter. En 9. plads som skal forsvares mod nr. 16 i den bedste spanske række, og det kommer naturligvis til at koste på strafferegistret… Om det er nok til et “klip i kortet” skal vi lade være usagt, men ét er (næsten) sikkert, nemlig at rækken næsthårdest spillende hold får stukket MINDST 4 kort ud !

Vi vælger Bet365’s lokkende tilbud på fine odds 2,00 på over 3,5 kort. Skynd dig at deltage i festen før den fiser ud pga nedsat odds. En reduktion af oddset vil naturligvis gøre væddemålet langt mindre interessant.

Vær opmærksom på at et evt. gult kort nummer to til en spiller vil tælle som tre kort i alt til den pågældende “bandit” ! Direkte rødt tæller for to kort.

 

Vort bud lyder:  Over 3,5 kort til Getafe 👎
Odds 2,00 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det: 2 gule kort til Getafe. Kampen endte for øvrigt 1-1…

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.706 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 24.november 2018 kl. 21.00
Copa Libertadores (1.opgør endte 2-2)

River Plate vs Boca Juniors

cropped-fodbold_02-3.pngcropped-fodbold_02-3.png

Det MÅ ende med minimum én udvsining!

– de to ærkerivaler udkæmpede en drabelig dyst i første opgør af 2 i finalen af Copa Libertadores for en uge siden. 2-2 endte det hele og undervejs havde dommeren travlt med kortene. Det blev til 6 gule kort, men nu er det altså afgørelsens time og så kan det nok være at de 66.000 tilskuere på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti i Buenos Aires sidder på kanten af sæderne og får psiket en stemning i vejret der kan atge pippet fra selv den mest cool dommer! – Vi forventer en rødglødende atmosfære hvor “Superclasico” SKAL finde sin vinder. Udeholdets fans er forment adgang til stadion og det er bare én af kuriøsiteterne ved dette kæmpeopgør! Læs mere her.

Det kan “næsten” ikke undgåes at der bliver præsenteret mindst 1 rødt kort i kampen.
Unibet har vovet sig ud i legen og tilbyder (kl.14.30) odds 2,04 på præsentation af mindst 1 rødt kort…. – meget vovet!

 

Vort bud lyder:  Rødt kort uddelt ? Ja!
Odds 2,04 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Kampen udsat pga. uroligheder. Først udsat til søndag kl. 2100, men grundet River Plates fans overfald på Boca Juniors-spiller bus er kampen endnu engang blevet udsat. Væddemål ophæves.
(Kampen spilles evt d. 8. eller 9.december)

Dette spils +/- :  0 kr.
2018- saldo :  – 2.506 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 24.november 2018 kl. 18.30
England, Premier League

Chelsea vs Tottenham 👎

cropped-fodbold_02-3.pngcropped-fodbold_02-3.png

Tottenham har visse problemer “bagude”. Rose og Verthongen er som bekendt ude mens Trippier måtte udgå af England seneste landskamp med en skade. Verthongens naturlige reserve er Sanchez var nødsaget til at sidde udenfor i den seneste kamp for Tottenham. Er han igen ude må unge Foyth træde til). Det skal dog siges at han virker som en fremtidens mand. Fik landskampsdebur for Argentina mod Mexico i Liga-pausen (af andre misforstået kaldet “landskampspausen”!!). Her gjorde kan det så godt at han blev kåret som kampens spiller !
På midtbanen er stærke Dembele spilleren Tottenham må undvære. Afløser for ham sandsynligvis endnu et ungt kort, nemlig Harry Wings.
Glædeligt for os danskere og fans af “the Lilywhites” er det at Eriksen og Kane er med mod Chelsea.

Det gæstende hold fra Chelsea har ikke nævneværdige nye fravær, set i forhold til seneste liga kamp (0-0 hjemme mod Everton). Eneste mulige fravær er Kovacic, men da han sandsynligvis afløses af i fint form værende Ross Barkley så er det næppe en forringelse af holdet som helhed.

Det ligner på forhånd en særdeles lige kamp hvor vi forventer at Tottenham må kunne tilspille sig en del fine muligheder foran Kepas mål. En del af cahncerne løber ud til hjørnespark.

 

Bud på Tottanham-startopstilling :
Lloris, Trippier (Aurier), Foyth, Alderweireld, Davies, Dier, Winks, Lucas, Alli, Eriksen og Kane (Betxpert)

Bud på Chelsea-startopstilling :
Kepa, Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Alonso, Kante, Jorginho, Barkley, Willian, Morata og Hazard (Betxpert)

 

Vort bud lyder:  Tottenham over 4,5 hjørnespark
Odds 1,66 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Tottenham fik – som Chelsea – 4 hjørnespark… 👎
Kampen endte for øvrigt med en flot, flot 3-1 sejr til Spurs !

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.506 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 24.november 2018 kl. 16.00
England, Premier League

Watford vs Liverpool 👎

cropped-fodbold_02-3.pngcropped-fodbold_02-3.png

Watford har fået en særdeles fin start på sæsonen og man skulle vel være et skarn hvis ikke man hører til majoriten som klapper i hænderne over deres indsats hidtil!
2-1 sejren over Tottenham i september står som det største mens sejrene over Brighton, Crystal Palace, Wolverhampton, Burnley og Huddersfield vel egentlig var kampe som med en ekstraordinær arbejdsindsats “burde” være potientiale 3-points kampe. Men at ALLE disse opgør blev ensbetydende med fuld pointhøst imponeres man naturligvis over.
Så det står ganske klart at Liverpool ikke kommer sovende til succes på Vicarage Road.
Vi forventer et opgør hvor der kommer mål. Og til begge hold!

 

Vort bud lyder:  Begge hold scorer
Odds 1,75 / Bet365

Indskud :  100 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Liverpool vandt 3 -0… 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.306 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 24.november 2018 kl. 13.00
Spanien, La Liga på Estadio Municipal de Ipurua

Eibar vs Real Madrid 👎

eibar_rm

Vort bud lyder:  Multihjørnespark: Over 21,5 (1.halvlegs antal hjørnespark multipliceret med 2.halvlegs antal hjørnespark)
Odds 1,83 / Bet365

Indskud :  100 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  9 hjørnespark i alt fodelt på 4 i første halvleg og 5 i anden halvleg…
Det blev altså til 4 x 5 =20 multihjørnespark. Ikke nok til gevinst 🙁
Eibar vandt for øvrigt en komfortabel sejr på 3-0 (!)

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.206 kr. 👎

 


 

Søndag d. 18.november 2018 kl. 15.00
Nations League (A, Gruppe 4) / Kampen spilles på Wembley

England vs Kroatien 👍

englandvscroatia

Vort bud lyder:  Kroatien får tildelt mindst 4 hjørnespark (over 3,5)
Odds 1,72 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Kroatien fik tildelt 4 hjørnespark 👍
( – tabte dog kampen 2-1)

Dette spils +/- :  + 144 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.106 kr. 👎

 


 

Søndag d. 11.november 2018 kl. 17.30
England / Premier League

Manchester City vs Manchester United 👎

city_united

Vort bud lyder:  Manchester United over 2,5 kort (Såfremt en spiller modtager sit andet gule kort sættes det til tre i alt til spilleren af Bet365. Direkte rødt tæller for to kort).
Odds 1,61 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det: Manchester United fik kun præsenteret 1 gult kort… (City vandt for øvrigt 3-1)

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.250 kr. 👎

 


 

Søndag d. 11.november 2018 kl. 12.00
Spanien / La Liga

Alaves vs Huesca 👍

alaves_huesca_2

Vort bud lyder:  Hjørnespark / Matchspil / Alaves får tilkendt flest hjørnespark
Odds 1,57 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det: Alaves fik flest hjørnespark (5-4)👍
Alaves vandt for øvrigt 2-1

Dette spils +/- :  + 114 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.050 kr. 👎


 

Lørdag d. 10.november 2018 kl. 18.30
England / Premier League

Crystal Palace vs Tottenham 👍

Vort bud lyder:  Multi hjørnespark over 23,5
(1.halvlegs antal hjørnespark multipliceret med 2.halvlegs antal hjørnespark)
Odds 1,83 / Bet365

Indskud :  100 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  4 hjørnespark i 1.halvleg og 12 hjørnespark i 2.halvleg (4 x 12 = 48) 👍

Dette spils +/- :  + 83 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.164 kr. 👎


 

Lørdag d. 10.november 2018 kl. 18.30
Tyskland / Bundesligaen

Dortmund vs Bayern München 👍

Vort bud lyder:  Begge hold scorer
Odds 1,53 / Bet365

Indskud:  300 kr. (- fiktive midler)
Sådan gik det:  En helt fantastisk kamp som endte 3-2 til Dortmund (0-1 / 1-1, 1-2, 2-2, 3-2) 👍

Dette spils +/- :  + 159 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.247 kr. 👎


 

Lørdag d. 10.november 2018 kl. 13.00
Spanien / La Liga

Valladolid vs Eibar 👍

Vort bud lyder:  Over 3,5 kort i kampen
Odds 1,61 / Bet365

Indskud:  300 kr. (- fiktive midler)
Sådan gik det: Der blev uddelt 6 gule kort (- hvoraf det ene blev “vekslet” til et rødt. Det tæller i Bet365’s regneskab for 7 kort samlet) 👍

Dette spils +/- :  + 183 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.406 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 1.november 2018 kl. 16.15
Spanien / Copa del Rey

Villanovense vs Sevilla 👍 / 👎

hjørnesp

Vort bud lyder:  Over 9 hjørnespark / Asian
(- hvilket betyder at såfremt der kommer præcis 9 hjørnespark i kampen så tilbagebetales indskuddet. Over 9 er lig med gevinst. Under 9 er lig med tab).
Odds 1,875 / Bet365

Indskud :  300 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  9 hjørnespark (3-6) 👍 / 👎
Kampen endte for øvrigt 0-0

Dette spils +/- :  + / – 0 kr.
2018- saldo :  – 2.589 kr. 👎

 


 

Søndag d. 28.oktober 2018 kl. 21.30
USA / Major Soccer League (MSL)

New York Red Bulls vs Orlando City 👎

ny_orlando

Vort bud lyder: Over 2,5 mål til New York Red Bulls
Odds 1,66 / Bet365

Indskud :  300 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  New York vandt 1-0… 

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.589 kr. 👎

 


 

Søndag d. 28.oktober 2018 kl. 16.15
Spanien / La Liga

Barcelona vs Real Madrid 👎

Vort bud lyder: Over 2,5 kort til Barcelona
Odds 1,61 / Bet365

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  2 gule kort til Barca (vandt 5-1 !)

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.289 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 27.oktober 2018 kl. 18.30
England / fodbold / Premier League

Leicester vs West Ham

leicester_westham

Vort bud lyder:  Over 1,5 kort til West Ham / Odds 1,57 / Bet365
(OBS: 2 gule kort til samme spiller giver som belkendt rødt. Det tæller hos Bet365 for 3 kort i alt. Direkte rødt kort til spiller tæller for to kort).

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  1 direkte rødt kort og 1 gult kort til West Ham (tæller for 3 i alt) 👍

Dette spils +/- :  + 114 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.089 kr. 👎

 


 

Søndag d. 21.oktober 2018 kl. 12 til kl. 18
Dansk fodbold / Superligaen

Vendsyssel FF – AC Horsens / kl.12.00 👍

Randers FC – SønderjyskE / kl.14.00 👍

Vejle – FC København / kl.18.00 👍

AGF – AaB / kl.18.00 👍

 

Vort bud lyder:  Over 7,5 hjørnespark i hver af kampene / Danske Spil / Odds 2,76 / Firling ( – alle kampe skal “gå hjem”)

Indskud :  200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Vendsyssel-kampen: 10 hjørnespark, Randers-kampen: 9 hjørnespark, Vejle-kampen: 12 hjørnespark og AGF-kampen: 16 hjørnespark 👍

Dette spils +/- :  + 352 kr. 👍
2018- saldo :  2.203 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 18.oktober 2018 kl. 19.00
Danmark, 1.division

Hvidovre vs Køge 👎

 

Vort bud lyder: Over 2.5, 3.0 mål / Asian / Bet365 / Odds 1,85
(Såfremt der bliver scoret præcis 3 mål i kampen opnås “halv gevinst”. Over 3 mål “fuld gevinst”, og under 3 mål tab af indskud).

Indskud :  100 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Hvidovre vandt kampen 2-0…

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.555 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 13.oktober 2018 kl. 18.00, 20.45 & 20.45
Nations League 👎

Armenien vs Gibraltar
Holland vs Tyskland
Irland vs Danmark

 

Armenien har ikke noget “stort” fodboldhold, men snart sagt alle som får Gibraltar som modstander øjner muligheden for at få føjet et rigtig fint resultat til statistikken, for Gibraltar er (endnu) ikke meget værd i international fodbold-sammenhæng.

Ret så symptomatisk for Gibraltar, så viser et tilbageblik at holdet igennem første halvleg klarer sig som det man kan kalde “godkendt”, mens den sidste del af kampen viser de sande billede, nemlig at Gibraltars spillere ganske enkelt ikke kan holde pusten igennem en hel kamps 90 minutter + evt. tillægstid. Ofte er holdet faldet helt igennem og har måtte overgive sig til deres modstander. Nuvel, fx Vesttyskland er jo en modstander af en noget anden kaliber end Armenien så man skal naturligvis være forsigtig med at drage paralleller, men alt andet lige så BØR Armenien slå til i aften. Vi forventer at der kommer over 2,5 mål i kampen.

 

Holland vs Tyskland
Kort kommentar.  Vores bud på kampen : over 1,5 kort til Holland.
Der er altid meget på spil imellem disse to hold. Klassisk opgør hvor alt smides ind i kampene. Det er MEGET svært at forestille sig at Holland undgår at rage mindst et par gule kort til sig (Direkte rødt tæller for øvrigt for 2 kort).

 

Dansk fodbold lider under savnet af den skadede Christian Eriksen, men holdet har vist at det ikke er “umuligt” uden ham! Vi ligger godt til i Nations League og Danmark har tidligere klaret sig fint mod Irland, senest da vi vandt fuldstændig suverænt med 5-1 i Irland og dermed sikrede holdet Danmark adgangen til VM. Det var godt nok med en Eriksen i den altoverskyggende hovedrolle, men som sagt så der er andre som kan træde til. Bl.a. Dolberg og Yussuf Poulsen lyser pt. og så ved vi jo at spillere som Delaney, Pierre Emil Højbjerg og Braithwaite er fine spillere som for det meste leverer på top. Og så er der jo det store spørgsmålstegn Pione Sisto. Han er ofte påhæftet betegnelsen ALT eller INTET. Og lidt sandhed er der vel i det. En Sisto på toppen kan gøre forskellen for Danmark.
Irland skal nok vide at byde ind således at vores formodede antal af hjørnespark i kampen nok skal komme over de 7 styk.
Kom så Danmark! 🙂

 

Vort bud lyder:
1 / Over 2,5 mål mellem Armenien og Gibraltar / Odds 1,36 hos Bet365
2 / Over 1,5 kort til Holland / Odds 1,61 hos Bet365
3/ Over 7 hjørnespark i kampen mellem Danmark og Irland / Odds 1,33 hos Bet365
Samlet odds på triplen: 2,91

Indskud : 100 kr. på triplen (fiktive midler)
Sådan gik det:
1 / Gibraltar vandt 1-0 👎
2 / Ingen kort til Holland 👎
3 / 7 hjørnespark ml. Irland og Danmark 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.455 kr. 👎

 


 

Fredag d. 21.september 2018 kl. 20.45
England / Championship / 9. spillerunde

Wigan vs Bristol City

Ottendepladsen mod femtepladsen på DW Stadium fredag aften.
Kampen er hentet fra den næstbedste engelske fodboldrække, The Championship, og her forventer vi en ganske underholdende kamp. Og i vores verden betyder det bl.a. mindst 3 mål.

Vort bud lyder:  Over 2,5 mål
odds 1,79 / Unibet / 200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Kampen endte 1-0… 👎

Dette spils +/- :  –  200 kr. 👎
2018- saldo : – 2.355 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 13.september 2018 kl. 22.00
Spanien / Copa del Rey / 1/64-finaler

Las Palmas vs Rayo Majadahonda 👎

 

Spansk pokalfodbold er vi faldet over på en aften nærmest ryddet for interessant fodbold. Ikke engang lidt fra den danske Superliga kan der bydes på… ØV.

Nå, men lad os nu tage denne spanske kamp med mellem to mandskaber fra den næstbedste spanske række: Las Palmas og Rayo Majadahonda. Hvem går videre til 1/32-finalerne ? Sikkert Las Palmas, men samtidig forventer vi at de sætter tingene på plads med mindst 2 scoringer. Så kan det da godt være at det også vil lykkedes gæsterne at komme på måltavlen, men det bliver i så fald vel bare en enkelt pind. Altså 2-0 eller 2-1.

Vi ser i den grad frem til fredag, lørdag og søndag !!

Masser af herlig fodbold fra DE STORE europæiske fodboldligaer, inkl. den engelske Premier League, den spanske La Liga, den tyske Bundesliga og italienske Serie A. Wouuuuw. Det bliver skønt med kvalitetsbold ! 🙂

Okay, vi skal da heller ikke glemme den danske Superliga, men ærlig talt så er kvaliteten ofte ikke værd at skrive om. Men naturligvis skal vi passe på ikke at nedgøre vores eget “top-niveau” herhjemme… – Undskyld ! – Indrømme må vi da at der indimellem sker mirakler. Også i Superligaen. Hi-hi.

Men altså tilbage til kvaliteten. Tottenham tager imod Liverpool på Wembley lørdag kl. 13.30 og vi kan garantere at tv-stue vil være fyldt med tårnhøj stemning. Det helt “korrekte” outfit, godt med chips og masser af Cola og Radler !! COYS!!

Som kæmpe tilhænger af Tottenham skal vi naturligvis ind og byde på kampen lørdag formiddag. Vi skal ikke løfte sløret for hvor vores bud havner, men vi tror at weekenden kan blive sparket supergodt i gang ved dette gigantopgør som jo egentlig skulle være åbningen på det længe ventede nye stadion i London. Tottenhams nye hjemmebane. Men diverse “sikkerhedsmæssige” problemer har gjort at Spurs (og alle os andre) må vente lidt endnu… 🙁

Den spanske Copa del Rey kamp var vi ved at skrive os helt væk fra…
Men vi tror altså på mindst 2 kasser af ø-holdet fra Las Palmas.

 

Vort bud lyder:  Over 1,5 mål af Las Palmas
odds 1,65 / Danske Spil / 200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Kampen endte 1-2

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.155 kr. 👎

 


 

Søndag d. 2.september 2018 kl. 17.00
Fodbold / England / Premier League / Vicarage Road

Watford vs Tottenham 👍

 

Watford tager imod Tottenham på Vicarage Road i det nordlige London. Der bliver bølgegang på det lille intime stadion med plads til lige knap 24.000 tilskuere. Noget af en kontrast til hvad Tottenham er vant til fra den midlertidige hjemmebane, Wembley (som kan rumme ca. 90.000 tilskuere)….

Vi forventer at Spurs kører videre i det fine spor som de har indledt sæsonen med. 3 kampe, 3 sejre. det kan ganske enkelt ikke gøre bedre. I hvert fald ikke pointmæssigt…
Liverpool og Chelsea har begge overstået deres weekend-kamp, og de indtager hhv. 1.og 2.plads efter 4.sejr i træk. Så Tottenham ved hvad de skal præstere i dag. Watford skal besejres. Ganske enkelt.

Men helt så let bliver det sandsynligvis ikke, for Watford har også lagt fint fra land. Startede sæsonen med en 2-0 sejr over Brighton hjemme, fulgte op med 3-1 UDE over Burnley for senest at hente endnu 3 point hjemme på Vicarage Road over Crystal Palace! – Meget flot af Watford. Men med til historien skal det naturligvis at de tre nævnte modstandere holder ret så begrænset klasse…

kongkane
Kong Kane. Lyner han igen ?

Tottenham derimod lagde ud med 2-1 UDE over Newcastle (særdeles svær kamp på St. James Park!). Fulgte op med 3-1 i lokalopgøret på Wembley over Fulham for senest at baske “store” Manchester United på Old Trafford!! “Okay”, vil nogen så sige “United er i krise og hvem som helst kan slå et hold der i forvejen ligger ned…”. Javel må vi så sige. Så dårligt står det vel heller ikke til i verdens rigeste klub? Nuvel, Mourinhos dage er sikkert talte i Manchester-klubben, men det ændrer jo ikke ved at klubben råder over et kontinent af særdeles kapable spillere som nok burde kunne tage sagen i egen hånd!

Vi håber på Tottenham-sejr, men er ikke heeeeelt sikre, hvorfor vort bud på en gevinst hos Bet365 går på spillet om hvorvidt begge hold scorer mål eller ej. Den ser ud til at ligge lige til højrebenet. Begge hold scorer! – Som sagt så beder vi til at det gæstende hold trækker det længste strå. Altså scorer flest mål, men det opklares først omkring kl.19…
Interessant opgør i hvert fald i vente og “our fingers’ crossed!”

Forventede holdopstillinger:

Watford: Foster – Janmaat, Cathcart, Kabasele, Cholevas – Hughes, Doucoure, Capoue, Pereyra – Gray, Deeney

Tottenham:  Lloris – Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Dembele – Lucas, Eriksen, Alli – Kane

 

Vort bud lyder:  Begge hold scorer
odds 1,66 / Bet365 / 200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Kampen endte (med de chokerende cifre) 2-1 til Watford

Dette spils +/- :  + 132 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.955 kr. 👎

 


 

Søndag d. 2.september 2018 kl. 12.00
Fodbold / Spanien / La Liga / Estadi Ciutat de València

Levante vs Valencia 👍

 

I den bedste spanske fodboldrække tager Levante imod Valencia, og vi forventer der sættes 110 % ind fra hjemmeholdets side i kampen om at hente minimum det ene point i dette lokalopgør. Det betyder at Levantes spillere må finde sig i dommerens skarpe øje og ekstra fokus. Han vil  ganske givet tildele holdet mindst 3 gule kort…

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 kort til Levante
odds 1,72 / Bet365 / 200 kr. (fiktive midler)
Sådan gik det:  Levante fik 3 gule (hvoraf det ene blev vekslet til et rødt. Det samlede regnskab siger derfor 4 i alt. 2x gult til samme spiller giver hos Bet365 3 kort). Levante formåede at holde det ene point (2-2) 👍

Dette spils +/- :  + 144 kr. 👍
2018- saldo :  – 2.087 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 1.september 2018 kl. 18.30
Fodbold / England / Premier League

Manchester City vs Newcastle 👎

Denne lørdag hopper vi helt frem til kl. 18.30 før vi fatter interesse for et spiltilbud.

Det er Danske Spil som forsigtigt vover sig frem over isen med guf til deres nuværende (og kommende ?) kunder som med en totalt tåbelig slogan kaldes : “Vi er alle oddsere”. Lad nu være med at kalde alle “oddsere”. Der findes trods alt masser af danskere som i dén grad afskyr spil. Så please: stop det idiotiske slogan. Find på noget andet som skurrer knap så meget i ørerne!

Men det tilbud som vi er faldet over hos Danske Spil er et såkaldt “kombinationsspil”, og det er hentet fra kampen som spilles i Manchester hvor Newcastle kommer på besøg hos mestrene. Vi har hjørnespark, mål og kort på menuen. Mindst 8 hjørnespark skulle være sikker. City står i hvert fald for mindst 6 stk. Så må Newcastle kunne levere de sidste 2 🙂 Mindst 2 mål. Dem klarer Aguero og Mahrez, og så skulle det ikke undre os hvis Sterling topper med den 3. Manchester-scoring…. Sluttelig skal vi bruge mindst 2 gule kort i kampen. Og tro os: dem er Newcastle garanter for.

Odds 1,40 på dette væddemål er jo ikke meget. Men helt ærligt, så vil vi betegne det som et klokkeklart fejlskud fra Danske Spil. Det kan meget vel ske at spilmuligheden bliver fjernet i løbet af eftermiddagen. Det er sket før. Sidste weekend rev Danske Spil pludselig et lignende væddemål ud af markedet blot et par timer før kampstart. Indskuddet på væddemålet overraskede måske spilselskabet og de fik kolde fødder. Det samme kan let ske her, så det er om at få skud midler i muligheden mens tid er!

 

Vort bud lyder:  Kombinationsvæddemål :
Over 7,5 hjørnespark + over 1,5 mål + over 1,5 kort /
odds 1,40 / Danske Spil / 500 kr. (fiktive midler) 👎
Sådan gik det:
Dette spils +/- :  – 500 kr. 👎
2018- saldo :  – 2.231 kr. 👎

 


 

Fredag d. 31.august 2018 kl. 19.00
Fodbold / Danmark / Superligaen

Horsens vs Vejle👎

 

Vort bud lyder:  Over 8 hjørnespark / odds 1,50 / Danske Spil / 300 kr.
Sådan gik det:  7 hjørnespark…. 👎 (- dødssyg kamp som endte 0-0)

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.731 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 30.august 2018 kl. 18.30
Fodbold / Europa League / kvalifikation

FC København vs Atalanta 👎

 

fck_jubel
Grund til jubel ?

 

Efter en hæsblæsende affære i Italien for en uge siden hvor Atalanta total-dominerede

– bl.a. 63 / 37 % i boldbesiddelse i Atalanta-favør, 7 – 2 i hjørnestatistikken og 11 – 1 i skud på mål !!, så skal københavnerne vist prise sig lykkelige over at de stadig har en chance for at booke billetten til gruppespillet. 0-0 var mildt sagt noget misvisende for hvad der udspillede sig på banen…

Nu er det tid til returkamp i Parken, og mon ikke de gæstende italienere tager bolden op hvor de slap den sidste torsdag ? Vi tror endnu engang at FCK kommer på hælene, omend statistikken sikkert vil være mere “blid” ved hjemmeholdet, men ingen tvivl hos os: Atalanta er altså lige niveauet over FCK !

Meeeen de mangeårige danske mestre vil byde ind – også når det gælder antal hjørnespark. Mon ikke det bliver lidt mere lige fordelt i forhold til det første opgørs triste tal ? Over 9,5 hjørnespark burde være en smal sag her, for når der først kommer et mål (det kan vel ikke slutte 0-0 igen efter normaltid ?) så bryder “helvede” løs. Holdet som kommer bagud skal frem over stepperne og satse.

På forhånd kunne det logisk nok ligne noget af en taktisk kamp, men vi tror nu at med to hold spækket med fremadrettede spillere (og spil) så skal der langt om længe nok komme hul på bylden !

Kom så FCK !!!! 🙂

 

Vort bud lyder:  Over 9,5 hjørnespark / odds 1,75 / Danske Spil / 200 kr.
Sådan gik det:  6 hjørnespark… 👎 (FCK gik videre efter st. konk. 4-3)

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.431 kr. 👎

 


 

Søndag d. 26.august 2018 kl. 14.30
Fodbold / England / Premier League

Watford vs Crystal Palace 👍

 

watford_vs_crystal_palace

Vi skal lige på banen her søndag eftermiddag.

Umiddelbart virker det ikke som den mest ophidsende Premier League-kamp vi her har trukket op på plussiden. Watford vs Crystal Palace. Men lad os nu bruge den som optakt til “kl.16 -kampen” fra den danske Superliga hvor Vendsyssel og Brøndby mødes. For det bliver – i modsætning til kampen i det engelske – turbo på fra den ene ende til den anden.

Måske der ikke kommer så mange mål mellem Watford og Crystal Palace, til gengæld bliver det til tider med dramatikken i højsædet.

Og som tidligere nævnt måske på bekostning af det gode spil. Vi forventer at Crystal Palace i kampen for 1, ja måske endda 3 point, vil sætte meget på spil i opgøret på Vicarage Road.

taylor

Dommer Anthony Taylor får svært ved at holde antallet af kort til det gæstende hold under de 2. Så dér havner vores forslag… Husk et eventuelt 2. gult kort til en spiller tæller for 3 kort i alt (direkte rødt: 2 kort).

God fornøjelse med fussballen og dine tips 🙂

 

Vort bud lyder:  Over 1,5 kort til Crystal Palace / odds 1,57 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det:  2 gule kort til Crystal Palace 👍 (Watford vandt for øvrirgt 2-1)

Dette spils +/- :   + 171 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.231 kr. 👎

 

 

 

 

 

Søndag d. 26.august 2018 kl. 14.30
Fodbold / England / Premier League

Watford vs Crystal Palace

 

watford_vs_crystal_palace

Vi skal lige på banen her søndag eftermiddag.

Umiddelbart virker det ikke som den mest ophidsende Premier League-kamp vi her har trukket op på plussiden. Watford vs Crystal Palace. Men lad os nu bruge den som optakt til “kl.16 -kampen” fra den danske Superliga hvor Vendsyssel og Brøndby mødes. For det bliver – i modsætning til kampen i det engelske – turbo på fra den ene ende til den anden.

Måske der ikke kommer så mange mål mellem Watford og Crystal Palace, til gengæld bliver det til tider med dramatikken i højsædet.

Og som tidligere nævnt måske på bekostning af det gode spil. Vi forventer at Crystal Palace i kampen for 1, ja måske endda 3 point, vil sætte meget på spil i opgøret på Vicarage Road.

taylor

Dommer Anthony Taylor får svært ved at holde antallet af kort til det gæstende hold under de 2. Så dér havner vores forslag… Husk et eventuelt 2. gult kort til en spiller tæller for 3 kort i alt (direkte rødt: 2 kort).

God fornøjelse med fussballen og dine tips 🙂

 

Vort bud lyder:  Over 1,5 kort til Crystal Palace / odds 1,57 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det:  2 gule kort til Crystal Palace 👍 (Watford vandt for øvrirgt 2-1)

Dette spils +/- :   + 171 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.231 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 23.august 2018 kl. 19.15
Fodbold / Europa League / Swedbank Stadion i Malmø

Malmø FF vs FC Midtjylland 👍

 

malmo_fcm_230818

FC Midtjylland skal på vejen mod en mulig deltagelse i Europa Leagues gruppespil en tur til Sverige. Torsdag aften gælder det 1.opgør mod Malmø FF og vi tror på en ret så underholdnede kamp. Måske ikke med så mange mål, men der er en fin mulighed for at de mål der så måtte komme kan bliuve scoret på hovedstød.

Naturligvis tænker man først og fremmest på en spiller som FCM’s Paul Onuachu.

Han rager op over de fleste og vil blive forsøgt dækket solidt op. Men han har det helt rigtige angriberinstinkt og er jo “kongen” i luftrummet.

I vores valg af  væddemål åbnes der også op for at det også kunne være svenskerne som laver mål på hovedstød… Det er egentlig “ligegyldigt”, bare vi får hovedstødsmål i kampen! – Meeeen det kunne da være herligt med dansk succes i Europa League ! 🙂

Danske Spil er vi tit efter bl.a. med deres manglende “deltagelse” fx mht. antallet af hjørnespark bl.a. i den engelske Premier League. Men når de så vover sig ud i noget som meget få andre bookmakere tør , ja så skal de naturligvis have ros!

 

Vort bud lyder:  “Der scores på hovedstød” / odds 2,20 / Danske Spil / 100 kr.
Sådan gik det:  Ja, der blev scoret på hovedstød (Marcus Antonsson til 2-0) 👍 Kampen endte 2-2…

Dette spils +/- :   + 120 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.402 kr. 👎

 


 

Tirsdag d. 21.august 2018 kl. 20.45
Fodbold / England / Championship / Liberty Stadium

Swansea vs Leeds 👍

swansea-v-leeds

 

Vort bud lyder:  Over 2,5 mål / odds 1,72 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det:  Kampen endte 2-2 

Dette spils +/- :   + 144 kr. 👍
2018- saldo :   – 1.522 kr. 👎

 


 

Søndag d. 19.august 2018 kl. 22.15
Fodbold / Spanien / La Liga / Bernabeu i Madrid

Real Madrid vs Getafe 👎

realmadrid_getafe

Lige på og hårdt: Real Madrid kommer naturligvis til at styre kampen. Ingen diskussion om det. Og det vil også inkludere at de kommer frem til flere afslutninger end Getafe.

Man må formode at det ikke er alle Madrids afslutninger som havner i netmaskerne

hvorfor vi tror en del bolde vil rulle ud over mållinjen på begge sider af Getafes mål, efter udeholdets spillere har haft en sidste fod/hånd eller hoved på bolden. Resulterende i “et hav” af hjørnespark til hjemmeholdet.

Vort bud lyder:  Real Madrid først til 7 hjørnespark / odds 1,61 / Bet365 / 300 kr.
Sådan gik det:  3-0 i hjørnespark.., (!!) 👎 og 2-0 vandt Real Madrid

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.666 kr. 👎

 


 

Søndag d. 19.august 2018 kl. 14.30
Fodbold / England / Premier League / City of Manchester Stadium

Manchester City vs Huddersfield 👍

Stakkels Huddersfield ! Så er det bare sagt…
Billing og holdkammerater lagde ud i sæsonens Premier League for en uge siden hjemme mod Chelsea. Gæsterne gav Huddersfield noget der kunne ligne en fodboldlektion. I hvert fald ud fra cifrene at dømme. 0-3 !

Og sikke et hæsligt startprogram de har, holdet fra Yorkshire. Først Chelsea og nu søndag hvor de skal en tur til Manchester for at stå ansigt til ansigt med de regerende – og fuldstændigt suveræne – mestre.

City lagde fra land i vanlig overlegen stil ved fuldstændig at tage pynten af Arsenal (på Emirates !). 2-0 til City og et overtag der fortæller en hel del om at Manchester City altså bare ER i en klasse for sig. Statistikdata som 9-2 i hjørnespark taler jo ganske enkelt for sig selv.

Der er godt nok lagt i ovnen til en ordentlig røvfuld til det gæstende “danskerhold”. Uha…

Stadium_man_c.jpg

Vort bud lyder:  Manchester City over 2,5 mål / odds 1,50 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det:  City vandt 6-1 👍 (- bl.a. hattrick af Aguero)

Dette spils +/- :  + 100 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.366 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 18.august 2018 kl. 16.00
Fodbold / England / Premier League

Tottenham vs Fulham 👎

Tottenham hev en kneben 2-1 sejr hjem i en – traditionel – svær udekamp mod Newcastle i sæsondebuten sidste weekend. Et propfyldt St. James Park gjorde hvad de kunne for at trække point hjem til deres helte, men Spurs ville det anderledes. Rejste derfra med hele potten 🙂
Vi tror der er ligger 3 point mere til Spurs her.

hjørnesp

Fulham fik en skidt start på Premier League. Hjemme på Craven Cottage kom Crystal Palace på gæstevisit og viste sig langt mere effektive end hjemmeholdet. Det nytter ikke så meget at have 61 % boldbesiddelse imod 39 % hvis man ikke er i stand til at drage fordel af det.
Og det hele kan altså ikke skydes ind under begrebet “uheld”! For som det klart fremgår af statistikken så fik de to hold bl.a. lige mange hjørnespark og Crystal Palace faktisk flere skud indenfor målrammen end modstanderen…
Et mål i hver halvleg og 3 point til Wilfried Saha (som ser serdeles skarp ud!) og co.
Fulham får det vanskeligt på Wembleyt lørdag eftermiddag!

Son har midlertidigt forladt sin arbejdsgiver for i en periode at deltage i Asian Games for Sydkorea. Dier, Moura og Trippier (og Rose) skulle være klar til kamp igen efter knubs (slag eller kramper).
Fulham er svækket af Odios karantæne og Mawson er udemed knæskade. Forsvarsspilleren Ream bliver sandsynligvis ikke klar til kampen, mens Bryan forventes klar til at deltage efter en mindre skade i åbneren mod Crystal Palace.

Forventede startopstillinger:

Tottenham : Lloris – Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies – Sissoko/Dembele, Dier – Lucas, Eriksen, Alli – Kane.

Fulham : Christie, Chambers, Marchand, Bryan – Cairney, Mcdonald, Seri – Schürrle, Mitrovic, Sessegnon.

 

Vort bud lyder:  Tottenham først til 7 hjørnespark / odds 1,72 / Bet365 / 200 kr.
Sådan gik det:  5-2 i hjørnespark 👎 og 3-1 vandt Tottenham

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.466 kr. 👎

 


 

Fredag d. 17.august 2018 kl. 19.00
Fodbold / Danmark / Superligaen

SønderjyskE vs Vendsyssel FF 👎

Hjørnespark. Bare 9 af slagsen. Det kan da ikke smutte ?

 

Vort bud lyder:
Over 8,5 hjørnespark / odds 1,40 / Danske Spil / 300 kr.

Sådan gik det:  Der kom 8 hjørnespark 👎 (kampen endte 2-1 til SønderjyskE)

 

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.266 kr. 👎

 


 

 

Tirsdag d. 14.august 2018 kl. 20.45
Fodbold / England / EFL-Cup på Huish Park

 

Yeovil vs Aston Villa 👍

 

Hjørnespark har vi kig på for Gud ved hvilken gang 🙂 🙂
Vi skal til den engelske Liga Cup som jo er den mindste af de 2 “store” pokalturneringer i England. Toppen er FA-Cup, men mon ikke det alligevel er “OK” med en Liga Cup-pokal i skabet hjemme i klubhuset. Specielt for de lavere rangerende hold ?

Danske Spil er fedtede og vil kun af med odds 1,58 mens Bet365 er mere appetitlige med deres langt mere spiselige 1,66. Hvem vi vælger ? Prøv at gætte 🙂

 

Vort bud lyder:
Over 9,5 hjørnespark / odds 1,66 / Bet365 / 200 kr.

Sådan gik det:  10 hjørnespark (3-7) 👍
Kampen endte for øvrigt med en 1-0 sejr til gæstende Aston Villa

 

Dette spils +/- :  + 132 kr. 👍
2018- saldo :  – 966 kr. 👎

 


 

Søndag d. 12.august 2018 kl. 18.00
Fodbold / Superligaen i Danmark på BioNutria Park i Randers

 

Randers FC vs AGF 👍

 

Vi forventer en begivenhedsrig affære hvor spillet vil bølge frem og tilbage. Hvem vinder ? Det er vanskeligt at spå om.

Umiddelbart ligner det en pointdeling, men vi vælger dog i stedet at tage imod et af tilbudene om antallet af hjørnespark.

Over 8 stk. burde de to hold kunne levere sammenlagt. Bet365 siger odds 1,50 og det synes vi er acceptabelt.

 

Vort bud lyder:
Over 8 hjørnespark / odds 1,50 / Bet365 / 300 kr.

Sådan gik det:  9 hjørnespark blev det til (5-4)👍

 

Dette spils +/- :  + 150 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.098 kr. 👎

 


 

Søndag d. 12.august 2018 kl. 14.30
Fodbold / England / Premier League

Southampton vs Burnley

 

Så er verdens måske bedste liga skudt i gang. Herligt!
Vi har jo allerede et spil kørende her til weekenden indeholdende kampe fra Premier League. Det er vores ugentlige systemspil (2/5) som fredag blev sendt i æteren, men vi skal naturligvis på banen med flere forslag.

Leeds United's Chris Wood celebrates scoring their first goal

Burnley gjorde – efter plussidens mening – et gigantisk kup da de d. 21.august i 2017 erhvervede Chris Wood i Championship-klubben Leeds United. Pris: “blot” ca. 150 millioner dkr. “Blot” skriver vi fordi vi forventer at Burnley vil få kæmpe succes med den evnerige angriber.

Allerede i debuten, blot 6 dage efter signingen til Premier League, blev Wood sendt på banen på Wemblety mod Tottenham. Wood gjorde det han er blevet købt til. Scorede mål. Og det i kampens tillægstid. Efter 92.minutter satte han udligningen ind og opgøret endte 1-1.

– en scoring som plussidens redacteur ikke just festede over, i det Tottenham jo er én af vores helt store hjerteklubber udi fodboldverdenen… Men klasser må man bøje sig for. Og Chris Wood ER klasse.

Nu er det Burnleys sæsonåbner ude mod Southampton, og vi krydser fingre for at Wood er med fra start. Står listet på Burnleys hjemmeside som “forventet starter” efter han måtte melde afbud til den fælles Tyrkiet’s-tur grundet følgerne af et insektbid (!).
Overraskende nok er det søndag middag muligt at få helt op til odds 4,00 på Wood som målscorer i kampen (Bet365).

Vi vælger dog Danske Spil hvor odds er 3,50. Men så skal det også med at vi får indskuddet retur såfremt han ikke kommer med i startopstillingen…

Hvordan det ellers vil gå i kampen på St. Mary’s Stadium i Southampton har vi lidt svært ved at lure. Det ligner en pointdeling, men da Southampton er på vor liste over mulige nedrykkere så har vi ikke meget fidus til hjemmeholdet. Men 1-1 er vel ikke helt skævt ? But anyway, det vi har brug for er en scoring signeret Wood, så det er dér vores interesse for kampen ligger 🙂

 

Vort bud lyder:
Chris Wood (Burnley) scorer / odds 3,50 / Danske Spil / 100 kr.

Sådan gik det:  Chris Wood blev pillet ud sidst i kampen. UDEN scoring 🙁

 

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.248 kr. 👎

 


 

Søndag d. 5.august 2018 kl. 14.00, kl. 16.00 & kl. 18.00
Fodbold / Danmark / Superligaen 👎

Horsens vs Hobro
OB vs FC København
Brøndby vs FC Nordsjælland

hjørnespark

Lørdagens succesfulde double skal naturligvid følges til dørs her søndag eftermiddag. Vi tager dog munden helt fuld og napper en enkelt kamp mere til forslaget (og så går det vel galt ?). Forsøget skal i hvert fald gøres.

Mindst 8 hjørne i de to første opgør, mens braget mellem BIF og FCN nok skal kaste nogle flere hjørnespark af sig. Men bliver det over 10 ?

Vi går med livrem og seler og holder os til “den sikre” på over 9 stk.

Odds hos Bet365 kommer op på 2,34. Danske Spil går igen med de store sikkerhedssko og sniger sig lige op på odds 2,24. Det gider vi naturligvis ikke, og så går pengene (i første omgang – indtil gevinsten skal høstes) over grænsen og dermed ud af landet til Bet365…

 

Vort bud lyder:
Over 7 hjørnespark i kampen mellem Horsens og Hobro (odds 1,28)
Over 7 hjørnespark i kampen mellem OB og FC København (odds 1,25)
Over 9 hjørnespark i kampen mellem Brøndby og FC Nordsjælland (odds 1,40)
– Triple til odds 2,34 / Bet365 / 200 kr.

Sådan gik det:  I kampen mellem Horsens og Hobro kom bare 5 hjørnespark…
I kampen mellem OB og FCK kom 12 stk.
I kampen mellem BIF og FCN kom der 15 hjørnespark.
Igen var de de “små hold” som lavede rav i den! 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.148 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 4.august 2018 kl. 16.00 & kl. 19.00 / Fodbold / Danmark / Superligaen

Esbjerg vs Randers FC 👍
Vejle vs FC Midtjylland 👍

hjørnespark

Vi indleder lørdagen med en frisk double hentet i den bedste danske fodboldrække.
Og som den skarpe læser forlængst har registreret, så har vi på plussiden en nærmest overdreven (- hører vi af og til :-)) interesse i emnet “hjørnespark”…’

Derfor er det også omdrejningspunktet i disse to opgør. Hver kamp består af 90 minutter + eventuel tillægstid. Så der er en fin mulighed for at der nok skal komme mindst 8 hjørnespark i hver af opgørene. For det er såmænd hvad der forlanges. Ja, du læste rigtigt. Blot 8 stk pr. kamp. Det KAN da ikke smutte ? Selvfølgelig kan det smutte, men chancen for at hver af de 4 deltagende hold fx skaffer sig 4 af slagsen er mere end oplagt.

Når vi så også tager et blik på vejrsituationen – set i forhold til eksempelvis sidste weekend – ja så får vi sikkert også lidt hjælp fra den kant. Nu er det jo ikke fordi der er tale om et dyk på mange grader, men som vejrudsigten ser ud for Esbjerg-området ved 16-tiden, så er der tale om lidt sol/overskyet og ca. 21-22 grader. Perfekt vejr til “fut i fejemøget”. Ligeledes kl.19 i Vejle-området hvor DMI forventer “mindre regnbyger” og ca. 22 grader. Betydelig bedre forhold til fodbold efterhånden. Med knap så mange afbræk i kampene pga de evendelige “drikkepauser” pga hede.

Danske Spil har lugtet lunten og holder sig på beherskede 1,57 for doublen,

mens Bet365 har lidt større armbevægelser og tilbyder et samlet odds på 1,69. En markant forskel! Så vi smider 200 kr. i potten af vores fiktive midler hos sidstnævnte.
Husk på : det er for sjov, og vores ENESTE formål er på sigt at kunne bevise at vi godt kan knække bookmakerne (med andre ord: vise vi se klogere end dem på fodbold :-))

 

Vort bud lyder:  Over 7 hjørnespark i hver af kampene / Double / Bet365 / Odds 1,69 / 200 kr.
Sådan gik det:  I kampen mellem Esbjerg og Randers – som sluttede 3-3 – kom der 11 hjørnespark (2-9) 👍 og i Vejle vs FCM (sluttede 1-3 efter 1-0!) kom der 12 hjørnespark (8-4) 👍

Dette spils +/- :  + 138 kr. 👍
2018- saldo :  – 948 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 2.august 2018 kl. 19.00 / Fodbold
Europa League Kvalifikation / Returopgør i Stockholm

AIK vs FC Nordsjælland 👍

aik-stockholm-fans

Returopgør og kvalifikation til den næstmest prestigefyldte pokal-fodboldturnering på vores breddegrader, Europa League.

Man skal naturligvis passe på med at lave al for meget sjov med tanke på den nuværende kritiske tørkesituation både i Danmark – men i særdeleshed mange steder i Sverige – men til aftenens kamp i Stockholm tror vi godt vi kan love bål og brand på lægterne!

Bagud 0-1 fra det første opgør på Right To Dream Arena i Farum for en uge siden, skal svenskerne naturligvis frem over isen.

Kampen i Nordsjælland bød på fin underholdning og en indikator for dette var bl.a. de 9 hjørnespark (5-4) og kontraangrebs-mængden (8-3). Ingen tvivl om at kampen som sparkes i gang kl. 19 bliver mindst ligeså handlingsmættet.

At der bliver stanget mere end 3 kort ud i kampen anser vi som særdeles sandsynligt. Hverken NordicBet eller Bet365 tør deltage her (tøsedrenge! :-)) men det gør både Danske Spil og Unibet. Sidstnævnte med bedste tilbud på mindst 4 kort i kampen. Odds 1,97 (!).

brisard

Vi takker naturligvis, for vores bud på et muligt scenarie hedder at AIK får en relativ hurtig scoring (1.halvleg), og så går de ellers stenhårdt efter 2-0 (kan du se det for dig ?). Det kaster et par kort af sig (signeret FCN). Og når så det velfungerende danske hold udligner til 1-1 så går der en djævel i både spillere og tilskuere fra AIK ! –

Det kan vel næsten ikke betyde andet end mindst 1 svensk gult kort… Sluttelig – uanset stillingen, resterer jo bare at vi skal have ét kort mere. Og ingen dommer – heller ikke aftenens franske af slagsen – kan holde nallerne fra at stange det ud til svenskerne i deres desperate kamp for at komme tilbage i kampen om den videre deltagelse. Jérôme Brisard får kamp til sit hår!

 

Vort bud lyder:  Over 3,5 kort i kampen / Unibet / Odds 1,97 / 200 kr.
Sådan gik det:  6 gule kort i kampen (2-4) 👍 FCN vandt forøvrigt 1-0 efter en fabelagtig flot indsats! 18-årige Andreas Skov Olsen scorede målet. Han er klar til udlandet!!

Dette spils +/- :  + 194 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.086 kr. 👎

 

Vi skal da også lige have med at FC København tager imod islandske Stjarnan i samme turnering, og det bør da blive en ren walkover for københavnerne.
Naturligvis skal man altid passe på med ikke at undervurdere sin modstander, men kampen på kunstgræsset i Stjörnuvöllur viste kæmpe klasseforskel på de to hold.
FCK vandt ganske ubesværet 2-0. Boldovertaget i FCK-regi var stort. Hjørnestatistikken (- som vi altid er begejstret for – indrømmet!) : 9-3 til FCK.
Nu gælder det Parken kl. 20.00, og et spørgsmålene op til opgøret er jo om Kodro og Fischer – som stod for de to kasser – overhovedet spiller i aften. Måske de spares til weekendens Superligakamp ude mod OB ? Eller er det N’Doye som efter sine imponerende 3 mål mod AaB der bliver bænket… ? Mon ikke hjemmeholdet får driblet sig frem til mindst 3 scoringer ? Vi tror det men holder dog mønterne i lommen 🙂 )

  • FC København vandt fuldstændig overlegent med 5-0. Der var bare ét hold på banen…

 


 

Tirsdag d. 31.juli 2018 kl. 19.00 / Fodbold
Champions League Kvalifikation / Returopgør på Sheriff Stadion i Moldavien

FC Sheriff vs KF Shkendija 👍

2

Første kamp mellem disse to hold endte med en smal 1-0 -sejr til KF Shkendija på Nacionalna Arena Filip II Makedonski i Skopje, Makedonien.
Et meget tæt opgør hvor spillet bølgede frem og tilbage. Shkendija havde fx 17 afslutninger mod Sheriffs 14, hvoraf hhv. 4 og 5 af disse afslutninger havnede indenfor målrammen…
Hjørnesparksstatistikken ret så interessant, idet FC Sheriff pressede sig til 8 af slagsen mens det kun blev til 5 stk. signeret hjemmeholdet!

Vi forventer :
Punkt 1 : – at det bliver et målfattigt opgør (under 2,5 mål)
Punkt 2 : – at Sheriff vinder (1-0 eller 2-0…)
Punkt 3 : – at der kommer mere end 8 hjørnespark i kampen

Af ovenstående “forudsigelser” vurderer vi at antallet af hjørnespark er det mest sandsynlige og derfor går plussiden.dk’s forslag denne tirsdag med tilbuddet fra Bet365 på odds 1,72.

 

Vort bud lyder:  Over 8 hjørnespark / Bet365 / Odds 1,72 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  9 hjørnespark i kampen 👍

Dette spils +/- :   + 144 kr. 👍
2018- saldo :   – 1.280 kr. 👎

 

Onsdag d. 25.juli 2018 kl. 20.45
Champions League kvalifikation

 

Celtic vs Rosenborg 👎

 

Så er der Champions League kvalifikation på programmet.
Vi har kig på opgøret på Celtic Park i Skotland. Hjemmeholdet ser ud til at skulle blive ret så dominerende i kampen mod de ellers så suveræne norske mestre.
Så forventningerne går på at de to hold sammen producerer mindst 10 hjørnespark!
Bet365 har odds 1,72 på dette væddemål.

Danske Spil har fuldstændig stukket hovedet i busken og holder sig langt væk fra et lignende tilbud. Her til denne kamp eksisterer “hjørnesparks”-muligheden overhovedet ikke. Besynderligt !

Hvilket ellers for den danske spiludbyder har vist sig at være et særdeles interessant tilbud hos spillerne. Men om de så har tabt penge på det er jo en anden sag (- og nok så vigtig en “detalje” – set fra deres side…).
Så må vi til udlandet og her er valget faldet på Bet365 som jo er mestre udi dette specielle – men efter vores opfattelse super spændende – niche-område 🙂

 

Vort bud lyder:  Over 9 hjørnespark / Bet365 / Odds 1,72 / Indskud: 100 kr.
Sådan gik det:  Hjørnespark: 7-1 👎 Celtic vandt 3-1 

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :   – 1.484 kr. 👎

 


 

Søndag d. 22.juli 2018 kl.16.00
Danmark / Superligaen

OB vs SønderjyskE 👍

dansk_flag_2

Vi forventer at de to hold sammen producerer mindt 9 hjørnespark!
Bet365 har odds 1,57 på dette væddemål.

 

Vort bud lyder: Over 8 hjørnespark / Bet365 / Odds 1,57 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  11 hjørnespark (8-3) 👍 Kampen endte 2-2.

Dette spils +/- :  + 114 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.384 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 21.juli 2018
Danmark / Superligaen

Esbjerg vs Vendsyssel FF 👍

Lørdag kl. 16.00 er det tid til Superligabold.
Esbjerg tager imod Vendsyssel FF og vi tror ikke man skal forvente det helt overdådige spil i kampen. Dertil er de to hold  trods alt FOR ringe. Men det behøver jo ikke betyde at det bliver en ren dødssejler på Blue Water Arena. Bestemt ikke.

Der kommer livlig aktivitet, hvilket bl.a. leder frem til en del hjørnespark i kampen. Vi skal – for at vi kan hente gevinst i “tipskiosken” – have mindst 9 af slagsen

Esbjerg fik en hæderlig start på sæsonen da det blev til 1-1 på Right To Dream Park i Nordsjælland mod sidste sæsons bronzevindere. Ved den lejlighed skabte Esbjerg ikke alverden af chancer, det var mest på kontraangrene de forsøgte, og antallet af hørnespark signeret Esbjerg sneg sig lige op på 3 stk. (FCN havnede på 11 !). Men pointet kom i hus.

Vendsyssel fik en drømmestart på deres debut i den bedste danske fodboldrække da de MEGET overraskende vandt 3-2 hjemme over OB.

Vendsyssel var endda foran 2-0 og 3-1 men udvisningen af Jeppe Svenningsen 11 minutter før tid skabte lidt panik i de bagerste rækker, dog ikke mere end at 2-1 føringen blev vekslet til 3-1 primært fordi OB satte alt på ét bræt i forsøget på at vende skuden. 4 minutter efter Opondos flotte scoring slog fynboerne tilbage og det var til slut ren overlevelse fra Vendsyssels side. Men de 3 flotte point i åbneren blev altså i Vendsyssel.

Hjørnestatistikken sagde 4-7, men denne lørdag vurderer vi at de to kombattanter står bedre overfor hinanden, og mindst 9 hjørnespark er meget sandsynligt. Måske det endda runder de 10, men vi går med livrem og seler…

 

Vort bud lyder: Over 8,5 hjørnespark / Danske Spil / Odds 1,50 / Indskud: 300 kr.
Sådan gik det:  17 hjørnespark i kampen ! (10-7) 👍
Vendsyssel vandt for øvrigt 3-2. Hele 10 “shots off target” havde Esbjerg mens Vendsyssel havde 1 af slagsen. Gæsterne havde 11 målspark mens hjemmeholdet havde 1. Tal der fortæller om hvad vej bolden for det meste røg. Statistikken taler jo sit tydelige sprog. Også når det gælder antal mål, og det er jo som bekendt det vigtigste i sidste evne. Og her var Vendsyssel altså de bedste!

Dette spils +/- :  + 150 kr. 👍
2018- saldo :  –  1.498 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 19.juli 2018
Europa League Kvalifikation / 1.runde / returopgør

Vi kaster os ud i en “oplagt” femling !! :

AIK Stockholm vs Shamrock Rovers 👎

Svenske AIK vandt 1-0 på udebane over irske Shamrock Rovers for en uge siden, og det betyder naturligvis at Shamrock skal frem over stepperne. De SKAL jo på tavlen! Og det  helst uden svensk scoring. Vi tror bare ikke på at AIK kan holdes fra fadet. Så måske en 1-1’er bliver det. Og det er nok til avancement for svensk fodbold i Europa League.
Vi skal bruge over 1,5 mål. Danske Spil giver odds 1,27.
Sådan gik det: Den ordinære kamp endte med en 1-0 sejr til Shamrock (!). Efter bare 4 minutter af de 2 x 15 minutters ekstra spilletid scorede AIK det forjættende mål som bragte dem videre til 2.runde… 👎

FC København vs KuPS

FC København vandt det omvendte opgør med 1-0 over KuPS i finske Kuopio. 2.900 tilskuere på lægterne gjorde hvad de kunne for at ryste det gæstende danske tophold, og det var da lige ved at gi’ pote. 1-0 på et mål af Robert Skov bare et kvarter før sidste dommerfløjt reddede æren for FCK. Sejren burde dog – efter chancer og spilfordeling – have været større hvorfor vi forventer at FCK i dén grad ligger pres på KuPS. Sæsondebuten i den hjemlige Superliga blev en nedtur af rang for de mangeårige danske mestre. Tilbagevendte Dame N’Doye og nyindkøbte Kenan Kodro skuffede enormt mod Horsens og det blev til et forsmædeligt nederlag på 1-2. Chok! Dén plet skal vaskes af hurtigst muligt. Det kan passende ske her i Europa League-kvalifikationen.
Danske Spil giver odds 1,45 på mindst 9 hjørnespark i kampen.
Sådan gik det: 1-1 endte kampen. Igen var det på vippen. Vi skulle helt hen til det 81.minut før FCK via en straffesparksscoring fik udlignet den finske føring. Tiden løb ud for KuPS og dansk hold videre. 9 hjørnespark blev det til (3-6) 👍

FC Nordsjælland vs Cliftonville

FC Nordsjælland bør ikke få nævneværdige problemer med at rydde nordirske Clitonville “af vejen”. Første kame for en uge siden vand sjællænderne med 1-0 og det var efter Andreas Skov Olsens mål i 19.minut. Så åndede alt fred og ro og et godt udgangspunkt var sikret af Kasper Hjulmands tropper.
Nu skal den videre deltagelse sikres på Right To Dream Park. Overvægten i spillet bliver markant for danskerne, og derfor skal FCN nok sørge for at der kommer “en byge” af hjørnespark til statistikken. Hjemmeholdet er gigantfavoritter, og med god grund. Odds på over 8 hjørnespark i kampen står hos DS til overraskende fine 1,52.
Sådan gik det: 2-1 til FC Nordsjælland endte kampen. Andreas Skov Olsen kom igen på måltavlen. Antal hjørnespark: 9 stk. (6-3) 👍

Osijek vs Petrocub

Osijek fra Kroatien fik 1-1 i sidste uges opgør i Moldavien mod Petrocub og har jo således et fint forspring her før returen.
Det er næsten ikke til at tro på at opgøret vil komme til at indeholde færre end to mål for gæsterne skal altså frem over stepperne for at indhente den udebanescoring som Osijek sikrede sig. 0-0 bringer jo ikke Petrocub nogen steder, og vi sidder med en fornemmelse af at Osijek går efter en tidlig scoring for dermed næsten at kunne lukke matchen og diskussionen om hvem der evt. kan avancere til næste kvalifikationsrunde.
I virkeligheden er det ligegyldigt for os hvem der trækker det længste strå. Vi skal bruge over 1,5 mål i kampen. Ganske enkelt. Odds 1,20 er ikke meget men “spytter i kassen” til det samlede odds.
Sådan gik det: 2-1 vandt Osijek 👍

Tre Fiori vs Rudar Velenje

Femte og sidste kamp i vores sats denne torsdag aften er hentet i San Marino.
Tre Fiori er jo et latterligt ringe fodboldhold! Så er det sagt. Slovenske Rudar Velenje vandt således hele 7-0 hjemme på Ob Jezeru City Stadium for en uge siden, og det var en sejr som burde have været langt større.
Tre Fiori burde i aften naturligvis nyde godt af at Rudar efter al sandsynlighed kommer i en “sommerferie-udgave” hvor de allerbedste spillere spares. Med dét forspring skal man ikke løbe unødig risiko for skader af de bærende kræfter på et hold.

Men uagtet dette så er forskellen på de to holds tekniske formåen enorm, hvorfor slovenerne bør sætte det hele på plads. Bare for at markere deres overlegenhed.

Derfor tænker vi at mindst 3 mål af det gæstende hold er mere end oplagt. Efter plussidens mening fås et overraskende fint odds på 1,72.
Sådan gik det: 3-0 vandt Rudar 👍 (43., 47. og 71.minut)

Held og lykke med dine tips 🙂

 

Vort bud lyder: Samlet odds på femlingen: 5,78 / Danske Spil / Indskud: 100 kr.
Sådan gik det:  ?

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.648 kr. 👎

 


 

Søndag d. 15.juli 2018 kl. 17.00
VM i fodbold / Rusland

Frankrig vs Kroatien 👎

Vi springer lige ud i det : Dommer Nestor Pitana (Argentina) stanger da mindst 4 kort ud i kampen!

Det bliver spændende at se hvordan det går med Modric, Mbappe og Griezmann. De store lysende stjerner i kampen 🙂

Måske vi skal helt ud i 2 x 15 minutter og straffesparkskonkurrence?

Vores favorit er Frankrig, men vi har efterhånden lært at vi ikke skal undervudere “lilleputnationen” Kroatien!

Bemærk i øvrigt at 2 gule kort til samme spiller (som jo selvfølgelig udløser rødt på banen) tæller for 3 kort i alt i Bet365’s “regnskab”!
Direkte rødt til en spiller tæller for 2 kort.

 

Vort bud lyder: Over 3,5 kort / Odds 1,66 / Bet365 / Indskud: 300 kr.
Sådan gik det:  Der blev kun uddelt 3 gule kort… 👎 Frankrig blev verdensmester efter 4-2 -sejr

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.548 kr. 👎

 


 

Søndag d. 15.juli 2018 kl. 12.00
Fodbold / Danmark / Superligaen / Right To Dream Park i Farum

FC Nordsjælland vs Esbjerg 👍

På en dag hvor verdensmesterskabet i fodbold skal finde sin vinder indleder vi ganske blidt med et lille bud på den bedste danske fodboldrække. Alka Superligaen.

Vi forventer der kommer mere end 8 hjørnespark i kampen i Farum!
Esbjerg er tilbage i den bedste danske fodboldrække og mon ikke de vil gøre alt for at levere et godt indtryk? – Lige som den anden oprykker, Vejle, der i fredags åbnede sæsonens Superliga med en flot 3-1 sejr over Hobro. Vi tror det.

FC Nordsjælland kender vi jo ganske godt og de burde være garant for mindst de 5 af hjørnesparkene. Så kan Esbjerg supplere med de sidste 4 🙂

Danske Spil kan kun oppe sig til odds 1,40. Bet365 tilbyder flotte 1,50. TAK.

 

Vort bud lyder: Over 8 hjørnespark / Odds 1,50 / Bet365 / Indskud: 300 kr.
Sådan gik det:  14 hjørnespark (!) / 11-3 / Kampen endte for øvrigt 1-1 👍

Dette spils +/- :   + 150 kr. 👍
2018- saldo :  – 1.248 kr. 👎

 


 

Lørdag d. 14.juli 2018 kl. 16.00
Fodbold / VM i Rusland / Sankt Petersborg Stadium / Bronzekamp

Belgien vs England 👎

Kom så England!!

Dermed har vi jo let og elegant løftet sløret for plussidens tilhørsforhold til dagens bronzekamp i Rusland. Naturligvis skal England have bronzemedaljerne med hjem. De har overrasket os alle med deres fine fremadrettede spil og selv de engelske fans har taget spillerne til deres hjerter. Kravene har været voldsomme og det engelske landshold har i dén grad levet op til forventningerne.

“Its Coming Home” lyder overalt, og det vil da blive en superafslutning på VM 2018 for englænderne hvis de kan hive 3.pladsen i land.

Som vi andet sted på plussiden.dk har tippet så er det Raheem Sterlings tur til at komme på tavlen! Egentlig utroligt at Gareth Southgate har holdt hånden over spilleren så længe som det er tilfældet. Sterling har ikke scoret på landsholdet siden oktober 2015. Det drejer sig om hele 43 kampe hvor angriberen altså har “misset” at score for England. Nu kommer der hul på bylden!

Interessant er det at se at bookmakerne bestemt ikke er enige om Sterlings muligheder for at score i bronzekampen mod Belgien!

Danske Spil tilbyder odds 4,50 på Sterling-scoring (- i ordinær + tillægstid). Det er vildt flot, for se bare hvad fx. Bet365 kan “klare” på at “Raheem Sterling scorer når som helst”: Odds 3,40. Det er da en forskel der er til at tage og føle på…

Belgien glider vi let henover. Nuvel, bronzemedaljerne kan meget vel ende hos dem, men vi har altså 100%’s fokus på at det er englænderne der skal i hus med 3.pladsen !!

 

Vort bud lyder: Raheem Sterling scorer i ordinær spilletid (+ tillægstid) / Odds 4,50 / Danske Spil / Indskud: 100 kr.
Sådan gik det:  Sterling blev pillet ud efter 46 minutter. Uden scoring.
Kampen endte for øvrigt 2-0 til Belgien 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.398 kr. 👎

 


 

Fredag d. 13.juli 2018 kl. 18.00, Fodbold / Danmark / Superligaen

Vejle – Hobro 👎

Så er det atter tid til dansk fodbold af øverste skuffe.
Forhåbentlig falder det ikke helt til jorden her i disse VM-tider. Men Superligaen er nu engang det bedste vi har at byde på herhjemme. At det så er oprykkerne fra Vejle vi skal se mod Hobro i sæsonpremieren kan jo let fremkalde angstanfald (hvis man forventer det ypperste vel at mærke).

Vi skal ikke nyde noget af at forsøge at pege på en vinder i dette – på papiret – meget lige opgør. Vi tager derimod Bet365’s tilbud omkring hjørnespark. Nærmere betegnet er det væddemålet formet efter spørgsmålet: “kommer der mere end 8 hjørnespark i kampen ?” vi har sænket luppen over. Og vi siger et rungende JA til det spørgsmål. Der kommer over 8 hjørnespark når vi lægger de to halvleges antal hjørnespark sammen.

“Det var da et tyndt odds at gå efter” vil kommentarerne sikkert lyde fra forskellig hold, men til det er jo kun at sige: “Så forhøj dit indskud!”.

I sidste ende styrer du jo selv dit udbytte. Og tror du nok på at dit valgte væddemål nok skal gå hjem (- og vi endda med “smør på halen”), ja så er det jo bare om at hoste op med tilstrækkelige midler 🙂

 

Vort bud lyder: Over 8 hjørnespark / Odds 1,50 / Bet365 / Indskud: 300 kr.
Sådan gik det:  5 hjørnespark blev det til 👎 Vejle vandt forøvrigt 3-1…

Dette spils +/- :  – 300 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.298 kr. 👎

 


 

Onsdag d. 11.juli 2018 kl. 20.00, Fodbold / VM i Rusland / 2. Semifinale

Kroatien vs England 👎

Så er det tid til 2. Semifinale i Rusland.
Kroatien har jo imponeret ikke så lidt endda, og blandt de faldne hold undervejs var jo blandt andet det danske landshold. Det gjorde ondt på de rød/hvide at glide ud efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Men det var netop i 1/8-finalen at de første svaghedstegn viste sig hos kroaterne efter en ellers suveræn gruppespils-fase hvor alt blev tromlet ned.

England er nået længere i turneringen end selv den mest fanatiske fan turde drømme om. Og specielt én spiller har strålet som en sol i Rusland. Rigtig gættet:: Harry Kane. Turneringens mest scorende er klar igen til at rykke yderligere i front af den prestigefyldte topscorerliste.

Vi tør ikke spå om hvem af de to hold der går videre til finalen søndag hvor Frankrig jo venter. Det kan meget vel gå hen og blive en meeeeget lang aften på Luzjniki Stadion i Moskva.

Ét er dog – i vores øjne – ret så sikkert, og det er at der nok skal komme mål i opgøret i den ordinære spilletid. Og meget sandsynligt endda af begge hold. Der er så mange offensive kræfter repræsenteret på holdene at mål bestemt er i sigte indenfor de 2 x 45  minutter + evt. tillægstid.

Danske Spil spørger: “Scorer Harry Kane? Ja/Nej”. Hertil svarer plussiden: JA!
Og for det belønnes vi med godkendte odds 2,30 (Bet365 ligger lige under med 2,25).
– det skal jo så lige tilføjes at målet/målene skal falde i ordinær spilletid + evt. tillægstid. Det kræver endvidere at Kane starter på banen. I modsat fald annulleres væddemålet og indskud tilbagebetales…

 

Vort bud lyder: Harry Kane (England) scorer / Odds 2,30 / Danske Spil / Indskud: 100 kr.
Sådan gik det:  Harry Kane scorede ikke. Dert gjorde derimod Trippier. England tabte 1-2

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo :  – 998 kr. 👎

 


 

Mandag d. 9.juli 2018 kl. 19.00, Fodbold / Norge / Eliteserien

Strømsgodset vs Kristiansund 👍

Her skulle der være basis for en “hav” af scoringer !

I aftes blev der spillet 6 kampe i samme række og det samlede antal mål kom op på imponerende 28 ! ( – i snit 4,67), og der var ikke under 3 mål i nogen af opgørene.

Bet365 tilbyder odds 1,65 på mindst 3 scoringer, mens Danske Spil halter lidt efter på 1,62.
Men ét er ganske givet. Nemlig at odds på dette væddemål vil falde frem mod start. Vort gæt er at det nok ender omkring 1,55. Måske lavere endnu.

 

Vort bud lyder: Over 2,5 mål / Bet365 / Odds 1,65 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Kampen endte 3-2 til Kristiansund 👍

Dette spils +/- :  + 130 kr. 👍
2018- saldo :  – 898 kr. 👎


 

Lørdag d. 7.juli 2018 kl. 16.00, VM-kamp / 1/4-finale
Samara Arena (ca. 600 km. øst for Moskva) / ca. 26°

Sverige vs England 👎

Sverige i kvartfinalen. Godt gået siger vi bare! De har altså noget at være stolte af “deroppe”.

Og om det så bliver endestationen for de blå/gule, ja det kan jo kun tiden vise.

Vi ved det senest omkring ved 19-tiden (- hvis kampen løber ud i 2×15 minutters ekstra spilletid + straffesparkskonkurrence). Favoritter er naturligvis englænderne. Med en Kane i et gevaldigt spilhumør bliver det vanskeligt for svenskerne at modstå presset. Nuvel, vores naboer har da vist en særdeles fin defensiv, og at de kan score mål når det er nødvendigt fortælles jo via kvalifikationen til kvartfinalen…

Vores forestilling om hvordan den spændende kamp vil forløbe inkluderer en 1.halvleg som bliver på det jævne – rent handlingsmæssigt. De to hold skal lige lure hinanden af. Måske 0-0 (?). Antallet af angreb den ene og den anden vej vil nok også være på det jævne. Forventeligt meget spil omkring midten.

Derfor er det næppe sandsynligt med mere end 3-4 hjørnespark i 1.halvleg.

Derimod ser vi for os en 2.halvleg hvor England lægger fra land med 110 km/t. Der skal mål på tavlen. Det sidder ganske givet i baghovedet at det sikkert ikke vil lykkedes at gå videre efter endnu en straffesparkskonkurrence. Svenskerne virker iskolde, og er vores favoritter i en eventuel straffesparkskonkurrence!

Angrebenes antal – med tilhørende hjørnespark – bliver intensiveret efterhånden som 2.halvleg skrider frem.

Både fra engelsk og svensk side. Det samlede antal efter 90 min. + tillægstid havner sandsynligvis onkring de 10-11 hjørnespark. Vort bud lyder “over 9,5 hjørnespark” hos Danske Spil (odds 1,85). Hos Bet365 gives kun 1,80 på samme væddemål…

 

 

Vort bud lyder: Over 9,5 hjørnespark i kampen / Danske Spil / Odds 1,85 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  7 hjørnespark i alt. Sverige var ikke meget værd… 2-0 til England endte det for øvrigt (hjørnesparks”duellen” sluttede 1-6…) 👎

Dette spils +/- :  – 200 kr. 👎
2018- saldo :  – 1.028 kr. 👎

 


 

Fredag d. 6.juli 2018 kl. 16.00, VM-kamp / 1/4-finale
Nisjnij Novgorod Stadion / ca. 24°

Uruguay vs Frankrig 👎

Så er vi nået til kvartfinalerne. Det kunne da ha’ været sjovt med dansk deltagelse, men lad os nu være realistiske. Blot det at gå videre fra gruppespillet var godkendt. Alt det efterfølgende med dramaet mod Kroatien i 1/8-finalen – og den vanvittige straffesparkskonkurrence var jo bare en ekstra gave som vi bestemt ikke havde regnet med!

Nu strammer det til. Plussidens favorit til at vinde verdensmesterskabet – efter tidlig exit af Spanien – er Frankrig. Griezmann og hans venner skal lige forbi Uruguay fredag eftermiddag, og vil så blot være to sejre fra at kunne hæve den gyldne – og for øvrigt ikke særlig pæne – VM-pokal.

vm_pokalen_2

Det er svært at forestille sig at den argentinske dommer, Nestor Pitana, ikke stanger en pæn række kort ud i denne kvartfinale! Uruguay har flere gange været heldige at kunne bevare samtlige 11 mand på banen. Ganske enkelt fordi de involverede dommere simpelthen ikke har været deres opgave voksen. Og dette har intet med det ellers fint fungerende VAR-system at gøre. Forseelserne er sket i “ikke kampafgørende sistuationer”, så det har udelukkende været “hoveddommerens” umiddelbare reaktion der har skulle tælle. Og her er det efter plussidens opfattelse gået galt flere gange.

Og Uruguay har altså været blandt dem som “Gud” har holdt hånden over…

Dén tror vi så ikke Nestor hopper på! Han virker til at have modet til at slå ned med det samme, og han ser ikke ud til at være nervøs for om nødvendigt at smide en spiller eller to af banen. Vort bedste bud er at det er en spiller fra Uruguay der først ødelægger det for sine holdkammerater! Suarez er vel ikke noget helt kikset gæt?

Hos Bet365 har vi fundet et interessant tilbud vedr. forudsigelserne i forbindelse med “kort-givningen”. “Uruguay over 2,5 kort”. Ret simpelt betyder det at over 2 gule kort til Uruguay udløser gevinst.
Røde kort har vi ikke nævnt, men de lever deres helt eget liv her. Direkte rødt tæller for 2 kort, mens 2 gule kort til samme spiller (som altså betyder rødt) samlet tæller for 3 kort til én spiller.

Vi håber for øvrigt Frankrig avancerer til semifinalerne.
I aften kl. 20.00 mødes Brasilien og Belgien i et brag af en match. Planen er naturligvis at vi også skal have et tip med til den kamp her på plussiden (- hvis tiden tillader det. Så har vi ikke lovet for meget…).
God fornøjelse med dine tip og med fodboldkampene ! 🙂

 

Vort bud lyder: Uruguay over 2,5 kort / Bet365 / Odds 1,83 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Uruguay fik præsenteret 2 gule kort 👎 Frankrig vandt for øvrigt 2-0…

Dette spils +/- :  – 200 kr.
2018- saldo :  – 828 kr.

 


 

Tirsdag d. 3.juli 2018, VM-kamp / 1/8-finale
Sankt Petersborg Stadion / ca. 18 °

Sverige vs Schweiz / kl. 16.00 👍

Herligt at vort broderland, Sverige, er nået så langt som til ottendedels-finalen ved verdensmesterskaberne i fodbold! Det var der vist ikke mange der havde forventet. Lige så lidt som man troede på vort eget landshold i rødt og hvidt…

At Danmark i dén grad så ydermere kunne byde Kroatien op til dans som det var tilfældet, var vel for de fleste et scenarie som man lige skulle gnide sig en ekstra gang i øjnene for at kunne fatte…

I sidste ende desværre med dansk exit som facit, men alligevel. Kroaterne kan vist ikke sige sig fri for at føle en kæmpe lettelse efter sidste spark i straffesparks-konkurrencen!

Nu er det så svenskernes tur til at vise hvad de duer til. Modstanderen er Schweiz og de har i store træk levet op til forentningerne.

Videre fra deres gruppe via solide indsatser hvor de ind imellem har vist glimt af storhed. Her i 1/8-finalen er intet givet på forhånd, men alt andet lige kan Schweiz ikke frasige sig favoritrollen. Det bliver nok ikke noget decideret målorgie vi bliver vidne til. Dertil virker de to forsvar for “bastante” og uigennemtrængelige. Men det behøver jo nødvendigvis ikke betyde at det bliver en “dødssejler” vi skal overvære denne tirsdag eftermiddag.

Vi synes tilbudet fra Bet365 “Over 20,5 i Multihjørnespark” lyder fristende.
Det lyder måske som rent kodesprog, men betyder såmænd bare at antallet af 1.halvlegs hjørnespark skal ganges med antallet af 2.halvlegs antal hjørnespark, og så skal det – for at vores tip går hjem – blive mere end 20 samlet (fx. 3 stk. i 1.halvleg ganget med 7 stk. i 2.halvleg = 21)

God fornøjelse med VM-fodbolden 🙂

 

Vort bud lyder:  Over 20,5 i Multihjørnespark / Bet365 / Odds 1,83 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Tallet kom op på 24 (- 2 i første halvleg og 12 i anden halvleg). Sverige vandt for øvrigt 1-0 (!)

Dette spils +/- :  + 166 kr. 👍
2018- saldo :  – 628 kr. 👎

 


 

Mandag d. 2.juli 2018, VM-kamp / 1/8-finale

Belgien vs Japan / kl. 20.00

Vi forventer at der kommer en del hjørnespark i aftenes opgør. Og de fleste signeret Belgien. Bet365 tilbyder odds 2,10 på at belgierne først runder 7 hjørnespark.

Man må formode at det er Belgien der kommer til at “sidde på legen” store dele af kampen.

For vores væddemåls skyld betyder det intet om det i sidste ende er Japan der trækker det længste strå. Så længe Hazard og co. først kommer op på 7 hjørnespark. Her vil det naturligvis være et drømmescenarie såfremt Japan formår at bringe sig i spidsen. For så vil kampen forme sig ét stort pres ned mod japanerne. Bl.a. med en del hjørnespark til følge.

 

Vort bud lyder:  Belgien først til 7 hjørnespark / Bet365 / Odds 2,10 / Indskud: 200 kr.
Sådan gik det:  Belgien nåede først til 7 hjørnespark (10-6 i alt) 👍 Belgien vandt for øvrigt 3-2.

Dette spils +/- :  + 220 kr. 👍
2018- saldo :  – 794 kr. 👎

 


 

Torsdag d. 28.juni 2018

VM-kampe

Senegal – Colombia / kl. 16.00 👎
England – Belgien / kl. 20.00 👍
Panama – Tunesien / kl. 20.00 
👎

 

VM i fodbold. Herligt!!
Torsdag byder på 4 kampe og vi har plukket de 3 af dem ud og kopmbineret dem til en triple.

Senegal møder Colombia og vi forventer at der kommer mindst 8 hjørnespark i kampen.

England og Belgien mødes i aften i en kamp om førstepladsen i gruppen. Det bliver sikket ganske begivenhedsrigt, og som i den førnævnte kamp skal vi have produceret mindst 8 hjørnespark. Piece of cake 🙂

Sidst, men ikke mindst, skal vi have kampen mellem Panama og Tunesien med. Ét har skinnet tydeligt igennem når Panama har entret banen ved VM: de går til stålet. Så meget at dommerne har følt sig nødsaget til at stange en række kort ud til spillerne fra Panama. Flere end modstanderne har fået.

Panama har indkasseret 8 gule kort mens dagens modstander fra Tunesien kun har fået 1 gult kort stanget ud! Så Panama er “favorit” til igen at indtage rollen som VMs værste bisser!
(“Panama får flest kort i kampen”)

God fornøjelse med dagens kampe! 🙂

 

Vort bud lyder:  Se ovenstående…. / samlet odds på triplen: 2,74 / Danske Spil / 100 kr.
Sådan gik det:  England vs Belgien: 9 hjørnespark 👍 / Senegal vs Colombia:  4 hjørnespark 👎 / Panama vs Tunesien : Flest kort til Panama: 3-3 i gule kort 👎

Dette spils +/- :  – 100 kr. 👎
2018- saldo 
:  – 1.014 kr. 👎

 

 

 


 

Januar 2018 : + 52 kr. / Total :  + 52 kr.
Februar 2018 :  – 374 kr.  / Total :  – 426 kr.
Marts 2018 :  – 77 kr. / Total :  – 503 kr.
April 2018 :  – 1.171 kr.  / Total :  – 1.674 kr.
Maj 2019 :  + 825 kr. / Total :  – 849 kr.
Juni 2018 :  – 165 kr. / Total :  – 1.014 kr.
Juli 2018 :